Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2022 11:31 - СЛЕД КАТО ОТЦЕПИХА ОТ СИСТЕМАТА SWIFT РУСКИТЕ БАНКИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 495 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.03.2022 11:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
    С посвещение и за поучение на блоговия музиколог и подкрепник на Путин, Товарищ борН :

СЛЕД КАТО ОТЦЕПИХА ОТ СИСТЕМАТА SWIFT РУСКИТЕ БАНКИ И ЗАПОРИРАХА СМЕТКИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ И НА ПУТИН САМИЯ, СЕГА КУЛТУРНИТЕ ДЪРЖАВИ ИЗФЪРГВАТ РУСИЯ ОТ СПОРТНИЯ И КУЛТУРНИЯ СВЯТ.

 

    Напомням за годината 2014-а. Биринджи мафиотът на руската музика, Валерий Гергиев бе на гастроли в Германия. Допълвам образа му. Той се води осетинец, клел се е да служи вярно на Путин, клетвата му е качена на страницата му. Колкото великоросийският патриарх Кирил е патриарх, а не офицер от ФСБ на Путин, толкова диригент е и  Гергиев. Предполага се, че той има спесименти, с които борави банкови сметки на Путин, когато пътува по Европа и Америка.

  И така, Гергиев на гастроли в Германия през 2014 г. подкрепя пред германските си колеги музиканти аншлуса на Крим. Резултатът – отмениха му гастролите в Германия и го изгониха от страната, отнемайки му правата да се изявява за някакво време в страната им.

   Още една добавка към портрета на Гергиев – когато той идва в България, на концертите му неотменно присъства Румен Радев. Освен на тези академии, Радев посещава и академиите на Цеца Величкович, вдовицата на „героя” от Юговойната, Аркан. Може би с надежда да излезе на бис с Ибряма?

   Сега Гергиев също е засегнат от санкциите. Първо, отменят му всичките гастроли по света с изключение на Северна Корея, Сирия и Еритрея. Второ, той не може да работи по същество, защото сметките на шефа му са блокирани.

   Същото важи и за заместника му, пианистът Мацуев, както и за певицата Анна Нетребко. Мацуев ще бъде наследникът на Гергиев, а Нетребко без всякакво съмнение изпълнява и оперативни задачи. По едно време „играеше” с Баранбойм в певческо дуо.

   Напомням за още един мафиот, заведущ отдела за руската естрада, Йосиф Хобзон. Някои се спомнят как завърши финансовия му спор с Пешо Мъката, когато Пешо отиде в Москва да си иска доларите. Колата му бе размазана мужду два ЗИЛ-а, а папката му с докумените за банката, където той бе поел при катастрофата изчезна...

   Та така стана с тия двамцата музикални мафиоти, Гергиев и Мацуев – така ги отцепиха, че вероятно сцепиха най-чувствителното им отворче.

    При жените обаче не винаги този номер със сцепванията или разпорванията минава, защото има обектки, разработени срещу  тази мярка. Това са дамите, завършили спецкурс на ФСБ, със специализация „В ее пизду пропала бы конница Чапаева.” Не владея добре руски и не мога да преведа на български това званиие. Може би, ако го преведа ще ми стане ясно защо до разпепване или или още по-тежки казуси, които сполетяват разпоретините, при тях е невъзможно да се достигне.

 

     





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12313489
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930