Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2021 06:32 - КОЛЕДНА КАРТИЧКА ДО ВЕНЦИ, РАДОСТ И ГУРОТО ИМ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1720 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

   Въведение:
   Идват празници, които могат да бъдат помрачени от лоши хора като Путин, Ердоган и др. Затова написах постинг с весело съдържание, по същество нестандартна коледна картичка до тях, с която да покажа, че в живота има много хумор. Да четат Венци и Радост когато са заедно и да се смеят....

ТРЕТИЯТ ПОЛЮС -  СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, ТОВА ОСТАНА ДА СЕ РАЗГРОМИ, ЗА ДА СТАНЕМ ЗАВЪРШЕНА ЗАДКУЛИСНА ПРЕЗИДЕНТОВА РЕПУБЛИКА

 

   За първият полюс на властта, парламента, писах постинг. Тя завърши с победа на президента с резултат 5:2. Заслугата за тази победа е на двама души, единият от които е Трифонов. Начело на електората от опростачените от него той разми вота на парламентарните избори и на два пъти ги направи безсмислени. Това съвсем не бе случайно, то трябваше да доведе доведе до служебни кабинети, през мандата на които президентът да вкара свои хора в изпълнителната власт, които тогава и при необходимост по-късно да манипулира. За тази президентова победа допринесе и бизнесменът Васил Божков, който финансира миналогодишните великоналродовъстаници, платените безделници,/б. м. боклуци/ които не работят и не търсят работа. Те свършиха мръсната работа в буквалния смисъл на думата, а сега вероятно търсят нов бизнес, някой друг да им плаща за друга простащина.

    Президентът след трите парламентари избори се сдоби с пет негови партии в парламента срещу две, които не можа да овладее. Така в парламента навлязоха партии фантоми, партии боклуци, конформистки партии, които сега наримаме переездчии /номади/, та и антиваксерска партия. Едни от партиите са с фундамент простащината, други с фундамент антиваксери, всичките – пълни недоразумения.  Всичките тези кухи партии са скритите воини на президента, чрез които той извърши парламентарния президентов преврат.  Така парламентът капитулира ппед президента, народните педставители от петте президентови партии стават президентови кукли на конци. Същото важи иза ръководството на парламента. Ще пиша постинг за излъчването на някои парламентаристи, което е уникално и става за включване в учебните помагала на социоведи,  политоведи и конюнктурни играчи за специални поръчки. Те са като дялан камък, стават дза всичко, читирам един от тях, Слави Василев.

   Втората победа на президента е тази с избора на изпълнителлната власт. И там победата му е пълна. Президентови хора оглавяват важните министерства като  МВР, МНО, Правосъдието и др. За не съвсем доверените му хора с цел хвърляне на прах в очите на гаулайтерите на някои партии-идиоти, бяха отрити нови министерства,/б.м. щатове/ по същество кухи министерства, , но пък начело с хора на претендиращи за министри в управлението просташки партии. Така бе осъществен президентовият преврат и в изпълнителната власт.

 

   Третият полюс обаче за сега остава неовладян от президента, това е съдебната система. Там също върви проработка, подобна на тази с партиите фантоми  и как не - всички проработки идват от един Център!!! Сега вместо партии фантоми се търсят кухи членове за ВСС, които след назначаването си да бъдат манипулипруеми от президента. Подготвя се законова реформа в съдебната система, която да включва следното:

   Закриване на Специализираните съд и прокуратура, които да преминат към Съда и да бъдат централизирани, б. м. управлявани от едно лице, назначавано от президента. Същото се готви и за ВСС, който законово ще остане независим, но начело на него ще застават президентови хора, каквито са тези на парламента и правителството. Престъпността в страната ще се спечели от една такава съдебна реформа, а също и олигарсите, които в момента са подсъдни като Цветан Всилев и Васил Божков. Бариера пред този рубеж за сега е поставил главният прокурор и затова срещу вего е съсредоточен всичкият президентов огън, който водят сольдатште му Кирчо Секса, министърката на правосъдието, министъра на вътрешните работи и др. За да се прикрие този огън по главния прокурор от президентовите воини, Кирчо Секса казва, че президентът не се месел в работата на правителтвото. За парламента меси ли се президентът в раблотата му за сега не се повдига тази тема, защото ще станат за кашмер.

   Третият полюс се оказва доста труден за овладяване ако се действа законно, ще трябва квалифицирано мнозинство от 161 гласа. Ако ползвам символика първият полюс, който превзе президентът, парламента ми напомня за Арктика, вторият –правителството, ми напомня за Антарктида и третият, съдебв.ната власт ми напомня за вр. Джомолунгма. Той за сега остава непокорен от президента, за да бъде задкулисното президентово управление на страната пълно. Превземе ли и него, пътят от Москва към София става директен, Путин-Радев, и последствията ще са ужасяващи за нас. И сега се знае, че сме троянският кон на Путин в ЕС, но тогава това ще стане нетърпимо и ще ни изгонят от ЕС. Това е и целта на Путин, която той реализира чрез Радев. За сега – успешно.

   На Балканите политическият климат се сговни заради Турция, защото положението с нея е много страшно. Ако не успеят военните да свалят Ердоган, загива Турция. Валутата й от 1,60 лири за долар, когато Ердоган дойде на власт, избран от простачките със забрадтите от Средна Турция, днес се е сринала до 17 лири за долар. Това означава че произведеният от Турция национален продукт „изтича” навън, а съвсем скоро Турция няма да има мъзможност да си закупи енергийни и други суровини. За да отвлече вниминиета на турците от тази икономиическа катастрофа, Ердоган опитва да изнесе напрежението навън, срещу Гърция. Така сторва в момента и Путин, който съсипа икономически Русия след аншлуса на Крим и последвалите искономичедскифсанкции и сега търси избиване на клапана на напрежението навън, струпвайки към 100000 войници до Украина. Няма да нападне Украина, това е ясно, причината е Европа и Америка да се сезират върху него, защото той вече е политически труп, заподмятващ ракети. Няма да му помогнат.

   Накрая едно сравнение:

   Ердоганът скапа Турция не защото преследва интересите на чужди държави, а защото не ставаше за тази длъжност. Той още като го погледнеш е ясно, че не е добре психически. След разболяването му от гигантизъм и мегаломания, той сега е разболят и от параноя. Лошото е, че стана диктатор и никой не може да го свали, Турция загива.

   Нашият президент обаче има задача – да скапе страната ни по тертипа на Турция не защото не знае какво върши, а по заказ от Путин, което ще бъде удар срещу ЕС и ако те ни изгонят от организацията тук е възможен Крим – 2. Да работиш  от името на държавата си срещу хората в нея, по подло от това няма.  Нито тук, нито Там за такъв грях прошка няма да има...

   И накрая, един музикален поздрав към Тройцата:




Гласувай:
7



1. batogo - Чест и почитания за казаните Истини!, planinitenabulgaria!
22.12.2021 09:47
" Нашият президент обаче има задача – да скапе страната ни по тертипа на Турция не защото не знае какво върши, а по заказ от Путин, което ще бъде удар срещу ЕС и ако те ни изгонят от организацията тук е възможен Крим – 2. Да работиш от името на държавата си срещу хората в нея, по подло от това няма. Нито тук, нито Там за такъв грях прошка няма да има.."

Няма как да се каже по-точно, ясно и истинно, приятелю! Истината, казана ясно и точно, е най-ефикасната ваксина срещу червената путино-кремълска пандемия, целяща подкопаването на суверенитета на България!
цитирай
2. dobrodan - Точно си ги наредил,
22.12.2021 10:34
бай Коста. Много точно.
Жалко, че си прав.
цитирай
3. radostinalassa - Любимецът на овчарките си е евер
23.12.2021 22:04
Нищо не може да се направи. Гуруто най - вероятно е Чернъо? Мисълта ти е необятна като индийските ширини. Отстъпвам ти Венци, пиши си с него. Мечтата ти се сбъдна.






цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12279639
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930