Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2021 21:18 - СПОРЕД МЕН ДНЕС Е НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1545 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
СПОРЕД МЕН ДНЕС Е НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН В ЖИВОТА НА ДВЕ НЕТОИЗЯВНИЦИ

    Дни преди срещата на върха между държавника №1 в света, Путин и Байдън, Путин е отново е с няколко хода преди него. Той и Башар Асад се договориха в Сирия да бъдат стационирани руски бомбардировачи, пренасящи ядрено оръжие. С това резултатие от срещата са предопределени - единствената възможна реплика на Байдън към най-великия държавник на света е следната:
  - Так верно, товарищ Путин, так точно надо делать!
   Какво друго може да каже, след като тия атомни бомбардировачи са в Сирия, подчертавам, на един фалос отстояние от Изрел.
    Защо обаче за тези две нетоизявници това би трябвало да е най-радостният ден в живота им до сега?
    Едната от тях пише за подводниците на Путин. Всички знаят - и благодарение на нея - че та са толкова на брой, колкото са звездите на небето, лежат по дъното на океаните на невероятни дълбочини и са неоткриваеми. Подводниците от серията Борей М са съоръжени с по 96 ракети, всяка с по 10 отделно насочващи се бойни глави с ядрен заряд. Един само от тях е достатъчен, да унищожи цялата Америка.
   Другата от тях пише за ракетите на Путин. Всички знаем - и блогадарение на нея - че те са непрехващаеми, имат отклонение от целта 3 см. излитат от укритията със скорост 50 маха. Всяка ракета носи по 10 отделно насочващи се бойни глави с ядрен заряд. Един от тях е достатъчен да унищожи не само Америка, но и да превърне Земята в прашна комета и така да унищожи всички врагове на Путин. 
   Това носи необятна радост на тези две дами. Ще обясна защо се получава така и при кои жени в отделен постинг. И ето - нова радост за тях - Путин с база в Сирия, където вече са стационирани негови атомни бомбардировачи. 
   С този ход най-великият държавник в света разказа играта на Байдън. Как тези две нетоизявници да се нерадват? В такива случаи някои дами достигат до състояние, което в медицината се нарича неволно изпускане на урина. Вероятно и при този случай ще е така. Мисля обаче, че поради огромната радост при научаване на тази новина от тях изпускането ще е  до последната капка.... 
   Питам се обаче, при такива казуси ли трябва дамите да се разлизгват? Аз знам един нетоизявник, чието име няма да осветля, който сега е на 70. Въпреки това потентността му надвишава тази на 10 седемнадесет годишни мъже едновременно. Дами, четящи написаното от него твърдят, че добиват усещане за мъж. Разбирам ги. Но дами да се разлизгват от бомбардировачи, ракети или подводници, според мен означава, че те са проблемни. Ще прокарам техни постиги през програми на Центъра, определяща сексуалната им ориентация.
   Съжалявам обаче Байдън. Той просто няма ход, дори не е и в цугцванг. С тия атомни бомбардировачи в Сирия, най-великият държавник на света направо го разби... Горкият...

                                  image

                                                         Договорилис?






Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eva666 - :-))))))))))
26.05.2021 22:04

.....един човек,да разбира и от ж еякулация @
Женската еякулация е позната още като „женско изпразване“ или „скуърт“ (​на английски: squirt – „пръскане“). Тя представлява силно или умерено ...

/ще ти крадна снимката с..жужето...
цитирай
2. planinitenabulgaria - Жени, при които бартолинките при вида на атомни ракети и подводници
27.05.2021 10:09
eva666 написа:

.....един човек,да разбира и от ж еякулация @
Женската еякулация е позната още като „женско изпразване“ или „скуърт“ (​на английски: squirt – „пръскане“). Тя представлява силно или умерено ...

/ще ти крадна снимката с..жужето...


да сработват като водни оръдия - такова нещо не съм и предполагал...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12304289
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18381
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930