Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2021 03:26 - ПОБЕДАТА НА ПУТИН НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ПРЕЗ 2016 г.
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 946 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
     Тази вечер в 3 ч. американско време по Западното крайбрежие един много първи блогър навършва кръгла годищнина. С този постинг му пожелавам здраве и да посети Америка. Не цитирам името му.

   ПОБЕДАТА НА ПУТИН НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ПРЕЗ 2016 г. – ВЪРХОВОТО МУ ДОСТИЖЕНИЕ В НЕГОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА!

 

    ПОБЕДАТА НА НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ В ИЗБОРНИЯ ПРЕВРАТ ПРЕЗ 2021 г. – ВЪРХОВОТО МУ ДОСТИЖЕНИЕ В НЕГОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА!

 

     Днешният ден – 18. 07. 2021 г.бях възмутен до граници, които никога не бях достигал. Причината - най-непочтеният руководитель на страната ни, който я вкара в политическа криза, от която няма излизане, за да се възползва от нея и осъщстви изборен преврат, водещ страната ни към хаос, разруха и бедност, говорИ в Карлово пред паметника на най-святата ни личност. Наглоста му отиде още по-далеч - в оралната си изява той ползваше думи на човека, навлязъл в сърцата ни, свят образ за нас подобнно на Св. Иван Рилски.  Такава наглост не съм си и помислювал за възможна. Прости му мили Боже, той не знае какво върши! Прости им мили Боже, на тези, които не напуснаха святото място с Апостола на свободата, когато там се появи президентът ни - най-голямото зло, сполетяло страната ни след 1989 г.  Това е мое мвение, не го налагам...

    Възмутата ми породи в мен мрачни мисли. Сравнявам този наглец със себе си. Аз съм роден в Калофер, израстнал съм в двора на Ботевата къща. Като деца отивахме и се връщахме пеща до Карлово - едната посока е 16 км. - за да посетим къщата-музей на Левски. В детските ми спомени са съхранени образите на стаята на майка му със скривалището под нея, къщата в оригинал, дворът, покрит с калдъръм, типичен тогава за дворовете и улиците на Карлово.  В спомените ми Карлово е един страхотен възрожденски град с калдъръмени улици и много цешми. Деца с чисти души, десетина годишни, възпитани да обичат Родината си - това бяхме ние. Днес най-нечистите ръководители посещават паметника и къщата на Левски, в опит да лъжат електоратниките им, че са като него. Ето и последният пример - с най-нечистия човек на страната през новата ни история, който вся хаос в нея, за мен един прероден Митьо Ганев, може би най-популярната личност в Хасковсата кааза някога. По-интелигентните зная делата и края му, а също и от къде е останало сравнението „Хасковски разбойник”.

 

   Да се върна на Путин:

   След аншлуса на Крим той разчиташе на Тръмп този проблем да бъде решен. А проблемът бе наистина сериозен – в резултат на санкциите на Америка ПРЕДИМНО, подчертавам тази дума защото в ЕС ръководителите са лабави, рублата се срина и започна да се разменя вместо по курса до 2014 г. 35 рубли/долар, за 65. Сега спадна до 75 и сривът й след идването на Байдън ще продължи. По този начин платата на руснаците за аншлуса във външен план став;на два пъти по-тежка, а за руснаците – малко по-леко.

   Едно отклонение – Ердоганът, да да се избабани пред Тръмп купи руски ръкети С 400 и така стана, че турската лира премина на нов щурс, 4 пъти по-нисък от впелето преди покупката на тези ракети.

   Това плащат руснаците за стореното от Путин през 2014 г, аншлусът на чужда територия - половината от доходите си, вече много милиарди долари. Вероятно те са платили повече, отколкото се счита, че той притежава, над 400 млрд, което го прави най-богатият човек на света.

    А сега към сметката му се прибавя и още нещо – за стореното на предишните избори в Америка ще му се наожи да доплати. Отрязоха ги от към банкови трансакции. Преминавайки тези преводи незаконно, ще струва доста по-скъпо,  грозятго и санкции по Закона Магнитски. Доста долари ще трябвяят и за Холандия за сваления самолет с избитите от приматите холандските младежи над Донбас

 

   Не случайно в заглавието на постинга ми има два образа,  този на Путин и на Радев. Не само аз подозирам, че Радев е дилаф на Путин, троянски кон в ЕС. Да е казал Радев дума против аншлуса на Крим или против свалянето на самолета с холандските младежи, против взрива на военните ни заводи, против шпионския скандал, който Гешев разкри? Точно обратното, иска махкването на Гешев и тургане на мястото му на друт, предполагам, Пинокио.

   Опастността обаче за страната ни от президента идва от неочаквана по време на изора му за такъв посока. След провала на проработката му Велико народно въстание, той направи ювелирна прораотка, имаша зе цел да прави изборите в България невалидни докато той това сака и на този кон той да стане едноличен управник на страната, скрит зад палавана на негово служебно правителство. Задачата бе трудна, веротно финансирана от Черепа. За целта формирани бяха партии на протеста, на промяната, националистические, патриотические, возрожденские, несистемные и всякакви други партии-идиоти. Тези партии засмукаха и мобилизираха простащината в страната, която си помисли, че е нещо, а нейното нищо ще доведе до изобличаването както проработчика, Радев, така и на проработката, насочена срещу сраната ни, в полза на страната, за която той работи.

   Няма да се стигне бързо до този процес, борбата ще става безмилосто жестока. На единият фронт Радев ще предвожда олигарсите, от които да снеме отговорноста като срине съдебната система чрез част от партиите си идиоти, но ще води битката и на други фронтове срещу страната, които той ще командва – борба до последна капка кръв за излизането ни от НАТО, от ЕС, невлизането ни в Еврозоната и така пречистени като водка Аляска след този изминат път да намерим истинското си място – в ОНД.

   Към тези, ловнали се косвено на пенисите на Радев чрез ИТН, ИСМВ и ДБ, имам два въпроса:

   1. Вы поняли что случилось?

  2.  Има ли в света такава опция, опростачен да са се възвърне към нормалността  неопросачен, да се превърне отново в човек?

   Слави предупреждаваше в една песен, но никой не обърна внимание тогава. В текста на песента си той представи това, което се случва на изборите сега:

   „Огръщам те нежно, както лоза, но ще ти скъсам гъза!”

   Точно това ще ни случи президентът ни съвсем скоро....

Пояснение: Ще имаме струване на кръглата годишнина на колегата ни в Америка и България, установихме конферентна връзка. Голямото тържество с пиене на водка със злътни люспи ще е в България, в База "Ачиксердемоглу" до с. Самокитка. Поканени са трима министри, оперативни работници към Центъра, с агентурни имена:   Павлик Морозов, Пропой Пропойцев и Мегкокитников. Ще имаме и гост от най-високото място, Товарищ Тесножопов. 
   Поръчал съм си езднолитрова водка, охладена във фризер при температура -10 градуса и салнина със чесън.
   Гледачката каза, че му подхождат дами Риби и Скорпион, другите да ги отклонява, ото той е Раче.
   Заслужава си, поводът е много изключителен.



                       image





Гласувай:
4



1. batogo - !!!:))) Чест и почитания за написаното, : planinitenabulgaria!
20.07.2021 08:51
Дано все още има достатъчно будни българи, за да не позволим тази мерзост да се случи в Отечеството ни, защото ако го позволим, това ще е доказателство, че сме загубили стойността си като народ със свободолюбив дух!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Раоботите
20.07.2021 09:01
batogo написа:
Дано все още има достатъчно будни българи, за да не позволим тази мерзост да се случи в Отечеството ни, защото ако го позволим, това ще е доказателство, че сме загубили стойността си като народ със свободолюбив дух!


не отиват на добре. Не само у нас...Простащината надига глава както в тоталитарните държави, където това е планов процес, така и в богатите, като там процесът е автономен и неуправрляем. Никой в Щатите не допускаше, че Тръмп ще стигне до кандидатпрезидент, а какво стана. В България има база да въведем простакизЪма още по-лесно.
цитирай
3. krumbelosvet - Плевнелиев беше президент на място, според балканджи Коста.
20.07.2021 14:39
Той, Плевнелиев, геройски понесе да го чука ББ по главата В ЕФИР!!!!!!!!!!!!!!!!!! И само жена му не го оцени, и не щя да се доближи до него след тоя акт на обезчестяване на "мъжа" й.
И г-жа ПКП беше достойна шефка на парламента. И ЦвЦв, сдобил се само с няколко апартамента като м-р и зам-премиер Бойко.
То няма край. И Ал. Йорданов в европарламента е достаен човек. Той има доблестта да се изока пред Великото Народно Събрание, че мръсните комунисти са "ОЯЛИ СЕ И ОСРАЛИ СЕ ВЪВ ВЛАСТТА".
Хвала, балканджи Коста.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12276476
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930