Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2021 18:02 - ШЕ ПРОМЕНЯТ ЛИ СТРАТЕГИЧЕСКИЯ НИ КУРС ИЗБОРИТЕ В БЪЛГРИЯ НА 11. 07. 2021 ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2112 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 07.07.2021 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                                                         70 години Венцивалери!                                               

                            ОПРОСТАЧЕНИ  И  ЮРОДИ ????

     ВЧУЙТЕ СЕ В ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО НА СВЕТОСЛАВ ТРИФОНОВ:

  „ОБГРЪЩАМ ВИ НЕЖНО, КАТО МЛАДА ЛОЗА, НО ЩЕ ВИ СКЪСАМ ГЪЗА!”

 

   Процесите, които протичат в момента за България са не само опасни за страната, те могат да се окажат дори летални за нея.  Тези процеси са предвосхитени в текста на песента на най-популярния политик в България, Слави. Мисля, чрез тях той ни представя чрез възможтностите на изкуството намеренията на президнета Радев какво да стори с нас по време на следващия му мандат.

 Извън политическите си изяви, Слави се изявява като композитор на обичани от народа песни с текст, провиждащ в бъдещето на страната. Ето какви процеси текат в момента у нас, които ще ппредттавя като отразена светлина на гениалната му като текст песен, като музика – не чак толкова:

   Сценарият на протичащите в стрната процеси отново е изготвен в Кремъл, както през 1944 г.В този постинг ще правя аналогия с музиката, защото Слави има висше музикално образование. Той е толкова добър виолист, че не го забравят в НМА и 10 годони след завършването му го  канят да му връчат диплома за висше музикалрно образование. Благороден по душа, той приема оказаното му внимание, а дипломата му е връчена лично от автора на песента „Без радио не мога!” Връчвателият – с червена коса, получателят – с дълга до кръста му...

   Понеже ползвам езика на музиката обяснявам, че музиката, която трябва диригентът Радев да представи в България е написана в Кремъл. Под палката на Радев, а ако не ползва такава, а само пръсти като Гергиев, тази музика ще бъде представена у нас. Разучаването й се подготвя с помощта на концертмайсторите на различните групи инструменти. На струнните това лице е Светослав Трифонов от с. Учиндол. Каква е неговата роля /може би е по-точно е да ползвам понятието задача?/  в „оркестъра” на диригента Радев, който той ще изпълни музиката на Путин, написана за нас:

   Слави, трябва да състави партия-фантом, в която да бъдат включени опростачените от него по времето му на шоумен. Тази „партия” няма да прави смисъл, но в главите на тези, които няма никаква мисъл, тя ще се вгнезди ведно с обещанието да реши всичките техни проблеми на първо място и на второ – тези на страната. И много музика ще има – концерти по страната с учиндолска чалга, животът ще стане песен. За ролята на „партията” на Слави, за която се знае, че няма да прави смисъл – след малко.

   Концертмайсторите на духовите инструменти се явяват две дами със съветник адвокат – и тримата, рожба на Улицата, участники във Великото народно въстание, организирано от президента и финансирано от Черепа. Тези концертмайстори също трябва да съставят партия-фантом, не правеща смисъл, но да дозабърше в нея невключилите се опростачени от тези на „струнната”  група. Не обичам сумата боклуци и никога не я ползвам.

   Концертмайсторът на медните духови инструменти се явява един борец за българското и българщината, противотурк,  видно обаче и за неспециалистите – недоправен. Неговата титанична борба срещу Сарая на Доган, за щастието на народа и за придобиване на поста на Гешев започна от полуостров Росене Тази необятна мощ, като страната на неговата баба той обедини с тази от Улицата. Девизът на неговата „партия” е: Перемены надо! Вече понятието перестройка не върви, защото се свързва с годините на Голямата лъжа по времето на Горби.

   Задачата и на този „концертмайстор” е да направи партия-фантом. Напправи я, но тя засмука не чалгари от контингента на Слави, а недоклатените дами с претенции, че са интелигентни, умни, а никой не им предлага. Извън течмата - не съм ги преглеждал, но гарантирам, че всиките поради това страдат от една болест, в Западна България наричана млечница.

     Не обичам да ползвам понятието партии-идиоти, защото за такива веднага става ясно, че те са поръчкови с цел да навредят на една и помогнат мобилизирайки простащния си електорат на друга.

  Другите групи в този оркестър, който ще дирижира президента ни след 11. 08. и който ще представи композираната от Кремъл музика за нас имат сходни задачи – образуване на партии фантоми. Една от тези групи, на ударните инструменти, начело с две дами и един съветник адвокат засмука агресивната опрастачена част от Улицата. „Партии” пръкнаха и отделните изпълнители на инструменти в оркестъра на Радев, - на камшика, на камбаната, на арфата, на маримбата, на балумбата, ако в оркестъра имат такъв инструмен, на тимпана, на тъпана, на барабанчето и др.

  Защо толкова много партии, би попитал някой:

  Отговорът е много прост – за да послужат те на президента да извърши изборен преврат. Президентовите партии следват принципа на една друга позабравена песен - „Комунистите начело крачат, комсомолците след  тях вървят!”. Те ще играят ролята на обръчи на партиите-фантоми, изявники като възраждачи, патриоти, националисти, независими /вече не в Службите/, а и такива, на които фюрерите са подсъдими или избягали от правосъдието. На тях президентът разчита на финансови инжекнички. Всичките тези под палката на Радев ще изпълняват у нас музикалното произведение на Путин. Аз доста разбирам от музика, дано да ме поканят на премиерата.

    А какво точно ще свирят тези партии в орекстъра на Радев, отговорът е още по-прост – „музика”за размиване на гласове по време на избори за да получат превес гласовете на партиите-идиоти, целево сформирани от президента, финансирани от задкулисието, с което вотът за казионните партии да стане непотребен. Макар изборите по същество да са свободни, те в резултат на размиването на гласовете не правят смисъл, предварително са обречени на провал, така управлението на страната се поема от служебно правителство. По същество това означава управление на президента, а целиият този процес е един изборен преврат, организиран от него.

   Как ще управлява президентът отговорът е лек, но той преди да започне да управлява трябва да махне шефовете на Службите и да турне свои хора. Следващата му задача е да протипостови хората в страната. Това е възможно след наактивирването на опростачените в страната срещу неподалите се на опростачване, да насъсква гладните срещу ситите, народът /неработещите и не търсещи работа/ срещу богатите –тези, които се трудят, има деца, семейства, небоклуците.  Това е старо упражнеие на президента, което той върши с вещина от първия ден на поста си. Аз, като специалист с много голяма гросмайсторска сила по излъчването на ивдивидите, биха били те хора, президент или стояща срещу мен мечка, не съм чул нито една дума на призидента, оти ми е напълно ясен кво ще каже, га си отвори устата.

    Следва тургане за министри-куклички, на които той да дърпа конците и так он явлюеться сямым вьюдающим задкулисником.

   А какви ще са задачите на този задкулисник:

   Той не може да ги каже директно, ще ги кажат различните водачи на „инструментални” групи в оркестъра му.

  Един от неговите хора, Костадинов, вече  формулира една от тях – вън от ЕС. За за бъде подсилено това искане върви /дез/информация как ни граби ЕС, какви идиоти са, неморальники и  т. н. Затова референдум надо, на който народът да реши да се освободим ли от грабежа на ЕС, разчитайки на гласовете на опростачевите от Радев, Трифонов, Манолова и др.

 

   Друг президентов човек, Сидеров, формулира втората задача – вън НАТО от България. Никой не е питал народа, казва той,  искаме ли да сме в НАТО, референдум надо. Ако бяхме вън от НАТО, нямаше да ни загине пилотът, обясни той.  И пак ще се разчита на гласовее на опростачените по трите лини, които подчертах – руменрадевщина, маяманолвощина, славитрифоновщина. Ползвам термин, въведен по времето на княз Ховански, увековечен в произведението на Пушкин и Мусоргски,  ХованЩИНА. Окончанието придава окраска на ползващия го за определено деяние.

 

   Трета една дама, която не познавам, явиха по „телевизорите”.  Тя предвосхити третата промяна, която ще опита да направи президента – никаквво влизане в еврозоната. Не съм я виждал никога, но си мисля, че написаха партия БТР. Аз знам вокална група с това име. Но тази превъзхождаше певачките от групата БТР по обема силикон в устните си. Едно е „работа” с дама без силикон в устните, които й мязат на бръснарски ножчета, друго е да обемни са като сварени кренвирши. Мъжете като видят такова нещо пощуреват...

 

   За завеса от дим над  този президентов стремеж се ползат побочни опции – ще  се борим до последната  капка кръв да разберем коя е нащата Мата Хари , срещу Истанбулската конвенция, срещу 5 G мрежата, за машинно гласуване, за прозрачност, за смяна на модела ГЕРБ/Борисов, за изчегъртването му, имитането му и обрушване на останките от него. Така също за махкването на мафията от изпълнителната власт и прокуратурата, за завръщане на бизнесмените ни олигарси, строители на съвременна България. Първят върнат трябва да бъде Черепът според мен.

  

  Всичките пениси, които в момента се заподмятват в публичното пространство са фалшиви. Започвам с президентът - от него нищо не зависи, дой е дилаф на Путин.  Вторият заподмятван е Станислав Трефонов, дето ни плашат с гюдерията му, представяна като най-страховития политфалос в България  – от него също нищо не зависи, той ще се разпадне от остеопороза.

  Същото важи и за останаите „фигури” – дето сега се наговорват да правят мнозинство – ДБ, ИТН и Мутри вън. Те са задкулисни играчи на президента, който иска да промени стратегическия курс на страната ни с девиза:

     Терорът долу, сюъз със ОНД!

      Забележка: Този зевиз върви само за облъчените с един от трите вида простащина, но в България интелигентните хора са доста по-малко от неинтелигентните. Не само тук, това е световна тенденция.

 

  Завършвам постинга си предупреждението на Слави:

  „ОБГЪЩАМ ВИ НЕЖНО, КАТО МЛАДА ЛОЗА, НО ЩЕ ВИ СКЪСАМ ГЪЗА!”.

 

    Заключение:

    Понеже ползвам доста музикална аналогия в поста ми, ще приложа в линк едно велико произведение, основната тема от първата част, на което се явява в края на финала му. Ако някой интелигентен човек отвори постинга ми, да прослуша това произведение е облигатно за него – всеки интелигентен човек трябва да го познава.







Гласувай:
6



1. elizabethborislavova - очевидно е, че през последната година в българия беше извършен преврат
08.07.2021 09:39
насочен към тотално подчинение на американската политика, ще станев като литва
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191318
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031