Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01 11:48 - ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА У НАС – ВЕЧЕ В МИНАЛОТО !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1317 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 26.01 11:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                     ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА У НАС  – ВЕЧЕ В МИНАЛОТО !

   Новото правителство работи за народа и това осезательно се усеща във всички сфери на живота у нас. Голям проблем за т. н. промишлени абонати бе непоносимо високата и непредсказуема цена на електрическата енергия, която води страната към инфлация и заплашваше много производители с фалит. И не само тях – по промишлени цени заплащат потребенатата ел. енергия училищата, благоустроените природни паметници, цитирам Ягодинската пещера, и др. специално подчертавам – и манастирите. Коренът на злото – ужасяващите цени на ел. енергията за промишлените абонати обаче бе открит –

              ШЕФЪТ НА  /Д/КЕВР, ДОЦЕНТ ИВАН ИВАНОВ ОТ ДБ!!!     

   Това стана възможно след влизането на хора на Бойко Рашков в КЕВР, които осъществиха много щателна проверка на документите. Установено бе следното:
   В резултат на действията на шефа на КЕВР цената на тока достигна рекордни стойности. Мотивът му да стори това без всяко съмнение е принадлежноста му към сваленото от народа чрез Великото народно въстание правителство на Борисов. По този начин той се стреми зад паравана на независимостта на Комитета  да злепостави новото правителство и президента, с чиито заслуга то дойде на власт, а също да умаловажи Великото народно въстание, което срина мутрите в страната и я въведе в режим на разгърната борба за нулева корупция. Уволнението на доцент Иванов ще се извърши тези дни, а за да се  икономисат средства от заплати за този Комитет и да има повече пари за пенсси, броят на членовете му ще бъде намален драстично, от 9 на 5. или дори още по-малко.  И не само това – старите членове ще бъдат подменени с нови. Така и новият Комитет преминава режим на нулева корупция и резултатът от тази промяна ще е връщането старите цени на тока. След дни това ще бъде факт.

   Как да се подобри работата на КЕВР, аз имам план:

   Шефът на КЕВР трябва да се назначава с Декрет от президента и ако не изпълнява задължениата си като честен човек с прогресивни възгледи, президентът законово трябва да има право да го уволнява с декрет и подменя с друг ВЕДНАГА!!! Самото назначаване на такъв отговорен пост от президента ще бъде знак на признак, че новопреставяният пред членовете на КЕВР техен шеф ще е на интелектно ниво, близко до президентското, а когато не знае какви решения да взема, той ще отива в президентстото, където ще бъде консултиран лично от президента - как да постъпи, каво да каже, какво становище да взема по казуси, от които хабер от понятие си няма.    Така се действа държавнически разумно!

  Доле доц. Иван Иванов!

  Горе – новопредставеният пред КЕВР шеф от президента!

    Както този проблем с тока, правителство ще реши и проблема с инфлацията. Там е по-сложно, ще стане на два раза. Служебното правителство на президента фана биринджикрадците на страната, най-пръв от които бе Борисов.   Негови хора са крали от магистралите пари в чували, кюлчета злато и др. ценности и са ги влагали в банката му в Дубай, разкрита от Рашков. Всички видяхме какво е правил Борисов благодарение на проработката „Шкафчета и чекмеджета”, проведена в спалнята на Борисов. Сумата, крадена от държавата е била огромна, към 6, 5 млрд, мисля че за година. Така я изчислиха вицепремиерът на служебното правителство и финансовият министър. Сега, вицепремиерът е премиер, а финансовият министър от служебния кабинет вече е редовен министър на финансите. Така тези 6, 5 млрд, открадвани от държавата всяко година ще постъпват вече в бюджета на страната и благодаерние на тях ще има възможност да се повишат социалните разходи, да се върнат цените на нивото от времето на Борисов. Не става изведнаж, на два раза ще стане, но хубавите работи стават бавно. Аз вервам в тях, макар да се случва точно обратното, но в случая виновен е Гешев. Докато не го махнат и на местото му бъде назначен човек с Декрет на президента, хубавите неща ще се случват трудно. Извън текста отбелязвам, че освен за това, Гешев е виновен още за над 100 /сто/ проблема на страната. Затова е необходима намесата на президента, мисля аз, чакам Декрети от него.  

   Очаквания като това за шестте и половина млрд. лева е имало и в миналото, спомням си филма „”Китът”. Чакаха го хората, организираха посрещане, он не идва. Най-мъдрият от всички, който обещаваше китът да дойде, все пак даде надежда на хората и като им рече, каза:

      Е, АКО НЕ ДОЙДЕ СЕГА, ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ДОЙДЕ. ВЕРВАЙТЕ!

   И тия 6,5 млрд. лв, дето всяка година Борисов ги крадеше от народа и ги държеше в шкафчето си . народът видя това - преди да заминат за банката му в Дубай, все някога откривачите им ще ги върнат  на окрадените. Това ще бъде точка втора на правителството на Кирчо Секса. Първата обаче вече е изпълнена – изчегъртаха човеко на Борисов от КЕВР и като резултат от това, връщат старите цени на тока. До дни..

        Е, АКО НЕ СТАНЕ ДО ДНИ, ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СТАНЕ.  ВЕРВАЙТЕ!
 

                           imageГласувай:
111. ka4ak - КОСТА,ТИ ПОНЕ СИ НАЯСНО!!!:)))
26.01 14:47
ЖЕНА МИ ТИ ВИКА:ЕНЦИКЛОПЕДИЯТА!!!
ПОСЛЕДНАТА МИ ФАКТУРА 1 МЕГАВАТ С ДДС Е 663 ЛЕВА?!?
ПРЕДИ ГОДИНА Е 174 ЛЕВА!!!
ТОВА УБИВА!!!
ЗА ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ,КОМПЕНСИРАХА ПО 110 ЛЕВА НА МЕГАВАТ,НО НИ ГИ ПИШАТ,КАТО ЧИСТА ПЕЧАЛБА?
ВСЕ ПАК,ДА СИ ПО НАЯСНО,С РЕАЛНИ ПЛАТЕНИ СМЕТКИ !!!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Кирчо Сексът се грижи за народа. Сега ще отделя от промишлените абонати такива,
26.01 16:32
които нямат производство като аптеки, концертни зали, манастири и др. и ги префъргва на регулирания пазар. Голям айдук е бил шефа на КЕВР, но Рашков го гепна. Радвай се, защото Кирчо се грижи за нас. Едни го наричат куклича на конци на Радев, други - кукла на юзди на Радев, разликата е голяма. Ако не стане, виновникът ще е Гешев. Кирчо Сексът не е доволен от него, офицерката за специални поръчки на Радев, министърката на правосъдието също не е доволна от работата на Гешев.
Дано с тамалението на цените на тока не стане така, както с очакването на кораба с кита на пристанището, според далновидният филм "Китът". В него имаше сцена, как на Калоянчев му се допишка, качи се на колата си, защото дворният нужник на вилата бе поне на 50 м. от софрата, оправИ се, пак се качи на колата и се върна да си дояде.
Да изявя и лична позиция:
Десет пъти да поскъпне тока, съгласен съм, само и само да се изчегърта Бойко Борисов. Всички видяхме какво има в спалнята си. Това, което той крадеше вече постъпва в държавния бюджет. И това е Кирчо-ва заслуга.
цитирай
3. missana - Кирчо Сексът има да си обещава до безкрайност. Както ни обещаваха, че през 1980г.
27.01 00:25
ще са построили комунизма и ще има корникопия. Сега, обаче, предстои жесток режим на тока. Всички българи са свикнали с това, че дойдат ли комунистите на власт, режимът на тока е неизбежен. Така е - преживели сме този комунистически сценарий много пъти вече. Ето че от днес и Пловдив е на режим на тока. Както казва Иванчо на учителката: Минавайки под вашия прозорец, г-жо, чух мъжки глас да ви казва: Хайде, гаси тока и го лапай! Това по повод твърдението, че токът се яде...

Неслучайно товарищ Ленин казваше:

Комунизъм = съветска власт + електрификация!

Горките комуняги. Винаги са имали проблем с тока. Така че дори мъничко ток да докопат, за тях това се превръща в комунизъм. А правителството на Кирчо Сексът си е върло комунистическо правителство.

"Маймуната на Дарвин не пометнала и комунист родила някога във джунглите".
цитирай
4. planinitenabulgaria - Аз работех в Енергетиката към 30 години и знам какви възможности за грабеж
27.01 21:45
missana написа:
ще са построили комунизма и ще има корникопия. Сега, обаче, предстои жесток режим на тока. Всички българи са свикнали с това, че дойдат ли комунистите на власт, режимът на тока е неизбежен. Така е - преживели сме този комунистически сценарий много пъти вече. Ето че от днес и Пловдив е на режим на тока. Както казва Иванчо на учителката: Минавайки под вашия прозорец, г-жо, чух мъжки глас да ви казва: Хайде, гаси тока и го лапай! Това по повод твърдението, че токът се яде...

Неслучайно товарищ Ленин казваше:

Комунизъм = съветска власт + електрификация!

Горките комуняги. Винаги са имали проблем с тока. Така че дори мъничко ток да докопат, за тях това се превръща в комунизъм. А правителството на Кирчо Сексът си е върло комунистическо правителство.

"Маймуната на Дарвин не пометнала и комунист родила някога във джунглите".


предоставя тя. Енергетиката може да постави на колене цялата държава. Съзирам обаче проработка "Банков грабеж - 3"
Първият банков грабеж, при който спестяванията на хората бяха окрадени стана възможен чрез хиперинфлацията. Знаем кои спечелиха от нея, знаем за куфарчетата с пари, които се раздаваха.
Вторият банков грабеж, вече не толкова жесток, се осъществи, когато хората отново се позамогнаха малко. Тогава започна проработката "Инвестиране в жилища". В разгърналото се масово строителство, резултат от насадената психоза, бяха взети заеми от банките, които промениха условията и те нямаше как да бъдат върнати. Голяма част от хората "изгоряха". Бедите обаче бяха още по-големи - съсипаха Банско, презастроиха комплексите Студентски град и Гоце Делчев. Това си бе банков грабеж.
Сега май се готви трети банков грабеж, но този път парите не отиват в банките директно, а чрез енергодружествата. Парите на хората отиват в сметките на АЕЦ-а, на Мариците и ВЕЦ-овете, които са държавни. Преди година и малко производтвото на тока бе същото, цената от три до пет пъти по-ниска. А се произвежда същото количество ток. Това си е чист грабеж.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 9769487
Постинги: 4008
Коментари: 9915
Гласове: 17160
Архив
Календар
«  Декември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031