Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2022 13:37 - ВДЪХНОВЕНО ОТ ПОСТИНГИ НА ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА И ВЕНЦИВАЛЕРИ1951/РАДОСТИНАЛАССА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 900 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ВДЪХНОВЕНО ОТ ПОСТИНГИ НА ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА И ВЕНЦИВАЛЕРИ1951/РАДОСТИНАЛАССА

 

    Човекът поумнява с възрастта. Аз съм доказателство за това – сутрин като се събудя се чувствам по-умен от предишния ден.  Но още повече човек поумнява ако чете постингите на най-първите ни общественики и блогъри  или ако слуша новогодишнтите послания или други орални изяви на президента ни, когато он прави звуци по телевизията. Аз ги следя с много осторожно внимание, защото той за мен е умът и съвестта на народа и на страната ни, служещ й най-вярно от всички.

   Попаднах във ФБ на изказване ва Валерия Велева, която твърди, че не Русия е нападнала Украйна, а Украйна е нападнала Русия, която сега се защитава. Покърти ме и  постинг на Гълъбчетата – в училище в Донецк фашистки укронацисти разкъсали две учителки. Бог да ги прости, дано да ги канонизират московските им товарищи като великомъченички! Не очаквах, че чак такива зверове са нацистките укрофашисти. Учителки да разкъсват....

    И се питам: иVимаше ли друг избор Путин, освен да тресне с неотразимите си ракети тия укронацистки фашисти, разкъсвачи на млади жени? Според мен не, но мисля, че и това им е малко. Да разкъсват учителки, да нападат Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на света. Най-големите ракети срещу тях трябват...

    Аз през 2014 г. се противопоставях на аншлуса на Крим от Русия, но сега, информиран за случващото от най-първите блогъри и общественица Велева, а също правилно разшифровайки сигналите на президента ни, оценявам, че съм сгрешил. Защото доста по-умни хора от мен не сгрешиха тогава и доказаха, че тяхната позиция е била правилната. Ще прилоложа снимките на три броя от тях, чиито имена вече забравих, но те още тогава, са били по-умни от мен – подкрепяйки аншлуса на Крим и после, подкрепяйки кандидатурата на президента ни за втори мандат.  Осем години след аншлуса на Крим оцених ръзсъдъка им, дъсъибъвглъвътъпростъ... Един от тях раздаваше академически сопи срещу неодобряващите позициията на президента ни, признаващ Крим за руски. Друг от тях, също възлюбил президента по линията на задкулисието, на което и двамата служат братски го подкрепнуваше от позицията на член на Инициативния комитет за повторното му избиране.  Трета от Тройцата пък се включи втората по ред списъкова интелектуалка, подкрепнуваща президента в трлуден за него момент, когато то дигна Великото народно въстание, финансирано от Черепа с крайна цел изфъргване на мафията от изпълнителната власт и от прокуратурата. И на мутрите. Бих я попитал обаче, защо подкрепнува президента, след като той не цени нейното изкуство като певица, а ходи на академиите на Цеца Величкович.

   Президентът ни, но и други мастити президенти като този на Сирия, на Беларус, на Северна Корея и на Еритрея – сигурно има и още – подкрепиха аншлуса на Крим. Тази подкрепа президентът ни изказа пред един непримат, съперникът му на президентските избори, комуто той не бе на нивото. Но простащината подкрепнува тези, които мязат на нея. Тогава той се изпусна, прав, на метеното.

   -  „А на кого ще е Крим, ако не руски?”, запита той.

    Защо, питам себе си, той постъпи така. И сам, като лудите си обяснявам:

   Опора по света са му президентите на Еритрея и други като тях, но той има и вътрешна подкрепа. В тази вътрешна подкрепа влизат непартийни членове, честни граждани с прогресивни възгледи, които сформираха Инициативен комитет, който да издигне кандидатурата му за още един мандат, цитрайки радеВ  като най-достойния и интелектен човек, не служещ на чужди интереси, борещ се да изчегърта корупцията и мутрите от страната..

   Друга негова опора му бяха списъковите интеректуалци, подкерепнуващи го по време на организираното от радеВ и финансирано от Черепа преди две години Велико народно въстание. Като мащаб за страната ни то наподобяваше на Великата пролетарска културна революция в Китай или ВОСР в Голямата страна. При нас мащабите са по-скромни, не революция, а въстание, но пък Велико народно, го нарече суверенът.

   Тези дни отминаха, но последстивята им тепърва ще се стоварват върху нас. Нека си припомним някои от героите от близкото минало, 3 броя от активниките, които допринесоха простащината да зауправлява страната ни.


                            image



                       image



                           image



                               image


                  image


                  image




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12305737
Постинги: 4574
Коментари: 10805
Гласове: 18382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930