Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2022 15:57 - ОФИЦЕРИТЕ И ОФИЦЕРКИТЕ ЗА СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ - НАЧИН НА УПОТРЕБА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2565 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 07.02.2022 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
     Има версия за отравянето на н. в. Цар Борис ІІІ, която остава до днес. Комунистите твърдят, че го е отровил Хитлер, некомунистите – че го е отровил Сталин. У мен остава промил недоверие към официалната версия, че от свръхнапрежението по онова време – натиск за включване на страната ни във ВСВ, какво ще стане с България след Войната, надвисващите опастности над страната ни от няколко посоки, невъзможността му да вземе разумнож решение заради идиотите, които мразят Българиия, той е получил инфаркт. Запазено е сърцето на Царя, от него може да се вземе материал за биопсия и да се разбере отровен ли е бил. Давам идея...    Помествам версията за отравянето на царя от офицер за специални поръчки на Сталин от ФБ на г/жа Генева. Врагове на Сталин и несъгласни с идиотизЪма му державники е имало доста, затова са му били потребни офицери за специални поръчки. Един от набелязанши от Сталин за ликвидиране е бил сънародникът ни,  известен с два прякора – Гошо Тарабата или Гошо Мастиката. Другият за ликвидиране е бил Тито, който обаче се усетил какво ще му случи Сталин и се покрил на остров Бриони.    Такива, внезапно скончани от офицерите за специални поръчки по приказ на Сталин е имало доста. Не че е е имало.      Genoveva Geneva

27 януари в 9:04 ч.  · 

Секретарят на Царя, Станислав Балан споделя нещо към края на живота си:

На 17-ти Август 1943 година, на път за Чамкория, след като се завръща от Растенбург предния ден в много добро настроение, Царят спира за кратка среща с човек от Съветското посолство (май в частен дом?).

Оставя Станислав Балан да го чака в автомобила.

Връща се след около половин час.

На въпроса на Станислав Балан:

- Как мина срещата?

отговаря уклончиво:

- Нищо особено. Пихме само по един традиционен Руски чай.

Когато по време на пътуването им обратно за София на 23-ти Август 1943 Царят почувства болки в гърдите той промърмори:

- Този чай, дето го изпих в Съветското посолство, май беше КОКТЕЙЛ СУДОПЛАТОВ?!

("Коктейл Судоплатов" са били наричани НОВИТЕ ОТРОВИ РАЗРАБОТЕНИ В СЪВЕТСКИ ЛАБОРАТОРИИ ПРЕЗ 1930-ТЕ ГОДИНИ, ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ОТРЯВЯНЕТО НА ВРАГОВЕ НА СССР В ЧУЖБИНА ОТ АГЕНТИ НА ШЕФА НА СЪВЕТСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПАВЕЛ СУДОПЛАТОВ)

     А сега за офицерите за специаЛни поръчки - как тяхната дейност е актуализирана и остава до днес в арсенала на кърмчиите на страни примати в опит да се справят с неудобните за тях:

    Започвам с офицера за специални поръчки на Сталин, убиецът Павел Судоплатов.

                image

Той прави проработките за убийствата на врагове на Сталин, между които и тези, които се борят за независимост на Украйна, на Лео Троцки, негов конкурент за генсек, който е избягал чак в Мексико за да не го убие Сталин. Истроията с това убийсво е много пикантна. Напомням за тъпата испанка със сина си, още по-тъп, заради когото Судоплатов „заработва” с майка му и чрез нея подлъгва сина й да убие Троцки. Освен с ледокопи, хората на Судоплатов и той лично са работели с отрови, укривани в жилища на врагове за да ги тровят бавно, напр. живак, с подаръци-бомби, включително и кутии бомбони, които при отваряне на кутията гръмват малко.  В СССР имаше шоколадови бомбони „Судопатов”. Когато Хрушчо взе властта тази опаковка бе забранена, а Судоплатов бе окошарен. Брежнев го реабилитира.

   Тази тенденция, идваща от ЧК, после преминава в НКВД и в КГБ. Напомням за двата офицера зе специални поръчки на Хрушчо, които за части от секундата в Кремъл увиха Берия в килим, за да не може да ползва нагана си.  Процесът на неутрализирането на враговене на народа сега е творчески доразвит от Путин, чиито офицери за специални поръчки ползват съвременни методи иматериали. – радиоактивен полоний, който бе изместен от много по-ефективния радиоактивен литий. Друго оръжие срещу враговете на мира и прогреста е веществото Новичок, извлек от селскостопанските отрови. Въвеждам таг, нАучните институти по химия в Новосибирск. То пък замени Диоксина, който бе приложен върху неудобния за Путин кандидат за президент на Украйна  Виктор Юшченко. Оти от не умрЕ от него и они го изхфърлИа от употреба.

 
image

   Нашият президент творчески доразви тези тенденции на Путин за налагане по света на мира и прогреса и също има офицери за специални поръчки. Те не действат обаче по методите на Сталин, Хрушчо или Путин. Вече няма гърмящи шоколадови бомбони, ледокопи, новичоци, прилага се нещо съвсем ново. Някои ще попитат защо се премина през такива промени. Отговарям им:

    - Оти нашият президент е по-интелектен от Сталин и Путин взети заедно. Он знае къде и как!!!

  Неговите офицери за специални поръчки сега са министри, шефове на парламентарни групи , говорители, политоведи, те са на всеки километър. И така, оттатък края на света. Ще приложа изображения на няколко такива, които вземам от Масива с данни в Центъра, но там не са въведени действителните им имена, а техните агентурни псевдоними, които нямам право да осветлявам. Помествам няколко бройки от тях като напомням – те са на всеки километър!

 
                               image


                            image 
    



                                image



                                        image



                         image



image

                                        Терорът доле, союз със ОНД !!!

image

                         Слави и Ку-Ку Бенд - Ще ти скъсам гъза - YouTube




Гласувай:
4



1. ka4ak - ЗАЩО ЛИ СЪМ ЗАДАЛ,ТЪП ВЪПРОС...????
07.02.2022 21:09
Vladimir Kachakliev
26 юни 2020 г. · Споделено с: Публично
Публично
🧠🌂МОЗЪК,НЕРАЗТВОРЕН ЧАДЪР
заради ШЕФОВЕ на наркотиците,съм му фен,но помислете,защо се отказа от охраната на убо,сори НСО🧠МОЗЪК
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12282834
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930