Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2021 00:36 - ИНЖЕНЕРИНГОВИЯТ ПРОЕКТ НА ПРЕЗИДЕНТА - СФОРМИРВАНЕ НА ПРОСТАШКИ ПАРТИИ,
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 894 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 11.08.2021 19:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ИНЖЕНЕРИНГОВИЯТ ПРОЕКТ НА ПРЕЗИДЕНТА - ФОРМИРАНЕ НА ПРОСТАШКИ ПАРТИИ, КОИТО ДА РАЗВОДНЯТ ВОТА НА ХОРАТА И ДА НАПРАВЯТ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ БЕЗСМИСЛЕНИ, ВЕЧЕ ДАВА ГОРЧИВИ ПЛОДОВЕ...

    Този проект след провала на организираното от Радев и Черепа т. н. Велико народно въстание, една от целите на което бе недосегаемост на олигархията и пълната им свобода да се изявяват като  задкулисниками, бе на крачка от реализирането му. За да стане той възможен бяха необходими нови партии, наричани на протеста, на промяната, на патриотите, на националистите и какви ли не, всичките просташки, начело с продажни простаци, които да разводнят вота на хората и по същество да направят изборите бзсмислени. Един от най-акивните това партиообразуване бе Чалгарът, опростачил цяло посоление за повече от четвърт век, което стана гръбнакът на "политическа партия" ИТН. Чалгарът  е дилафът на същите тези задкулисники, на които служеше доста дълго като  шоумен Да напомня, че в този бизнес - шоу, чалгаконцерти и др. да се перат мръсни пари е част от бизнеса им. Към тези "перачи" принадлежат и стоителните мафии. 
   Стана така обаче, че останалите водачи на простащшките партии се изплашиха от простакизЪма, който искаха да въведат в страната предлаганите министри от Чалгара: Едни - плод на дефектна яйцеклетка, втори - на кръстоска, наподобяваща такава  между циганин и маймуна, трети - видимо недоправени, някои - откровени ненормальники. И се отдръпнаха от Чалгара. Може би счетоха, че държава начело с простакисимус и правитерство на Чалгара ще е опасна комбинация, вещаеща взрив, койтофще удари и тях. И....преебаха проработката на президента, пръкнала толкова партии на оставатана простащината,  жизнената среда на президента ни и на Чалгара.      За да успокои  президента след ппровала му, Чалгарът лично му обеща да го направи президент с още един мандат още на първия тур, с което разкри топлата си връзка с него в целия този сценарий. Който се повали, но: 
   Това не означава край на злините, които президентът ни ще стовари върху страната ни. Той по същество благодарение на проработката му с просташките партии, които правят парламентарните избори безсмислени, сега се явява едноличен управник на страната чрез назначеното от него "служебно" правителство с министри, един от които напомнят за Павлик Морозов, друг мяза на друкрака бъчва. А химнословниките президентови ще го хвалят с това ппавителство, колко недостижимо високо било вдигнАло летвата.  И как не! Назначено от президнет на интелектуално ниво простакисимус...
    Простаците са сила. Те, сбрани в партии осъзнахаа това и искат простакизъм в страната. Така те стават неуправляеми дори от от зачателя си, президентът ни. Те ще го сгазят, но опастностите ппед  страната ни са големи, вкрючително и за евпорейската ни мечта. Има вероятност президентовите боклуци да ни върнат в орбитата на страните примати или пък тези с даржавници от типа маймуни с ракети..
   Задавам си обаче един въпрос - има ли друга държава в света, с вота си предпочела да я управляват простаци.

   Ще поместя един химнослов към Светослав Трифонов, който извадих от социалните мрежи. Химнословите се пеят по време на богослужение, като към тях има някаква мелодия, по която хората разпознават  за кого важи химнословът. Надявам се сърцати поддержники и подкрепники  на Трифонов от музикалния ни елит да напишат музика към този химнослов. Не го редактирах за да се вижа интелектът и грамотността на твореца:
 

                  Браво Славчо!   

       От тия цървули не стават параходи,
       за да правиш флотилия с тях.

      Вятър у платната и три фута под кила!!!

 
          Към автора на този химнослов за Светослав Трифонов - поздрав от мен в клипа и една негова снимка с жест, може би насочен към поддержниките му:

image

                         "Прегръщам те нежно, както лоза, но ще ти скъсам гъза!"
                          Слави и Ку-Ку Бенд - Ще ти скъсам гъза - YouTube         
                          






Гласувай:
5



1. syrmaepon - Честно казано, като знам колко б...
11.08.2021 15:01
Честно казано, като знам колко безсмислен беше PR-ът на Радев последните години, съмнявам се, че е осъзнавал колко са просташки наистина...От човек с прякор Черепа нищо не може да се очаква освен чалга и наркотици, но от съветниците на Радев честно казано чак толкова идиотизъм аз поне не очаквах. С една дума - колко ти е акъла се разбира по акъла на хората с които се сдружаваш. Пожарникарят е на светлинни години по акъл, поне по този показател.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Колоноскопирането на общественото мнение от социологическите" агенции
11.08.2021 18:45
syrmaepon написа:
Честно казано, като знам колко безсмислен беше PR-ът на Радев последните години, съмнявам се, че е осъзнавал колко са просташки наистина...От човек с прякор Черепа нищо не може да се очаква освен чалга и наркотици, но от съветниците на Радев честно казано чак толкова идиотизъм аз поне не очаквах. С една дума - колко ти е акъла се разбира по акъла на хората с които се сдружаваш. Пожарникарят е на светлинни години по акъл, поне по този показател.


показва, че рейтинтът на Радев е най-висок, почти колкото този на Радев. Това се внушава и внушава, но идва нещо много лошо за страната ни - простащината на Трифонов ще я насочат да гласува за най-вредния човек за страната за президент, Радев и за още пет години мандат да руши страната ни по заказ на Кремъл, той ще ни причини още много злини. Както сега, когато във фокуса на всичките ни беди стои той.
цитирай
3. syrmaepon - За съжаление е така. Дано все пак ...
12.08.2021 10:38
За съжаление е така. Дано все пак хората се пробудят и не допуснат това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12287819
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930