Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2022 07:13 - ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИТЕ – ВЕЧЕ ЯСНА НА АНТИВАКСЕРИТЕ !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 912 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 13.01.2022 07:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

             ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИТЕ – ВЕЧЕ  ЯСНА  НА    АНТИВАКСЕРИТЕ !

    За ваксините до сега само се подозираше, че те са част от една разработка на световната мафия, зад паравана на която тя да направи експерименти с човечеството като го чипира,  модифицира генно, подготвяйки го за нулев цикъл /б. м. унищожение/  когато бащицата им разпореди. Процесът се бави само защото фармацевтичните гиганти печелят много докато трае тази световна мистификация, наречена Ковид 19. А Ковид 19 няма! Като има защо не го покажат, да го видим!

   На Балканите сме по-умни от тези в Европа и по света, затова ние първи разкрихме задните, долните и подли мисли на тези лоши хора, ваксинаторите. Посочвам президентът ни, най-мъдрия от нас, който вместо да се изплаши от фейктревогата, премъдро отсече:

   - Не Ковидът е опасен за страната ни, опасно е правителството на Бойко Борисов.

   Обладан от тези гениални прозрения на президента, клонингът му Копейкин, на интелектуално ниво на микрон по-ниско от това на гурото му, Радев, основа партия и влезе в Парламента.

   Констатацията на президента е на основата на реалиите в света и  по същество не е запроституирване с вируса за спечелване на политически дивиденти и покрай тях промяна в управлението на страната ни, водеща към задкулисна президентова демократична държава, каквато до сега на света нямаше.

    С помощта на японски екип от най-големите специалисти-вирусоведи Копейкин разкри пред народа истината за ваксините –

    народът се наваксинирва с експериментални течности или дестилирана вода!

   След това разкритие в социалните мрежи бяха поместени факти с увреждания на хора и жени в резултат на третировката им с тези незнайни експерименталните течности. Ще цитирам някои от тези увреждания, променили милиони човешки съдби:

   При уже врослые женщины бедите не са големи, но те са се оказали след наваксинирването им с тия експериментални течности /според Копейкин/ с увредена G – точка /зона/, която ги е лишила от либидото им и те се чувстват осакатени. Поради това протестиращите днес жени против ваксините надаваха такава злоба. При мъжете проявите са различни от тези при жените след наваксинирването им с тези експериментални течности - те са се пропили, напуснали са работата си и не търсят друга работа, а социални помощи, пцоват на майка, станали са щуро неинтелигентни.

„Ваксините” са единствено виновни за това, твърдят антиваксерите.

    Много по-лошо е обаче с навакснирването на децата. При момиченцата на около 8 години след ваксинацията им се бави узряването на първата им яйцеклетка. Когато все пак тя се появи, майките им са забелязали, че тя е дефектна. В следващите си години като фертильници момичетата имат нередовен цикъл. Изследванията са показали, че жълтото вещество на яйчниците им почти го няма, което е причина за липсата им на прогистерон, поради което докато кърмят те забременяват безпроблемно - както ромките и еврейките. Във фертилната възраст на жените, към 20-30 години ако те са ваксинирани като деца, увредени се оказват и надбъбречните им жлези, които произвеждат естроген когато са болни яйчниците им. Това в комбинация с унищожаването та G точката им ги прави абсолютно безразлични към мъжете, каквито са негърките от Мали и Гана, на които след брак задължително оперират клитора за да не „шават”. Мисля си обаче, една такава негърка, макар и оперирана, ако попадне на един наш блогър, който миналата година навръши 70, бартолинките й ще сработят като водни оръдия.

   Японският екип е открил и повреди на кошничките с яйцеклетки към яйчниците на жените, които настъпват около 20-25 години след ваксинацията. Това допринася за дефектиране на яйцеклетките, които изчакват там за да узреят. Тези дефектни яйцеклетки, за които ваксинацията е единствено виновна обяснява появата на толкова много идиоти, които наричаме недоправени, макар от тях почти всички с дипломи.  И още един проблем ще изтъкна при жените, макар те да са много ако те са били ваксинирани като момичета пред половата им зрелост – не може в хипофизната им жлеза да се образува хормонът окситоцин, който предизвиква разкритието на родовите им пътища и те могат да родят само чрез цезарово сечение. Руски учени са успели да отфилтрират окситоцин от генно изменени свини подобно на инсулина, но щом една стока е руска, това означава, че не върши работа. Пример – ваксините Спутник V за Бразилия, които нямаха вредно влияние върху хората, но пък имаха само един недостатък – въобще не действаха.

   Увреждания от ваксините получават и мъжете, ако са наваксинирани като деца. Такива когато станат на 20-30  години епидиумът им е по-голям от тестесът и при всяко докосване до него ги боли, та умират. Такива ползват твърда скротумна торбичка. Нито едно от тези момчета някога, сега

мъже, няма симетричен скротум. Друго промяна, която настъпва 20-на години след ваксинирването е закърняването на кожата на гландиса на тези мъже, която става груба като нокът и нечувдтвителна. С туй нещо ако мъжете все пак опитат да пристъпят към интимен контакт и жената види за какво става въпрос, она изписква и побегва.

   Това са част от проблемите пред тези, дето ваксиниращите искат да нулират. Само най-умните като Радев и новопредставеният пред парамента негов клонин, Копейкин са осъзнали тази опастност. Да ги подкрепим, като митингуваме обилно и настояваме да влезем в Парламента, за да чуят и там гласа ни.

  Вперед! Победа близка!

 

   Използвани материали:

   1. Проф. Наибаго Укимура, вирусовед от Назаки, ръководител на Катедра „Неовирусология”,

   2. Проф. к. м. н. Миосу Какуро, вирусоведка от Сапоро, ръковоттел на Катедра „Паразитни болести.

   4. Проф. Сесака Дабара от Университета вТокио и

   5. Проф. Сигимота Сигибара от Университета във Фукошима.

   Допълнителни помощни статии:

1.   Жената – „Хормонална бомба по време на бременността

си” от най-големото машкарче в блога и

2.   Постинги от блога на една дама, специалистка по

подводниците на Путин, по ракетите му и по антиваксините.

  







Гласувай:
4



1. notfun - Молодец...6+++ )))
13.01.2022 08:11
Вперед, Победааа..будет наша..
и Краваров Пасков, ща ни води!!

така каза и - Китайският Чушкопек, Панти4а...
от с.Джендър, Пескарска Околия ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12279163
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930