Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2021 23:39 - ДА ПОДКРЕПИМ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НИ КИРЧО....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1025 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.01.2022 08:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 ДА ПОДКРЕПИМ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НИ КИРЧО СЕКСА В ПЛАНОВЕТЕ МУ ДА СТРОИ ВТОРИ МОСТ НАД РЕКА ДУНАВ!

     На срещата на високо ниво на страните, членки на НАТО, представляващ нашата стрна бе Кирчо Секса. Той осъществи и личен контакт с генералния секретар на НАТО, Столтенберг. На срещта между двамата Кирчо обеща България да построи втори мост над р. Дунав /?!?!?!?!/за да стане нашта страна по-крепко свъзна със стрните на НАТО. Разглеждайки записа виждам, как Столтетберг започва да мига на парцали, а лицето му постепенно придоби червен цвяг както на биен гъз. Не задаваше обаче никакви въпроси към Кирчо Секса. Предполагам, че въпросите, които са вънували Столтенберг са били към самия него, някакви такива:

-       Дали тоя е откровен олигофрен или се прави на такъв за

да ме преметне, а се не досещам за какво?

   Надявам се обаче на следващата среща между тях Кирчо да увери Столтенберг, че мостът вече е готов. Като познавч на страната си предлагам дой да свързва Видин с Калафат.

 

   Подобен казус се появи и на срещата на премиерминистрите на ЕС. Кирчо Секса каза, че на Балканите живеят към 90 млн. души, които се карат, а от ЕС зависи дали те ще заживеят в мир /б. м. ако станат членове на ЕС/. Забелязах същото мигане на працали у някои премиерминистри и зачервяваане на лицата им като това нао Столтенберг. ОТ ЕС не приемат Укайна за редовен член, защото е много голяма, около 40 млн. население, а Кирчо Секса сега предлага за член на ЕС Балканите, които са с население според него 90 млн. души. Сметката поне на мен не ми излиза, както и да броя хората в държавите на Балканите. Може би той смята хората със и без Косово. Знам такъв аналогичен случай:

   Попитали Кирчо колко кг. тежи той самият.  Той отговорил, 90. Усъмнили се запитвачите, задали му втори въпрос:

-       Ама без ташак?

На него Кирчо отговорил така:

-       Не, без ташаците ми съм 60.

  Сезирам предложителят на Кирчо за министър премиер, президента. Дали за да имаме такъв минисър обяснението не е в Законникът на Мърфи, където пише:

  Ако началникът е второ качество, той ще иска подчинените му да са от трето качестно, те пък ще си търсят подчинени четвърто качество. На държавното учреждуни с такова управство лозунгът е:

   ВИНАГИ ТЕРОТ КАЧЕСТВО!

   Дали пък назначаването на трето и четвърто качество обекти не води до задкулисно президентско управление в парламенарна държава е въпрос, на който не мога да си отговоря. Но знам един, който може - политАНАЛизаторът Слави Василев, душеприказчик и гимнословник на Радев.

  Май и сегашният казус Балканите със и без Косово е като Кирчо-вият, със и без това, дето он го има у скротума си.  Разликата е голяма.

   Вече съм раздвоен в мисленето си. Дали този министър-премиер е по-добър държавник от сваления с изборен преврат от Радев предишен премиер, защото Кирчо, ВЪЗспуснат ни от президента бе представен като многофункционален фалос, който с всичко може да се справи, а ако той се окаже гюдерия?

    Джумбушът обаче продължава. Изключен от партията е Кирчо Добрев, обвинен за всички неудачи в нея, подобно на Иван Гешев, който е виновен за всичките неудачи в страната.  Задава се и друго изключвяне от МС. При запой от стола си е паднал министърът на милицията, а там Уставът за вътрешния ред е много строг. При такъв казус в Устава е написано:

   Тоз, който падне пиян от стола, ще го изкрючим от Комсомала.

   ЧНГ с приложените новогодишни картички!

image  

image



                           image



                           image


                        image


image



                                        image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12320369
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930