Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2021 12:40 - ВСЯКО ВРЕМЕ ИМА СВОЕТО МОТО...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 377 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
   Спомням си годините веднага след прехода. Тогава най уважавани бяха тези, дето мязаха на изроди. Голяма част от тях отстреляха, защото бяха бушони, други изпраха парите и сега са бизнесмени.
   При последните два парламентарни избора и особено преди президентските, девизът е друг:
   Колкото по-прост си, за по-висок държавен пост ставаш!
   До този девиз не се стигна случайно, той е плод на едно продължително опростачване на хората, на което голяма част се поддадоха. Създадени бяха дори партии на простаците, на недоклатените интелектуалки, на протестниките и на переменниките, за да бъде насочен електоратът им да гласува за простаци на всички държавни постове. Простащината обаче поднесе изненада на развъдниките й - тя повярва в себе си и поиска управлението на стрната, при това да управлява сама.
  Рожбите на тази простащина вече биват показвани тук и там, не са изключение и  кандидатите за президент, за когото няма изискване да притежават някакво културно ниво. Попаднах на две простачки, които путка_нваха таквиз кат тех да ги подкрепят на президентските избори. Първата такваз не съм я виждал, не направих и опит да запомня името й. Каза, че идеалът й за президент е Тръмп и ще работи като него, а от хората, на които ще разчита тя посочи двамата нови политици, Кирчо Секса и тоя с пудрата, грима и крема по лицето, бившият служебен финансов министър.
  Втори кандидат за президент се появи днес, делиорманската циганка с мюсюлманска вяра, звездата на Костинброд, Луна. Тя кандърдисваше чалгаджиите да гласуват за нея, защото ще работи срещу задължителната ваксина и повишаването на цените. Тя стана известна с квадратната си огромна къща на два етажа в Костинлрод и квадратния си двор с два входа за коли, от които излизат два Хаммъра. Имотът е веднага след бензиностанцията в ляво при навлизане в Костинборд, градът в който се помещава мешарето. Чалгарчетата я познават най вече от хита й, песента "Искам го мъжо, стискам го, пишчето мъжо гиздаво". Текстът на песента, който мисля, че има награда за най-смислеин текст е и насочващ към съпруга й в интимния момент, по време на който та тя насочва къде и как.. Цитирам наставлението й: "Не го слагай на дълбоко, нека да е на широко, накарай го да спре да диша, попълни му бързо фиша!" 
   Мисля обаче, че тия двете нямат шанс - по простотия сегашният президент ги бие као маче у дирек и те не могат да спечелят изборния натпревар, както съседите ни македонци казват...

  Тия двете и чалгарчетата, които ще ги припознаят като техните кандидати поздравявам с песен на Луна с  пожелание да си извадят текста на песента и да го разучат. Аз много го знам....
   
    




Гласувай:
2



1. vladtepes - За началото на прехода
28.09.2021 18:06
В началото на прехода имаше бизнесмени с магистърски степени по борба, бойни изкуства и т.н. примерно магистър-борец Илия Павлов.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Не си спомням Крушата и Мечката
28.09.2021 20:12
vladtepes написа:
В началото на прехода имаше бизнесмени с магистърски степени по борба, бойни изкуства и т.н. примерно магистър-борец Илия Павлов.


какви специалисти бяха...
цитирай
3. vladtepes - За Крушата и Мечката
30.09.2021 11:15
planinitenabulgaria написа:
vladtepes написа:
В началото на прехода имаше бизнесмени с магистърски степени по борба, бойни изкуства и т.н. примерно магистър-борец Илия Павлов.


какви специалисти бяха...


Крушата и Мечката са със средно борческо образование - спортно училище специалност "Борба". Не са учили висше борческо в тогавашния ВИФ сега НСА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181462
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031