Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2021 22:16 - ВЕЧЕ ИМА НОВ ВИД ХОРА.....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1258 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ВЕЧЕ ИМА НОВ ВИД ХОРА, С КОИТО НОРМАЛНИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ОСЪЩЕСТВЯВАТ НИКАКВИ СНОШЕНИЯ...

 

   Битието определя съзнанието е казал Маркс, това е абсолютната истина. Детето като малко, вглеждайки се в света, макар и неосъзнато, то възприема това, което хората около него правят – как мислят, какви са делата им. Така в ценностната му система навлизат команди, които остават завинаги или до времето, когато детето, вече порастнало, за да ги осъзнае и промени. Не винаги обаче това е възможно...

   По това правило работят и имат стратегии държавите с правителства на интелектуални нива примати, надявайки се по този начин поколението в държавата им, начело на която те мислят да останат вечно, да се конкурира с това на децата в нормалните държави, извън телените мрежи на родината им.  Това е грешка от типа основно заблуждение – възпитанието на основата на командно-административния принцип не почива на никакви ценности от миналото като култура, религия, принадлежност към определен етнос. Могат ли така възпитаните да се конкурират с поколението, което с помощта на образованието е навлязло в живота като образовани - хора, в делата си свободни от лъжи и отдаване на магии, живеещи по Божия закон, а не по тези в червените книжки или томовете статии на идиоти.

   При това образование на децата в държавите-примати в чипа на хората се задават погрешни команди, нямащи нищо общо с реалния живот и отношения между хората. Тези нещастници биват обричани на един живот-мъка в резултат на това увреждане по този коварен начин. Давам за пример една рускиня, лекарка, от Киев, получила право да напусне Голямата страна поради някакъв договор с Израел от 1989 г, разрешаващ на евреите в СССР да емигрират в Израел. Съпругът й бил половин евреин и поради това отишли в Израел, от където веднага в Лос Анжелес. И двамата лекари, наложило им се да следват едва ли не отново, наложили се, имат клиника. Жената се оплака, че макр 30 години в САЩ, тя  не може да се отърве още от привичките си, вкарани в нея, мъчи се, докато съпругът й бързо се отървал от тях.

   Това стана достояние за нас в презултат на разговора помежду ни. Но това увреждане върху руснаците е доловимо дори по излъчването им, без човек да влиза в никакъв контакт с тях. Това е нова порода хора!!! Ще дам пример с родителите на едно кадърно момиче което учи музика. Бащата е от Киев, майката е от Молдова, те са с родители българи, кръстосали се с руснаци. Срещнали се в София, където следвали и се оженили. След продългителна процедура напуснали Голямата страна, макар там да живеят най-щастливите хора на света и сега живеят тук. Съвсем различни хора, вижда се без никакъв контакт с тях. Интересното е, че те осъзнават това, но не могат да се променят. Най-разбираемо казано, те нямат излъчване на свободни хора, а на подтиснати. Около 20 годишни са напуснали Голямата страна, още 20 в България им не стигат да станат нормални хора. Момичето им е кадърно, може да учи музика тук, но може и във Виена. То е много симпатично, но свито, подтиснтато, момчетата предпочитат не такива момичета, и то вече с проблем, страда. Странят от него. Запознат с родителите на детето аз изказах мнението си: За да се промени детето, то трябва да отиде на Запад, а след като довърши там образованието си самО да реши накъде. За да се промени. Детето може да отиде да учи и в Москва, но това е вариант, който е изключен, макар в Русия да има добри музиканти.

   Ужасяващо излъчване имат млади руснаци, подаващи някакви молби до отдел „Миграция”, които са ни съседи. Връщат ги за нещо, момчето и момичето се нахвърлят едни върху друг като котки, защото някой ги е излъгал и дело не состоялось. Имали сме случаи, нещо трябва да попитат тези русначета, наподобяващи на две разделени при бой котки, като момичето нещо пита. Виждахсе, че то е обзето от напрежение като пред експлозия, че нещо важно, най-важното на света може би, няма да се получи...

   Нова порода хора!

   Според мен обаче какви са причините за тази нова порода, характерна с качеството си, че

   ТЯХ  НИЩО  НЕ  ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!

    Давам пример с Навални. От 150 милионна Русия само към 150000 са отразили в профила си това, което се случи с него, от тях почти всичките го бичуват и заклеймянат като враг на страната, шпионин на САЩ. Защо останалите извън тези 150 хиляди милиони руснаци не само това, но и нищо друго не ги интересува? Отговорът е само един – защото поколения наред никой за тях не се е интересувал, макар те да са хора, както всички останали по света и това е навлязло в чипа им. Дали те нещо мислят, дали нещо искат да кажат, дали нещо искат да направят, от тях нищо не зависи, има кой да решава, в момента е бащицата Путин. И като резултат – новото поколение, което отговаря по начин адекватен на този на кърмчиите им:

-       И  НАС  НИЩО  НЕ  НИ  ИНТЕРЕСУВА!!!

Това е ужасяващо падение на хората, те не могат да се ешват

повече с другите хора по света. А между руснаците има и осенени с разум и талант хора, но за тях място в Голямата страна няма. Справка показва, че един шофьор е с по-голяма заплата от един лекар. Каква полза би имала Русия напр от един музикант? И тук друга ненормалщина – културните хора, богатството на страната, напускат родината си. А има и по-тежки случаи – интелектуалци бяха изгонвани от страната, цитирам Ростропович. Сега я напускта сми. От Българя преди години бе изгонен геният Васко Абаджиев, а ДС унищожи в БНР записите му. Това в държавите с маймуни, ако е имало тогава държави, не би било допустимо.

   Освен в Голямата страна, подобни процеси текат и в други страни. Давам за пример КНДР, а вече и Сирия.

   В отворения вече за свободните страни свят, у нас нахлува друга беда. Новото оппростачено поколение не вярва в труда, в делата и в себе си, а в сдобиването си с пари по начин без да бъде положен труд, напр. чрез хазарт. Това поколение не казва, нас нищо не ни интересува, а казва,

НА НИГОКО НЕ ВЯРВАМЕ, ВСИЧКИТЕ СА МОШЕНИЦИ!    

   Със задната мисъл, че да успеят в живота тези хора трябва да са точно такива, мошеници. Това поколение също е много увредено, то е натоксикирано с простащината, коато в момента се култивира в България в три разновидности – руменрадевщина, славитрофоновщина и маяманоловщина.

   Иоще един показател има в нашата страна, който катализира този процес – интелектуалците никакви ги няма. Макар като такива да се самоопределиха едни в цял списък, в подрепа на руменрадвещината.

    Май не съм прав, като кзвам, че ги няма, има ги и сторват бели. Такъв е и новият министър на културата, Минеков, от културата на който по БНТ заяви, че се бои Кошлуков.

   Настоящият постинг написах да се  размислят върху тези теми последовательниките на великия си гуро, на които посветих предния си постинг.

   Читайте, завидуйте...               



                                   image


                         image


image


                             image


                         image

                               О-СТАВ-КА !!!   ДОЛЕ ГЕШЕВ,  ГОРЕ  ИВАНОВ!!!








Гласувай:
11



1. dobrodan - Четвъртият кадър отгоре надолу
09.06.2021 11:36
от кой филм за възрастни е взет?
За един приятел питам......
цитирай
2. planinitenabulgaria - Снимката не е от филм!
09.06.2021 17:22
dobrodan написа:
от кой филм за възрастни е взет?
За един приятел питам......


Тази жена за да си покаже езика мъжете са готови фабриките си да дадат, а ако покаже нещо по-така, фабриките им ще са доста непрпиемливо предложение...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189928
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031