Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2021 11:25 - НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ЛОШИТЕ ХОРА СИ ПРИЛИЧАТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 860 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 13.11.2021 11:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                 С посвещение на товарищ Крумбелосвет: 

                            КАК ЛОШИТЕ ХОРА ПО СВЕТА СИ ПРИЛИЧАТ !

 

   След доста тежък труд през изминалите дни вчера си почивах в моя парк. Той е доста голям, с диагонал между населените места Курило и Люти брод, през който преминава влак. Някога, пътувайки с влак по тези места Вазов съжалява, че влакът пътува много бързо и той не може да разгледа всичко. Влакът предоставя възможност за разходки от двете страни на спирките и гарите по парка ми - Искърският пролом, с различна степен на денивелация и красота, навсякъде различна и уникална за страната. В блога си съм описал към 300 туристически прехода в този бисер, един четириъгълник с площ около 2000 кв. км. Вчера посетих с. Кръстец, едно от най-високите  села, някога принадлежащо административно към огромното по площ населено място Батулия един мегаполис от махали, започващи почти от вр. Мургаш, та чак до Искъра, където е гара Реброво.

 Вечерта бях и в Зала България на концерта на две  много талантливи деца на НМУ Любомир Пипков, цигуларката и Лора Маркова и пианиста Ивайло Василев. Страхотни таланти с голямо бъдеще. Лора, която е абитуриент изпълни Моцарт, Концерт за цигулка и оркестър №4, а Ивайло – клавирния Концерт на Шуман. Макар и тягостно - всички с маски и през два стола, пропуск със сертификат, стана празник.      

     След концерта се размислих – идиоти и неморальники от 6 месеца управляват страната, разсейват простащина, а вероятността да вземат власта и да мултицират простащината си навсякъде е реална. Тези талантливи деца обаче, озарени от Изкуството, въобще не са се подали на нея.  Един ден обаче, а този ден идва, ше има ли място за тях в страната им бащина, където сега от президента и партия ИТН / и други!/ се възцарява простащина, хората – предимно младите - вече са опростачени и търсат чалгата. Ще поемат ли и тези деца пътя на много наши талантливи музиканти, като напуснат страната ни и се установят в страни, управлявани от непростаци, където изкуството се цени.

 

   Докато бях на планината пък се размислих за това, което в момента прави Лукашенко – възползвайки се от нещастието на хората в момента в Афганистан, Ирак и Сирия, които бягат за да се спасят от глада, бомбардировките и сраженията през населениите им места, опитвайки да емигрират в Мирния свят, както те наричат страните на Европа, изродът Лукашенко ги превръща в сольдати за десталилизиране на ЕС. На тези нещастници се вземат последните пари от белоруските авиокомпани, които ги превозват от Истанбул до Минск срещу обещанието, че през гпаницата на Полша ще преминат в ЕС -  Мирния свят, където няма войни. Което няма как да стане. Напомням за същия номер на Ердоган срещу Гърция, а ние също не сме застраховане от подобна провокация.

   Да ползваш тези неещастници с нечиста цел да им вземаш всичко което имат, да ги оставиш в ничията земя на границата в студа, това може да го роди само главата на изрод.

    За мен подолно е деянието на нашия президент с превръщането на простащината в негови сольдати на предстоящите избори. Това е печеливш ход, защото необразованите хора в страната ни по брой надвишанат образованите е. Едно е да си необразован, което е личен избор,  да търсиш далаверата и социалните помощи, друго е да се учиш, да имаш бизнес, семейство.

   Кратко откланение в опит да уточня две понятия:

1.   Прост човек е неукият, който е добър човек и който цял

живот страда заради това.

2.   Простак е неукият човек, който е роден за да е такъв и

воюва с простащината си за да направи другите като него. Простакът има и големи амбиции. Пример за такъв в България посочвам настоящият ни президент. Край на отклонението.

    На миналите два броя избори президентът ни разигра проработката „ИТН”, с чиято помощ разми вота на електората и така той обезсмисли изборите. Простащината, от която се възползва президента ни, както сега Лукашенко от мигранитите, свързва като морал тези двама държавници, за мен идиоти, като подчертавам, че това е мое мнение и не го налагам. Единият - с мигрантите ще дестабилизизира ЕС, другият, с гласовете на простащината ще печели изборите в страната ни, което за мен ще стане факт. И с техните гласове ще управлява културните хора в България, към които той не принадлежи. Страх го е да се яви на диспут с някой от другите кандидати за президент, защото с когото от тях да се яви, той ще го бие по простащина, което нЕкои могат и да забележат и това да се отрази на резултатите от изборите.

   Пък и защо да се явява, социалните мрежи ще експлоадират от новини, как Бойко изнася с чували пари от магистралите, поестват се снимки с кюлчетата му, краде от ваксините.  Фандъкова пък краде от метрото. И за да спре това и България да се оправи, трябва да бъдат спрени кражбите на тези ограбници български, като те бъдат сменени. Вече са готови и подменниките им – Кирчо Секса и Кокорчо.

  Разбира се, не само в това ще се изразят промените –ще се забрани незаконното подслушване, ще се свали охраната на гравния прокурор, ще се въведе тотално машинно грасуване. Разбира се, ще има и още президентови прелести.

   Серозно съм се замилсли, дали и аз да не регистирам своя партия, вече съм се спрял на името й - „ЕламерИтни”...

   Накрая, един музикален поздрав за хубавците Лукашенко и Радев:

                image


   image








Гласувай:
7



1. dobrodan - Тез двете чакалчета ще управляват, почти съм сигурен,
13.11.2021 12:14
но до напролет, съм още по-сигурен.
Като вдянат "умните и красивите" какъв са си го заболи, ще си режат междинниците, само и само да го извадят.
Казват, че боляло.
Ами нека ги боли. Нали това искат?
цитирай
2. krumbelosvet - С велика благодарност за посвещението
13.11.2021 12:48
Моля уважаемата публика да види простотийте ми, винаги кратки
Последните постинги например, пък и другите, всичките.
Особено първия, заради който влезнах в блог.бг - "НЕЩАСТИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И ПАРТИЙНИЯТ БЯС" от 13.05.2015г, в който започвам от Гьоте, Вазов и отцепването на САЩ от Великобритания.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12313886
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930