Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2022 22:22 - ВМЕСТО НА РАЗХОДКА/ПОЧИВКА В МОЯ ПАРК, СОФИЙСКАТА ПЛАНИНА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 952 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 21.03.2022 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

    Уточнение:

    Постингът написах в петък, след като прекарах около час на протестите срещу запирането на Борисов и още два члена на ГЕРБ предната вечер.

 

ВМЕСТО НА РАЗХОДКА/ПОЧИВКА В МОЯ ПАРК, СОФИЙСКАТА ПЛАНИНА – НА МИТИНГА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПОРЕДНАТА ПРОРАБОТКА НА РЕЗИДЕНТА РАДЕВ

     В резултат на доста тежка работа по приготвянето на дърва за следващата зима ми се натрупа умора и почувствах нужда да си почина. Почивката ми минава отново в движение - сред природата, която ме зарежда със сили и вдъхновение. Не стана както го намислих...

    Нахлуването в дома на Борисов снощи поради неотложни нужди на Смешника и Дамаджаната – така наричаха Кирчо Секса и Рашков по по време на протеста срещу уйдурмата им говорещите по уредбата - ме възмути.  Ако това бе станало 10-15 години по-рано, щях веднага да тръгна за Банкя. Минало ми еНо времето ми да такива енергични  протести вече е минало, сега в борбата ми среще простащината имам нова стратегия. Днес обаче – при новата поредна простащина -  нямаше как да не отида на на протеста, по същество срещу погазването на демокрацията. Аз съм наясно с това, каквото става в страната, но се зарадвах, че и други хора са наясно. В ход е нова проработка на резидента ни – запиране на политическите му противници в конака. Целта му обаче е доста по-всеобхватна. Той се покачва на фалшив кон във връзка с посещението на Кьовеши в България, която няма нищо общо с пордната му простотия. Прицелва се и в посещението на американския военен министър за да му покаже, кой кара влака. Скрива и Боко, защото има хипотетична вероятност американският гост да пожелае да се види с Борисов игнорирайки въобразяващия си, че кара влака. По важно е обаче друго – резидентът ни , който вече употреби голяма част от задкулисните си играчи има желание да изкъшка някои от тях от местата, на които ги постави с цел да бъдат негови куклички на конци или на юзди. Нека цитирам тези, които са на юзди към тего – Кирчо Секса, Дамаджаната, офицерката му са дпециални поръчки, която играе министър на правосъдието. Много правоверният му Стефан Янев го изкъшкаха, за което резидентът има два начина да покаже кой кара влака. Да изкъшка този, дето духна под опашката на Янев и го изхвърча от поста му, Кирчо Секса, или пък така да направи, че Янев да одснове партия като тази на Кирчо Секса – популистка, куха, тъпа, обединаваща още няколко популистки партии, свързани от омразата срещу ГЕРБ. Май благоволението на резидента спрямо Кирчо Секса вече го няма. Преди месец за такова намерение на резидента загтана wcпрезидентката г/жа Илияна /иди/Йотова, което е равносилно на жълт картон за управляващата коалиция сега – може да има и още едни избори ако така правят кукличките на резидента, незаменими хора няма! Всеки човек или жена имат срок на годност, осветлявам как в Германия процедират напр. с проститутките. Като навършат определена възраст ги явяват пред комисия, която променя статута им от действащи такива в един друг статут, цитирам оригинала: Аus dem Gebrauch geworfene Huren. Същото случват и работещите като политическите от политиците, които обгрижват, но с други мотиви. Само изразите са различни за жриците – едни, за политиците – други.

   Явно резидентът не е доволен вече от задкулисника си Кирчо Секса, по време на протеста днес освен Смешника, наричан и Просто Киро. А възможности да го „членува” той има и то не само него. За изпълнителната власт инструментите му в полето на биринджизадкулисник са самият Кирчо, но още този с прякор Дамаджаната и министърката на правосъдието, изпълняваща роля на офицерка за специални поръчки на резидента. В случая срециалната поръчка е една, махкването на Гешев, наричан Каскета, а мотивите на резидента са, че е вкарал мафията в прокуратурата. Другият човек на резидента, Янев, го изкъшкаха, но ще бЕрат ядове с него. На неговата партия залага Радев да спечели следващите избори и  зад паравана й той да си остане едноличен задкулисник на правителството чрез Янев. Нови куклички ще намери и за парламента, където като такъв играе една пластмасова кукличка, без нормалното излъчване на човек с душа, живот. Не въздух под налягане, на направенхот пластмаса под налягане, на това ми прилича на мет този радевец.

     Резидентът обаче няма власт над политичката от с Крушовица, манипурирана поседствомо прикази от руското посолство, които минават през шунт, заобикалящ не само него, но и Кирчо Секса. На тая крушовишка дама, фАрсмажоретка и Товарищ копейкиН, новият Болен Лидеров, Радев не може да им разпорежда, защото те се наактивирват что делать от руското посолство.

   На протеста имаше доста плакати, но не просташки като тези по времето на платените Черепово/Радеви митинги за събаряне на работещото правителство преди две години и тургане на ново, със задкулисник резидента, което да опази застрашените от Борисов и Гешев интереси на олигарстите, пръв от които е Черепа. Така резидентът извърши изборния преврат и ни навлече още беди, като да ни бяха малко другите. Плакатите бяха любителски, а не изпипани като тези, за които пащаше Черепа преди две години, хората бяха доста по-малко, имаше  и момичета, но не като Черепово/Радевите разпоретини с велосиреди, които за три часа портестирване получаваха по 50 лв.

    Имаше няколко плаката на които пишеше: Вън мекеретата на Радев от Народното събрание и от Правителството. Спрях се до един човек, който ми изглеждаше по-интелигентен и му казах, че плакатът му е актуален, но трябва да се допълни с едно име, след химето на Радев да се панише и името на Черепа. Човекът се съгаси с мен, като изказа мнение, че запирането на Боко е проработка на Радев.  Което е ясно, както, че ще съмне. Радев ще прави нова партия, коато да заме мястото на тази, която още не е регистприрана, но след машинната изборна измама е първа – Продължаваме промяната – и чрез нея отново смята да управлява страната задкулисно зад паравана, изграден му от каления в битки резидентов началник на канцеларията му, Янев.

   Ужасно е една страна да се упавлява от популистка /б. м. просташка/ партия, давам пример с популиста /б. м. простака/ Курт Валдхайм. А у нас популистките партии са три – ПП, ИТН и Възраждане - въздуси под налягане, които излъгаха опрастачения от тях суверен, както новият политик Светослав Трифонов нарича народа.  Четворната коалиция не прави никакъв смисъл освен този, че чрез нея резидентът упралвлява страната задкулисно. Резидентът – също популист - обаче няма пълната власт над партите в Парламента да ги манипулира, защото има две партии, които не са с него, ГЕРБ и ДПС и още, две, на директно командване от руското посолство – Възраждане и БСП. А и съдебната система така и не успява да я яхне.

   Целта му в конкретния случай обаче е ясна:

   Да дискредетира Кирчо Секса точно преди   100-я му ден, за да даде повод на опозицията да го махне, а не той лично. Кирчо започна да му се опъва и резидентът мисли да го смени с Янев, по-съвършен послушко. За да стигне до този етап още колко беди ще ни натресе резидента, още колко ще трябва да го търпим да прави звуци от медии и правителствени инстанции.

   А девизите на резидента, те са оформени в опорни точки:

1.   Доле Каскета,

2.   Не на Еврозоната,

3.   Не на ЕС,

4.   Не на НАТО,

5.   Терорът долу,

6.   Съюз със ОНД.

   Бързото решение, за което резидентът се бори е да ни спретне референдум да останем ли в ЕС, да наактивира простащината и обслужващите венецуелските машини да направят отново шашмата и да се окаже, че не искаме повече съюз с културната Европа, а с държавите примати като Приднестровието, разните там републики, всичките под ядрения чадър на Путин.

    Но резидентът този път сгреши. Украйна така тресна РСФСР, че до 24. април тази година Путин няма да го има. И всичките усилия на резидента ще пропаднат. Но през годините, които остават на Радев, той ще задълбочи противопоставянето на хората и институциите това бе една от целите му, в името на която той запря за 24 часа Борисов. Има вероятност коркото и да е опростачен суверенът, от простащините президентови на суверенът да му писне една маст от организЪма.  

     Радев работи точно като гурото си, Путин. Путин в момента не води война срещу Украйна, а срещу човешката цивилизация. Радев пък води война с популистите си срещу цивилацията в България. Той разсява злото си навсякъде, но то може да намери благоприятна почва и да даде горчиви плодове. Само най-големите глупаци е хванаха на лъжите му, че Кирчо Секса е продукт на Америка. Не, неможещи да различавате дигитус от фалос електоратники, той е продукт на службите, което означава Путин, Радев. Спасението е едно:

             РАДЕВ, ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!

      Запомятването на поредния пенис с ареста на Борисов, имащ за цел да компрометира Кирчо Секса, нищо няма да ти донесе. Прибери си го обратно. И се засрами от самия себе си!!!

  image 







Гласувай:
3



1. batogo - !!!:))) Много точна диагноза на процесите, Коста!
21.03.2022 11:52
Путинското мекере-пРезидент кРадев, се опитва да следва примера на пУткин и де се превърне в едноличен, задкулисен диктатор у нас, но въпреки многото русо-роби у сред населението, които стоят зад гъза му, няма да го огрее и ще получи в крайна сметка един здрав български шут в задника...
Чест и почитания за анализа!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Това е есетвения край на резидента ни - шут в задника, както и краят на
21.03.2022 17:42
batogo написа:
Путинското мекере-пРезидент кРадев, се опитва да следва примера на пУткин и де се превърне в едноличен, задкулисен диктатор у нас, но въпреки многото русо-роби у сред населението, които стоят зад гъза му, няма да го огрее и ще получи в крайна сметка един здрав български шут в задника...
Чест и почитания за анализа!


тридневната специално операция на Путин ще бъде неговото окончанье.
Мисля си обаче, че Нинова и Копейкин не биха харесали коментара Ви, ако вземат, че ми влезат в блога. Пък и постинга ми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12287330
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930