Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2021 02:47 - РУСКИЯТ СИНДРОМ ДОСТИГНА И ДО НАС...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1547 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 18.12.2021 02:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
        С посвещение на Венцивалери1951 и на Радостиналасса и с покана Аз да им стана гуро.

                        РУСКИЯТ СИНДРОМ ДОСТИГНА И ДО НАС...

 

    За Руският синдром вече съм споменавал в блога си. Той е известен, с него се занимават социлози от доста страни. Тук и там може да се прочете по нещо да него, особено в руската опозиционна мрежа, доколкото тя е достъпна. Синдромът се проявява при все по-голяма част от хората, като признаците му са едни и същи –

                           ХОРАТА НИЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!

    Че ще има промени, че в света нещо се случва, че някоя известна личност е казала нещо пророческо за тях, бил той и неруснак, че Русия анексирала Крим, че станала авария в мина и загинали много хора – нищо от това не може да привлече вниманието на хората. Каякто в Западна България казват, дреме им куро. Давма пример с критИка на Путин, Навални. Той имаше сайт, чрез който търсеше популярност и  подкрепа от руснаците. И какво: Само 140000 души били посетили сайта му. Дали са прочели нещо, или просто са кликнали на него, не е ясно. От страна с около 150 млн. население само 140000 са прочели или пък не, нещо за Навални, а това е важна тема, свързана е бъдещено на страната - една от най-изостаналите в света в областта на културата и високите технологии, от които преобладаващо зависи как ще живеят хората в нея. Ако тази тенденция продължи руснаците не след дълго няма да могат да осъществяват никакви сношения с хора от другите държави и то в момент, когато светът става все по-отворен. Капсулирани от света, това ще бъде техното новопредставяне пред небитието.

  Причина за това отношение на хората към страната им е повече от вековното им съществуване в държава, в която Божественото, естесвеното, нормалното, е заменен с декретното, което нищо добро не донесе на поколенията в Русия през изминалия век. Хората след тези сто и повече години са убедени, че каквото и да кажат, никой няма да ги чуе, каквото и да се случи, няма да е за добро, че от тях нищо не зависи. Други решават и мислят вместо тях. Отговорът за това тяхно положение, продължаващо вече няколко поколения е:

-       ЩОМ Е ТАКА, НАС ПЪК НИЩО НЕ НИ

ИНТЕРЕСУВА!!!.

   Това според мен е най-ниското падение на човека. Той е жив биологочно, но сетивата му са мъртви. От такъв човек вече нищо не става – той е осакатен духовно от към вяра, което оставя празно място в сърцето му и го превръща в боклук, не вижда смисъл да се размножава, защото децата му ще живеят в същия ужас както той, унищожена е ценностната му система. Такъв човек не може да се внедри в собствената си страна или в която и да е друга като нормален човек, изминаващ по Божия закон земния си път, а само като бандюга, быдло, олигарх. Ако пък става въпрос за жена, пред нея перспективите са:  блатная, блятая, расспоретина.

   Нещо подобно се случва и у нас, но не същото. От телевизията, от нета и от други места гибридниките на Путин проповядват, че всички са лъжци, че от нас нищо не зависи, че сме хора, върху които се извършват експерименти с ваксини, че ни чипират, че не ни броят за хора, а интересът им е към териториите ни. А също и че им пречим...Кому пречим, коментатори ни насочват непестанно и разнопосочно. Целта е да се объркват лабилните хора, за да  могат да бъдат манипулирани от идиоти, а  подрастващите да бъдат опростачени поради същата причина.

   И резултатът е налице. Последните избори бяха много важни, защото зад прикритието „парламентарни” избори се извършиха президентските, които са по-важните и решаващи за бъдещето на страната. Чрез тях Путин можеше да получи – и получи!!! - възможността по най-краткия път, чрез изпращането на приказите си директно до неговия клонинг в България, Радев, да манипулира парламента и правителството и да ги принуждава да вземат решения против ЕС, които могат да доведат до излизането ни от него и до национална катастрофа. Под мотото, „от нас нищо не зависи”, на два избора Трифонов чрез простащиата си, която култивира за 25 години по БТV разводни гласовете на електората и ведно с финансовата помощ на  Божков за великонародовъстаниците, по същество направи Радев кърмчия на страната подобно на Лукашенко, на Путин, на Мъдуро и др.. На третите избори се видя коя партия за кого е работила от миналото лято и сега всичките, прорадевски фалшификати, уж толкова различни, се обединиха в подкрепата му в името на народа.

   Избирателите български са към 6000000. Само 1/3 от тях отидоха да гласуват, останалите бяха на принципа, че тях нищо не ги интересува. Като обезмозъчените русняци-пропойци. И стана, каквото стана. Четирите милиона негласували се оказаха задкулисна подкрепа за Радев, защото те не пазличават доброто от злото, неверника от просветения българин – Герджиков. А също и тези от ИК на Радев, между които сина на шефа на лагера Белене, доносника Тома Томов и тези от ИК на Герджиков, между които сирачето Богдана Карадочева, чито баща е убит от циганин с удар на чук в главата му в трувово възпитателен лагер.

    Подалите глъзчетата си за Радев са част простащината в страната, на която той заложи и която иска да я упрарвлява простакисимус. Простащината навсякъде по света надвишава от образованите хора, които гласуват за най-малкото зло. Защото могат да мислят.

    Та, така с руския синдром, вече е и у нас. Има разлика обаче как този синдром дойде у нас – с пропагандата и подкрепата на хибридните войници на Путин, докато този метод не върви за богатите страни. Те там са на друг принцип, защото са сити като свини, а както един наши писател написа сит търбух, за наука глух. Нашите, извъртяни на 180 градуса наляво от нормалната посока, богатите – 180 градуса надясно от нормалнато посока и по същество – в една посока към пропадането.

   А интелегинцията ни, която траява да се намесва в този процес на деградация на хората – неа я Нема...





Гласувай:
6



1. vmir - Лошо за нас - попадаме или се затвърждаваме в списъка на надкритично опростачените държави..
18.12.2021 09:58
Цивилизованите държави също си имат простаците, мошениците и диверсантите, но си имат закони, правила и практики в спазването им. Затова в тях няма как прокуратурата да подгони президентови съветници за тровене на населението с вносни отпадъци, за което патронът им простак да обяви прокуратурата за обществен враг №1 и да размаха юмруче срещу правителството. Такова просташко нарушаване на мандатността неизбежно издига мошениците над закона, защото мандатността поражда възможност да се обективизират слабостите в управлението, а игнорирането й поражда възможността крадците да се развикат "дръжте крадците".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184112
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031