Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2021 10:00 - СТРАСТИ ПО ВЕЛИКДЕН – 2
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 415 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                    СТРАСТИ  ПО  ВЕЛИКДЕН – 2

 

    На великденския сбор на оперативните работници на Центъра в База Токачка”, Крумовградско, преминал при богата кльопачка и пиячка,  връчихме първите две награди на български нетоизявники в Категория „Иностранный капеесесник высшего класса 2020”. Тази категория бе въведена през 2018 г, но до сега не е присъждана у нас поради незадоволителни познания в областта на основите на комунистическия морал от изявниките в нашите социални медии. За да подготвим почвата в тази област преди повече от година заявихме и получихме веднага на външна памет 1000 бр. флашки с книгата на А. Шишкин „ОСНОВы КОМУНИСТИЧЕСКОЙ МОРАЛИ”. Тези основи на морала са писани за членовете на КПСС, но те са всеобъемляющие и поради това валидни за всички комунисти по света. В резултат на този безценен  подарък и програмата „Пресяване”, тази година имаме двама номинирани, чиито имена ще публикувам в този постинг. Тук искам да отбележа, че аз, който имам доста разностранни интереси, също в дълбочина се запознах с труда на товарищ Шишкин и от тогава доста се промених в положителен аспект - чувствам се още по-богат духовно.

   Да се спрем на тези два обекта, достойни за приза, стана възможно след прокарване по време на сбирката ни писанията на много нетоизявники през съответващата им програма, съставена в Центъра за тази цел. В програмата са заложени ключови думи, фрази, понятия, мисли, казуси, взети от книгата на Шишкин. По тях намерихме съответстие с подобни на нетоизявниките, които без всякакво съмнение са задълбочено запознати с фундаменталния му труд и се сезирахме подробно върху трудовете им. По същество тези хора са български комунисти от съветски тип, а може би и сталински, които удостояваме със званието „Капеесесники”. ТЕ, МАКАР И ИЗВЪН ГОЛЯМАТА СТРАНА, КЪДЕТО ЖИВЕЯТ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА НА ЗЕМЯТА, ОБИЧАТ ТАЗИ СТРАНА И БЛЕНУВАТ ДА ПРИСЪЕДИНЯТ НАШАТА КЪМ ТЯХНАТА.

     Съпругите на двата нетоизявника, които номинирахме се оказаха рускини и познати на двамата ни мастити гости от Голямата страна, които бяха при нас за обмяна на опит. Те в процеса на определяне на призьорите в тази категория се изявиха като заступники за номиниране точно на техните съпрузи.

   Ето какви публикации намериха нашите хакери  в социалните  профили на отличените тази годиа, започваме с товарищ Иван:

 

   „Най-великият човек на нашата епоха, в чиито образ най-концетрирано са въплътени всички най-добри черти на духовния и моралния облик на народа, на раволюционната класа, е В. И. Ленин. Примерът на неговия живот вдъхновява и ще вдъхновява хората от целия сват на беззаветна служба на делото на прогреса на човечеството, на борба и подвиг в името на комунизма. „

 

    В друга публикация същият този човек е публикувал в социалната си мрежа Поема на Маяковски за Ленин. Ще поместя само част от тази поема, която той не е копирал, а е преписал, за да са по-пълни изживяванията му от досега до нея, а това означава косвено с Ленин

    

         Той е като вас

                        и мен

                              съвсем еднакъв,

          само край очите,

                         пълни с плам,

          на дълбока

                            мисъл –

                                     бръчките са знака,

         устните са по-игриви

                                       и по-твърди са невям.

         Не сатрапска твърдост,

                           триумфаторска каляска

         що те смята –

                                  и ти дърпа повода незабелязано.

         Миилееше другаря той

                                   с човешка ласка,

         но с врага –

                              по-твърд бе от желязо.

..................................................................

         Вижте паметниците –

                                             герой съвремен, древен...      

         Дохожда Гогол –

                                             ти с венец го окрили...

         Не такъв –

                             черноработнически  подвиг,

                                                                            всекидневен

       върху плещите си

                                        взе Илич.

 

       А сега извадка от социалната мрежа на втория номиниран, със същите точки, товарищ Стефан:

 

      „ Комунистът никога не трябва да забравя своята авангардна роля, той трябва навсякъде и навред, във всички сектори на дейността, на борбата за интересите на народа, да служи за пример на съзнателност, активност, преданост на делото, дисциплинираност, твърдост и самоотверженост. Той трябва да бъде  правдив и честен пред партията и народа, да се бори с недостатъците в работата, да бъде отзивчив и внимателен към хората, непримирим враг на бюрократизма.

    „ПАРТИЯТА ВИНАГИ Е ВЪЗПИТАВАЛА СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ В ДУХ НА БОРБА С РЕЛИГИОЗНИТЕ ПРЕЗРАЗСЪДЪЦИ, ВИНАГИ Е УЧИЛА, ЧЕ РЕЛИГИЯТА НЕ Е ЧАСТНО ДЕЛО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПАРТИЯТА. ИЗВЪРШВАНЕТО НА РЕЛИГИОЗНИ ОБРЯДИ, УЧАСТИЕТО В РЕЛИГИОЗВИ ПРАЗНИЦИ И Т. Н. СА НЕСЪВМЕСТИМИ С ВИСОКОТО ЗВАНИЕ ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА, С ПРИНАДЛЕЖНОСТТА КЪМ КПСС. ЧЛЕНЪТ НА КПСС  Е АКТИВЕН БОРЕЦ ПРОТИВ РЕЛИГИОЗНИТЕ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ  И РЕЛИГИОЗНИЯ МОРАЛ.”

 

   При дискусията бе отбелязано, че капеесесник Иван има отношение към поезията. Затова той харесва това стихо, най-красивото в света, с начупени стихове, правещо много голям смисъл, неръкотворен паметник на най-великия човек на света. Аз също го ценя много, чета го и си го препрочитам. За втория капеесесник – Стефан пък бе  отчетена ненавистта му към религията, измислена от империализма да служи като опиум за човешкия разум.

   В ХХІ век живеем, комунизЪма се налага в целия свят, а още има неразумники, незапознати с труда на Шишкин. Тези дураки така и не се отказват от измислици като Великден, Рождество Христово и др, които товарищ Стефан ненавижда.  Как да го неноминираме за Иностраный капеесесник 2020 высшего класса, след като неговият Бог е Ленин, най-великият човек в историята на света.

  Ето и имената на номинираните в Категория  „Иностранный капеесесник высшего класса 2020::

 

    ТОВАРИЩ  ИВАН  ИЛИЕВ, удостоява се със званието капеесесник высшего класса,

 

    ТОВАРИЩ СТЕФАН ВАСИЛЕВ, удостоява се със званието капеесесник высшего класса.

 

     Първият е бивш служител в МНО, а вторият – изявник в социална мрежа. Удостояването им бе посрещнато с аплодисменти от гостите на сбирката ни, оперативен работник Коровов, оперативен работник Кобилкин и секретарката им, агентка Петухова, оказали се, както вече изтъкнах добре запознати със съпругите рускини на призьорите. Нищо чудно те да са техни сотрудники. С тяхно съгласие поместваме снимките на гостите ни без тази на Петухова, която отказа. Призьорите също отказаха да поместим ликовете им, според мен от скромност.  Един капеесесник ако не е скромен человек, той нищо не е. Все едно жена, която не ходи по мъже или пък мъж, който не пие....

   Под снимката на гостите ни ще има кратка характеристика за хобитата им. В Центъра гости с такива хобита доста рядко приходят...

image
 

    Ето и гостите ни в База "Токачка". Те са много богати като личности, подчертавам хобитата им. Коровов, който е от дясно има хоби по веществото Новичок. Макар и още млад, той знае всичко за него. Другият ни гост бе Кобикин. Той пък има интерес към взривните устройства, комплекси, складове и заводи. По тях е вещ както  Мая  Манолова по най-древния занаят на земята. Това са изключително интересни хора..





Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Само чужди грантодатели
06.05.2021 15:02
могат да се интелесуват от това ровене в ланския сняг.
Били са други времена. Църквата, като полската например, е била против социализма. Който социализъм, според Айнщайн например, е начин да се преодолее ХИЩНИЧЕСКАТА ФАЗА в развитието на обществото. Защото това хищничество води до множество злини за природата и хората, и за самото ОЦЕЛЯВАНЕ на човешкия род.
Днес дума не се чува за хищническата същност на капитализма, който властва в западните демокрации. Сочи се тяхното благоденствие, което даже в собствените им страна не е за всички. А за народите извън клуба на богатите е просто невъзможно, освен за шепа компрадори и престъпници. Днес това е мила родна картинка.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Този постинг не е по силите Ви да го разберете.
06.05.2021 20:51
krumbelosvet написа:
могат да се интелесуват от това ровене в ланския сняг.
Били са други времена. Църквата, като полската например, е била против социализма. Който социализъм, според Айнщайн например, е начин да се преодолее ХИЩНИЧЕСКАТА ФАЗА в развитието на обществото. Защото това хищничество води до множество злини за природата и хората, и за самото ОЦЕЛЯВАНЕ на човешкия род.
Днес дума не се чува за хищническата същност на капитализма, който властва в западните демокрации. Сочи се тяхното благоденствие, което даже в собствените им страна не е за всички. А за народите извън клуба на богатите е просто невъзможно, освен за шепа компрадори и престъпници. Днес това е мила родна картинка.


1.Вие се сезрате върху имената, като търсите действитгелни обекти в тях,
2. Не сте чели нито Фартышев, нито Дроздов, нито Шишкин.
3. Загатвате, че в постига ми липсва един 70 годишен, импотентен колкото 10 седемнадесетгодишни едновременно, коййто е имал толкова рускини по плажовете на Черно море, колко е броят на звездите по небето. Ама па това име няма до го спомена..
Ще трябва да преппрорчетете постинга ми...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12150251
Постинги: 4532
Коментари: 10746
Гласове: 18293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031