Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2021 10:26 - Членовете на НОЩ – проф. Кантарджиев, проф. Мутафчийски и доцент Кунчев – на Народен съд до края на мандата на Служебното правителство !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 780 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 25.06.2021 10:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Членовете на НОЩ – проф. Кантарджиев, проф. Мутафчийски и доцент Кунчев – на Народен съд до края на мандата на Служебното правителство !!!

 

   Кадърният и интелигентен човек си остава такъв където и да го турнат, защото той е подходящ за всичко, подобно на ъглов камък при строеж на къща. Такъв е д/р Стойчо Кацаров, който само в две изречения даде преценка за работата на некадърниците от НОЩ, причинили смъртта на около 18000 души според изчисление на Мая Манолова. Кацаров в предавене по телевизията заяви, че нищо изключително не сторили тези три неподходящи за тази работа личности, с изключение на едно – изключително високата смъртност на болните заради тях. Напомням още едно изказване за Ковида на президента ни, натовския генерал и обединител на нацията:

-       Не е страшен Ковида, най-голямата опастност за страната е правителството на Бойко Борисов!

Това са негови думи в навечерието на Великото народно въстание, членове на които днес са министри в неговия служебен кабинет, цитирам добритерпешевоподобния проф. Минеков.

  Замислям се обаче в по-широк аспект – какво нещо е кадърен човек, в случая президента, да назначи служебно правителство. Без всякакво съмнение той няма да турне на министерски пост нито един некадърен, освен ако този некадърен не се намира във възход на развитие на интелигентността си. Давам за пример министърката на МРРБ, която преди назначаването не е различавала магистрала от паркинг на строителни машини, но сега безпогрешно ги различава. Доктор Стойчо Кацаров ако преди не е могъл да различавана недоправен от доправен, вече може, като за тази цел не му пречи да прецени обектите правилно дори ако те  имат научна титла, напр. професор.

   Мисля обаче, че списъкът с тези за Народен съд трябва да се разшири. Мая Манолова е хванала източвачи на Здравната каса в Пирогов, което означава, че към списъка трябва да се добави шефът на Бързата помощ, източвания са извършвани и в доста други болници като Токуда, Александровската, но и по страната, всичките - гепнати от Мая Манолова.

   Мисля, че социалните мрежи трябва да се сезират на тази тема и да искат отговорност от тях за бедите, които докараха на България тия от НОЩ, 18 000 /пиша с думи, осемнадесет хиляди/ починали заради некадърието им. А тяхната цел бе прозрачна – да сплашат народа и така да го накарат да гласува за ГЕРБ вместо за несистемните партии, за тези на промяната или протеста като ДБ, Мутри вън и ИТН.

   Не става, товарищи от ГЕРБ, народът ви отхвърли, предстои изчегъртването ви, измитането ви и обрушване на местата с останали ваши поддержники. Народът иска млади, непознати до сега ръководители, непростаци, с мъдър поглед в бъдещето и с визия за страната като Мая Манолова, Слави Трифонов, Христо Иванов, а защо не и Черепа, Баневи, Арабаджиеви, Цветан Василев и други млади кадърни бизнесмени, сега сформирали партии на промяната, които да помогнат на страната ни по пътя на развитието й напред и нагоре, към най-сийните върхове на възхода ни. А защо не и над тях!

   Те могат, аз вервам в тях. Нека им дадем 800 дни и на тях, а от мен – музикален поздрав, който със сигурност че им ареше...







Гласувай:
5



1. morskipesni - Всичко това е чудесно!
25.06.2021 11:30
Но най-вече се радвам, че няма да го видя-чуя-преживея. Пестя си емоциите и айляк си пия водката (Империал, с червена книжка и медалче).
цитирай
2. planinitenabulgaria - Наблюдаващият Ви оперативен работник от Центъра и отбелязал в сводката си за Вас,
25.06.2021 11:57
morskipesni написа:
Но най-вече се радвам, че няма да го видя-чуя-преживея. Пестя си емоциите и айляк си пия водката (Империал, с червена книжка и медалче).


че в нощта на превозването Ви от Централна гара София до Изтрезвителното преди два месеца в полицията сте бил натряскан с плодова, отчетени са Ви 12 промила. В документите, които се водят на отчет в Полицията в София Вашият социален статус се води клошар, с произход от Варна, с етнос от кръстоска на гагаузин /турчин с православна вяра/ и джуревка / кръстоска между циганин и българка/.
Тая водка, дето ми я заподмятвате, с червената книжка, не сте я и виждал. Хваленето е опит да се коригира ниското самочувствие. Защо Венци никога с нищо не се е похвалил? Защото е излишно, всички са наясно.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Сам да си напиша коментар и аз...
25.06.2021 23:24
Какво вещо е кадърният човек. Три професора нищофне направиха с вируса, затриха 18000 българа, а ето че един непрофесор за дни свали процента на заболенаемост от 20 на 0, 5. Мисля си обаче, че заслуга за това има и тозиу дето го е турнал на този пост, обединителят на нацията и натовски генерал, радеВ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191704
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031