Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2021 16:30 - ОТНОВО ЗА КОВИДА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 975 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                             ОТНОВО  ЗА  КОВИДА

 

     Направих си бустерна доза с ваксина срещу Ковида като избрах американската Модерна. Отакто ми я вцръкаха в организЪма обаче чувствам нЕкакави промени с мен.  Размислих се от къде може те да идват, просто не ги свързвах в началото с ваксината, но сега съм убеден твърдо – причината е тя. С ваксинирването мисля, че се спекулира и ще изложа моите мотиви:

   В най-голямата ни спешна блолница, Пирогов, Доктор кацароВ разкри схема за източване, жертва на която е станал и той сАмият. Влязъл в болницата да го лекуват а...проф. Балтов го източил. Размислил се кацароВ като излязъл от болницата, защо така са постъпили с него и стигнал до истината – вместо в Пирогов да лекуват болните от Ковид, докторите ги източват. Съвсем правилно бе решението на Доктор кацароВ да го снеме от поста директор на болницата и да го направи доктор-редник. Източванията Балтови в болницата обаче не престанаха и се наложи допълнителна мярка – проф. Балтов бе изчегъртан от болницата. Съзнателно пропускам факта, че той е бил забелязан веднаж в джипката на Джитко Бибипков - достатъчно основание да се отнеме и разрешителното му да работи като лекар. След това изчегъртване делата на Пирогов тръгнаха, народът е благодарен на здравния ниминистър, който държи всичко под контрол и опастност за здравето на хората вече не съществува. Това е ясно отдавна, формулата я измисли президента Радев, който каза:

   - Ковидът не е опасен за хората, опасно е правителството на ГЕРБ!

    Прав е президентът, той е много умен, но макар и малки, проблеми с болните има и сега. Наследството от ГЕРБ е тежко – учудвщо е как главният прокурор, Каскета и Бухалката мафиевна не повдига обвинение на ББ за смъртта на 26000 души. Бройката изчисли Доктор кацароВ, който няма вина за нито един летален случай, виновен е предният кабинет.

  Вече съм убеден обаче, че вместо да ме имунизират са ме чипирали с измама против волята ми по същия начин, както проф. Балтов е източил Доктор кацароВ. След ваксинирването чувствам, че някой ме направлява какво да правя, какво да мисля, което може да е резултат ЕДИНСТВЕНО И САМО от вкарания ми от ЦРУ чип чрез ваксината-измама. Чувствам и нещо друго – имам усещането, че във всеки момент някой ме следи. Убеден съм, че това е ФБР. Краварите нямат какво да правят и единственото нещо което вършат е да следят хората. Както попаднал в дива гора – единственият човек там! - уещам погледи върху себе си но не виждам кой ми ги фърля, така и сега усещам, че някой ме следи. Но аз знам кой е - от ФБР. Как можах така да се прекарам, дъсъибъвглъвътъпростъ... Сам ли съ притъкувах или ме притъкуваха, така и не разбрах, но в едно съм убеден – аз съм жертва на ваксинирването!

    Ами с жените ккаво направиха краварите чрез тия пусти ваксини? Тях направо ги осакатиха! Тези следваксинационни сакатници днес се вайкат, че ги измамиха, с мъка си спомнят за отнетото им в резултат на осакатяването. За да ги успокоя, писах постинг на тази тема:

 

https://planinitenabulgaria.blog.bg/politika/2021/10/13/i-az-da-vzema-strana-po-kovidisteriiata.1783915

 

  Неваксинираните, които удържат на натиска да ги чипират или осакатят, поздравявам с една песен на кандидатпрезидентка, с изключително високо интелектно ниво, която по време на кампанията си по телевизията заяви, че не е ваксинирана, няма да се ваксинира и нищо на света не можа да я накара да стори това.

 

  

 

  

  







Гласувай:
6



1. vmir - Така се случва с всеки,
03.11.2021 18:10
който не вЕрва на Радостинка и не се възторгва от ракетите на Путин.
цитирай
2. planinitenabulgaria - А подводниците на Путин?
09.11.2021 19:57
анонимен написа:
който не вЕрва на Радостинка и не се възторгва от ракетите на Путин.


Те са по-бързи от самолетите на неговите Военни космически сили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12306857
Постинги: 4575
Коментари: 10805
Гласове: 18384
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930