Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2021 04:05 - МАСКИТЕ НА ОБСЛУЖВАЩИТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА КРЕМЪЛ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1454 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 30.12.2021 19:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

МАСКИТЕ НА ОБСЛУЖВАЩИТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА КРЕМЪЛ В РАЗПАЛВАНЕТО НА ВРАЖДИ И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА БАЛКАНИТЕ БЯХА СВАЛЕНИ ОТ САМИЯ   КРЕМЪЛ

 

   Гръмна последният кьорфишек на Кремъл, целящ противопоставянето на Балканите и на тази основа поставяне на препятствие срещу разширяването на ЕС на Балканите. Следващ няма как да има, защото ще последва споменаване на майки. Балканите са в Европа, а не територията или близо до Голямата страна с най-щастливите хора на света. Поради този факт мястото на Балканите е икономически към Европа.  

    Появи се проститутски филм, в който се твърдят небивалици – Кирил и Методи не били българи, в Охрид имало Славянски университет, азбукето извало някъде от Голямата страна.  Наглостта стигна до там, че самите кремълски заказчици на филма се засрамиха и отрекоха туй да била официалната позиция на Кремъл. Интересно! За несъгласувана с Кремъл позиция окошариха Навални, сега един професор по история,  занимаващ се с дейността на ГУЛАГ. В затвори са и трите певици от групата Пусирайът,  критикуващи официалната политика на Кремъл, известни като Пуситата. А за този филм – нищо против него не е предприето докато той е бил науйдурдисван доста дълго време, предимно в Македония и финансиран от руската амбасада там, за да послужи за музевир между България и Македония. По-интелигентните знаят какво означава понятието МУЗЕВИР, ползвано по Врачанско. Само ще поясня, че то е съкращение на една по-сложна съставна дума, МУГОЗОВИРА.

   Този филм обаче свали маските на всички, които работеха до този момент срещу разбирателстрото между Македония и България както у нас, така и в Македония, не говоря за Русия и Сърбия. От тук нататък срещу това разбирателство няма какво повече да се стори и мисля, че на следващата среща на страните от ЕС предприсъединителният процес за Македония ще е факт. Въпреки клонингът на Кремъл у нас, президентът ни.  Вече е ясно кой е заказчикът на филма, паднаха маските на опорчиците. Самият Кремъл вече не може да прикрива уйдурмите си и ги приписва на други, но отговорност им не търси!?!?!

  Има казуси в света, изказвайки се по които, маските на лицата, проработени да се запроституирват с тях падат и на всички става ясно от къде се дърпат конците на тези куклички. Обикновено те са родоотстъпници,  не притежаващите морал, обслужващи интересите на враждебни страни от високия си пост. Според мен тези нехора са откровени или платени идиоти. Един такъв казус е чий е Крим. „Забравяйки” за свободните избори там през 2014 г, подобни на нашите след Деветото, окупацията му и после аншлусирането му, ако отговорът на държавник на висок пост е напр. „Чий ще е Крим ако не руски! „ ще принадлежи на един тотално генно увреден човек. Генно увреденият човек е продукт на дефектна яйцеклетка, оплодена от дефектен сперм. Ще дам и пример:

   В момента проблем, при това ужасяващ за Турция е Ердоган. Този човек ще съсипе страната ако не се махне или не го махнат. Въпреки неговата ненормалност - заразен едновременно с гигантизъм /от яйцеклетката ?/ и с мегаломания /от спермът ?/– той на този въпрос отговаря, че Крим е на Украйна. Този нещастник, който скапа цялата страна е по-нормален от други един-двама или трима по света, дето викат:

   - Крым наш!

     На по-младите напомням за една песен от времето на Хрущо – Весь земля – наша! Но Хрушчо бе умен, видимо дори от външността му, която  потвърждава твърдението, че умна глава не търпи глупав косъм...

   Музикален поздрав от мен към македонските и кримски активники с песен на композитор, шеф на една от новите, партии с привърженици младите интелигентите хора тук и по чужбина, които го искат за кърмчия на страната ни. Песента е наградена за най-смислен текст, става за новогодишно обръщение към суверена....







Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Трогателно е когато един простак казва, че кирилицата е тръгнала от македонска земя,
30.12.2021 05:14
а след това простаци всем миром засмукват пениса му в просташки екстаз. Настоящий простакический синергизъм. Което служи за доказ, че простащината е всевечна сила, защото обединява целия наличен простакизъм, способен да се самоорганизира в защита на просташкия идеал да се всява раздор дори по най-безсрамни начини.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12290849
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930