Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2022 13:10 - ВЪН МАФИЯТА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И ОТ ПРОКУРАТУРАТА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

   Президентът каза, цитирам по памет, че ако правителството на промяната не прекрати мандата на главния прокурор, той /б. м. главният рокурор/ ще ги свали от власт. След това изявление на президента, което не прави смисъл, защото той не прави разлика между изпълнителна и независима, в случая съдебна власт, се завъртя един тайфун с наименование „Промени в съдебната система”, в окото на който обаче попадна не съдебната система, не прокуратурата, не инстанцията главен прокурор, а личността на Иван Гешев. На него се приписват всички беди в страната и в съдебната система, които се случват и сега, оти още остава неизчегъртан.  Истината е, че той бе първият, който бръкна в раната – обвини някои от тези, които чрез приватизации, заменки и др. „законови” начини разграбиха богатстрото на страната, изобличи действащи шпиони в България, работещи в полза ва Русия, наши и руски. Остава и обвиненето лично срещу президента за злоупотреба със служебното му положение -казусът Деса -  а също и срещу Елена Йончева за пране на пари.

   Подкрепа срещу Гешев /личността му!/ президентът получи от няколко места. Най-силната му подкрепа в борбата му срещу мутрите, навлезли в изпълнителната власт и прокуратурата той получи от началника на политическия кабинет на Кирчо Секса, г/ца Лена. Стъпила на фундамента огромния си международен опит, на специализацията й в Харвард, на познанията й по отношение на международното положение и анализа на случващото се по света и в страната, тя направи следно изявление:

 

"Защото той /б. м. Иван Гешев/ до този момент освен да стане повод за това да бъде осъдена България в Страсбург, не виждам да е постигнал някакви невероятни резултати в борбата с организираната престъпност или с корупцията и това е диагноза, която я поставям не аз, а цялото българско общество. Когато цялото общество не е доволно от работата ти, няма нищо по-логично от това да се оттеглиш и да поемеш отговорност. По отношение на председателя на КПКОНПИ (Сотир Цацаров, предишният главен прокурор) – там сме изправени пред същата ситуация".

 

    Харвардницата с богатия си международен и вътрешен опит казва ясно:

    Народът нЕщи Иван Гешев! Една социологическа агенция, на която не помня името, мисля че се казваше ЮРИСТИНСУЛТ или нещо подобно, публикува допитване до народа, от което е видно, че само 8% от народниките одобряват дейността на Иван Гешев. За сравнение за Радев палец нагоре са насочили 51%.

   Друг един член на Комисията по правни въпроси към НС  подкрепи госпожицата с богатия междуналоден политически опит по линията на борбата й и срещу Цацаров. Не помня активникът от ИТН ли беше или от ПП /президентовата партия/, но си спомням, какъв въпрос зададе той на Цацаров при подаване на оставката му пред Комисията.

   ИТП /или ПП/ депутатътинът потита Цяацаров, ме му ли е съвестно, че по времето, кагото той бе главен прокурор и после още две години председател на КОНПИ, България е намаляла с един /или два, не помня цифрата/ милиона жители.

   И аз подкрепнувам този питач. Защото и според мен виновен да не се размножават българите във фертилна ръзраст е приемущественно  Сотир Цацаров. Хората това не го разбират, но интелигентниките в Комисята по правин въпроси от ИТН и ПП са наясно с този негативен процес, произтичащ от Сотир Цацаров. Аз бих предложил не Цацаров да остане името му, а да бъде сменено с Китов, защото такъв спад на населението на страната ни, какъвто той е причинил /от ИТН/ПП го фанаха!!!/ дори по времве на войните 1912/1918 не е имало.

  В  подкрепа на госпожица Лена, шеф на новото ГПУ, глас по линията на ЕС срещу Иван Гешев надигна и Елена Йончева. Според нея той срами България с действията или бездейстнията си, както ни се харесва. Пак от там макар и не лично, глас в подкрепа на г/ца Лена издигна и Кирчо Секса, заявявайки, че народът не е доволен от него.

   Той е взел това обвинение от от Евангелията, където Пилат съди Исус. На въпрос на Исус за какво го обвиява, Пилат му казва:

-       Не виждаш ли колко хора сведетелстват срещу теб?

  Сега същият казус - хората не свидетелствят срещу Иван гешев, не защото има за какво, а не са доволни от дейността му. Останалото го каза Елена Йончева - той маскари страната пред света. Не само пред ЕС.

   Още една подкрепа получи г/ца Лена от Парламента. Отщипаха 20 млн. лв. от Съда и ги пришиха към БАН. Защо така, обясни министърката на правосъдието, офицерка за специални поръчки на президента. Нямало ефективност в работата на прокуратурата, затова. /Б. м. наказват не само прокуртурата, но цялата съдебна система/. Дървеното човече /Пинокио/ разясни, че това е законен политически ход, който ще доводе до по-скорошно махкване на Иван Гешев. Защото при разпределяне на средствата от бюджена пад Съдебната ситема ще виси казаното, че са наказани заради прокуратурата, което има за цел да се бури в съдебната система. Според един адвокат – може ли най-неприятният като излъчване от всички адвокати на света, член на Отровнто трио, трябвало е не 20, а много повече милиони да се отнемат от бюджета на Съда.

   Без всякакво съмнение това е опит за разпространение на политиката на изчегъртване, вероятно плод на образованата в Харвард началничка на политическия кабинет на Кирчо Секса, която опитват да приложат дори върху независимата съдебна система. Отнемат и парите за метро на София - докато тия са на власт, метро няма да се строи. Защо ги отнемат, народът знае – защото Фандъкова краде и най-вече от метрото. Ако кметица бе станала Манолова, за която гласува партията на Пинокио/Генерал атанасоВ, София нямаше да е мръсна, а дълбоко почистена, за всички щеше да има миста за паркиране, въздухът щеше да е чист и щеше да бъде приведена в режим на нулева корупция и всичко това в съчетание с висока интелекност на всички нива, може би с изключение на председтателя на Комидията по култура към НС.  Докато крадлата Фандъкова е кметица, тъй ще режат парите на Софиянци за инфраструктура, да са гласували електоратниките за Манолова.

   Изчетъртнане , изчегъртване, изчегъртване и висока интелектност, това искат новите управници, политиката на които определя шефа на Полиитическия кабинет на Кирчо Секса, новото ГПУ, начело с г/ца Лена.

   Ако някой не знае, след като Сталин идва на власт, той променя името на ЧК с НКВД и създава едно ново управление с клонове по всимки населени места на СССР наричано Государственое политическое управление. То просъществува до 1934 г., когато на Сталин щтуква да го направи отдел към НКВД и така по същество неговото значение се губи. От онова време е останала обаче една съветска народна песен, от която си спомям само един куплет:

 

      Не хочу я пыть

          из такова чайника!

                Я хочу меня ебать,

                    ГПУ начальника! 

 

       Преди почти 90 години Сталин закрива кабинета ГПУ, тук Кирчо Секса прилага достиженията му на местна почва. Намери и шеф на кабинета си, харвардница. Не съм убеден, че ще му е на слука...


                                        image

                                  
                                    image


image


                             image

            ВЪН МАФИЯТА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И ОТ ПРОКУРАТУРАТА !!!







Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12315440
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930