Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2022 09:07 - САМОУБИЙЦИТЕ НА ПУТИН – С МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ОТ ТЕЗИ ПО ВРЕМЕТО НА АНДРОПОВ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1158 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

САМОУБИЙЦИТЕ НА ПУТИН – С МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ОТ ТЕЗИ ПО ВРЕМЕТО НА АНДРОПОВ

 

   По възрастните знаят за съветската експанзия в арабския свят след оттеглянето на колонизаторите им – Англия, Франция, Италия. Настана вакум в тези държави, от който се възползва Кремъл – на базата на безпросветността там нахлу лъжата, умело поднесена им от Кремъл. Начело на СССР тогава бе Хрушчов. При него успехите да обърне към социализма и комунизма доста от средиземноморските държавите там бяха наистина големи. В доста големи страни и с природни богатсна като Алжир, Либия, Египет, Сирия, Ирак и др. съветските дрпугари се опитаха да внедрят в тях комунистическа си система, както сториха това в Бългрия след окупацията ни през 1944 г. Част от тази комунистическа система бяха техните специални служби, които в Ирак още действаха само до преди няколко години, а в Сирия са действащи и сега. Специално звено в тези служби бяха самоубийците, рожба на един от най-видните генерали от КГБ, Андропов. Уточнявам, че Андропов оглави КГБ след уволнението на Хрушчов, но специалните служби в арабските страни станаха важен фактор в борбата срещу враговете им по неговото време, когато начело на КПСС бе Брежнев. Брежнев опита линията на Хрушчов в Афганистан, но времената вече бяха други.

  Каква бе задачата на самоубийците в специалните части на арабските социалистически страни.  В тези части не могат да постъпят нормални хора, а такива с промити мозъци, фанатици. След самоубийството им те директно заминавали за рая, където ги очаквали девици, убедени са те. В тези служби макар и рядко е имало и момичета.  Главният враг на арабите винаги е бил, такъв е и сега, Израел. Самоубийците от частите, формирани от Андропов слагат взрив напр.в калъф от китара, влизат в заведение и се гръмват. Друг случай е когато се очаква се в джамията да влезе държавник. С взрив в чалмата влиза самоубиецът, стреми се да де доближи до обекта и се взривява. Комунистически номер, подобен на взривяването на църквата „Св. Неделя” у нас с цел убиването на царя. У нас – сталински – в арабския свят – андроповски.

     Много на дребно се прилагат тези номера, вече отживяват.  А и този, дето научи арабите на тези номера почина преди около 40 години - скончалься внезапно след свалянето на пътническия южнокорейски самолет. Сега самоубийците на Путин разполагат с нов арсенал. Ракетите на Путин все пак са ограничени като обем, като мощност и не могат да изведат до целта свръхогромна ядрена бомба, която да унижощи цяла държава. Затова тактиката сега е друга. Прави се подводница с ядрен двигател, която представлява плуваща огромна ядрена бомба. Тя не може да се изстреля, но взривена близо до врага, може да причини земетръси, цунами, разместване на земни пластоне, да активира спящи в момента вулкани. Подводницата – по същество ядрена бомба, лежи на дъното на океана някъде и чака приказ от Путин до самоубийците в нея. Тя може  да притежава поне 1000 пъти по-голяма мощност от най-мощните ядрени бомби, монтирани на ракети.

   Такива подводници се твърди, че Путин има и че те лежат със самоубийците му в тях в определени точки, съобразени с геотектониката, за да напаряват по-големи пакости. Во имя мира, в подводницата, която е стационирана някъде, те ще задействат тази адска машина.

   Освен тези самоубийци на Путин се твърди, че той има и други – персоналът на ядрените му ракети и бомби. Ако се наложи, те няма да бъдат изстрелвани, а самоубийците им ще ги взривят в силозите им. Взривовете ще предизвикат ядрена зима, която разпространявайки се от тяхната страна ще достигне до врага и мамето чу че пое.не.

  





Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181315
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031