Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2021 13:05 - „ПУТИН НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ СИ ГО МАХНАТ!”
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1707 Коментари: 11 Гласове:
5

Последна промяна: 25.04.2021 17:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
      На Товарищ борН за поучение и пожелание да се крутоли от проработчиките си, изпили акъла му....


    „ПУТИН НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ СИ ГО МАХНАТ!”

                                /Мнение на мой прятел, руснак”

 

    Светът, върху който се стовари Божието наказание Ковид 19 се промени в някаква степен, появиха се и нови приоритети. В това тревожно време на информацията за ставащото в Русия се отделя малко място, а на нея се гледа като на допълнителна /побочная/, втора тема. Но тя е важна за много страни, включително и за нашата, защото сценарият, който Радев предлага на Слави се пише в Голямата страна. Пак там писан сценарий натресе човек неподходящ за президент на Америка, треснА склад с боеприпаси в Чехия. Дори сценарият за Висшата футболна лига, която сега цепи футбола в Европа също е писан там, Абрамович го пое. Всяко зло в света започва от Русия и поради този факт тя не бива тя да излиза от фокуса на световните новини. А там наистина става нещо. Видима причина за него е опита за отклонение от напрежението в Русия, като то бъде насочено навън, цитирам путиновия сценарий с маневрите на войските му по границата с Украйна и изплуването изпод леда на три атомни подводници в Северния ледовит океан.

   Искам предварително да разсея някои постановки за действителното положение в Русия, които се представят невярно, некомпетентно или изкривено, както се иска на някои заинтересовани от събитията там страни. Първата от тях е, че Путин нямал достатъчно подкрепа сред електората си в Русия. Има, и то много силна. Около 80% от руснаците - най-необразованите от тях, пропойците,  воровете, бандюгите, тези, които сега биват наричани быдло и др. като тях не само го подкрепят, но и са агресивни към неподкрепящите го. Защо? Защото това е обкествен строй, който ги устройва от интелектуалното им ниво на ппимати.

   Отбелязвам, че неподкрепилите Тръмп при последни избори в САЩ също са обект на подигравки, дори и децата им, заплахи, тормоз и дори агресия от  привърженниците му, и там най-необразованите хора. Диктаторите по света са едни и същи, както и агресивните простаци. В Русия това е третото поколение, израстнало в политикоикономическата система, наричана Голямата лъжа, в основата на която са положенни лъжата, насилието, палката, нагайката, обожествяването на престъпници, изявяващи се като кърмчии на страните си.   Чипът на тези хора е вече генно променен, по-точно, увреден. Сравнявам ги с нашите помаци, които изповядват Ислям. Може ли някой да ги върне в Христовата вяра след като те стотици години са изповядвали Ислям? Промените са генни, те вече са заложени в тях, обратният път е невъзможен. Но има разлика с руснаците - сменена е вярата на нашите помаци, но те си остават хора с ценностна система, кито се трудят, не крадат, помагат си, те са наши кръвни братя, а генно променилите се в Русия вече са нехора.

   Тези 80% от руснаците не могат и не искат да мислят, тях нищо не ги интересува. Няма по-страшна промяна от тази с хората, защото това понятие за тях вече не върви, те са станали нехора. Това е най-голямата трагедия на руската нация, постигнала ги след ВОСР в истроията им. За съжаление, подобни същества се появиха и у нас – боклуците, чиито гуро са такива като тях - Радев, Манолова, ген. Атанасов, има и други. Още веднаж се връщам на тази мисъл – човек, който не иска да мисли и нищо не го интересува ако го класифицираш като боклук, това е комплимент за него.

   Всичко обаче се променя, ето че се появи и алтернаатива на управлението на Путин в Русия, Навални. Путин не можа да го отрови, вкара го в затвора. 80% от руснаците одобряват този негов акт, защото считат Навални за нацист. В социалните мрежи интерес по тази тема са проявили около 180000 руснаци, а Русия има 140 млн. жители. Това казвам в подкрепа на твръдението, че тях нищо не ги интересува, те се надяват, че има кой да мисли вместо тях, от двадесетина години това е бащицата на олигарсите, Путин. Смяната на Путин от най-високото място в Русия, бащица от типа на Татко Махно, не може да дойде отвън, него никой не може да го „тръзне” от позицията му, но тя се задава от другаде, от новата класа на олигарсите, която той основа, тя вече няма полза от него. Не всички знаят технологията, която издигна Путин на върха, назначен от КГБ, а тя е следната в две изречения. Путин имаше задачата от КГБ да раздададе на кагебешниките всичките богатства на Русия като златни мини, диамантени, газови кладенци, обработваемата земя. Така той се утвърди като Бащица над тях, надявайки се от тях да събира средства за въоръженния най-вече. За други потребности на държавата на е ясно, че няма да стане. Дойдоха обаче саннкциите след аншлуса на Крим, които промениха политико-икономическата система на Русия. Системата  Голямата лъжа Путин промени на Вертикалата. Така руското общество бе раздели на кръгове, един над друг, всеки кореспондиращ с този над и под него, което означава да се оправят сами, а на върха на Вертикалата застана Путин. Ролята му от тази висота е само в изключитално важни спорове между пластовете във Вертикалата той да ги решава. Само-най високият кръг от тази вертикалаа може да осъществява някакъв контакт с него. Няма нужда да обяснявам, че таази вертикала смазва най-ниско стоящите от тежестта си и ще посоча пример – средната работна заплата в Русия е 35 долара. Те са недостатъчни за живот, а такива прелести като медицинско обезпечаване, средства за образование, инфраструктура и др, причиняващи разходи в бюджета просто няма. А бюджетът на страната – това е най-секретната им държавна тайна.

  От страна на Запада последваха санкции след аншлуса на Крим, но те не дадоха резултат. За да не засегнат обеднелия до шия обикновен руски човек, санкциите бяха за олигарсите и то не за всички. Путин обаче, виновникът за тези санкции, от върха на Вертикалата разполага с иннструменти, с които да компенсира засегнатите от тях. Просто разреши им да печелят повече по начин, както те решат и те го сториха. Малцина знаят за изчезналия влак с ценен товар по времето на Брежнев, тръгнал от Алма Ата за Москва. Влакъът изчезнал!?!?! Всякакви опити да се издири влака са пропаднали. Орлигарсите крадат с влакове, с кораби. Влакът мине с товара през една гара, на следващата притежателят на товара е друг олигарх. Вместо /примерно/ да откраднат по три влака на месец, Путин разреши на засегнатите от санкциите олигарси да открадат по четири. И стана така, че в резултат на санкциите, олигарсите забогатяха още.

  Новите санкции обаче не разрешават на олигарсите да боравят с парите си по световните банки, Байдън им сложи запинячка. Има вероятност и ЕС да стори същото заради Навални. Това означава, че те трябва да търсят подставени лица и цели банки за да превеждат парите си, а това изисква на мошениците да се заплаща за услугата. Те са царе на това, но то никак не е приятно и затруднява бизнеса им. Преди олигарсите заобикаляха ограниченият чрез банки в Литва, Австрия, Швейцария, Германия, България, вече тоя номер не върви. Само вътрешно, в рамките на Голямата страна те ще оперират с парите си свободно, но не превъртят ли стоката в долари, олигарсите са загубени.

   В резултат на санкците олигарсите в Русия вече произвеждат жито и картофи, но от износа им нищо не печелят, а и това, което могат да предложат за инзос е много малко. Защо Америка напр. купува /малко/ жито от Русия. Ако в Америка тон жито струва 500 долара, от Русия те го куват по 100. Още със 100 долара ще се повиши цената му то да достигне до Америка. По същество Русия изнаса на безценица свой продукт, както това се случва сега на Турция, начело с доста /приятелят/ на Путин, Ердоган. От когото турците не можаха да се крутолят.

    Казусът с аншлуса на Крим дойде над възможностите на Путин да се справи с него, а сега му дойде и нов проблем, Навални. Този проблем ще му навлече вероятно и санкции от Европа, особено ако Путин разпореди да скондапцат Навални безотровно, екологчно, напр. като не го оставят да спи поради шум и така, той да предаде Богу дух. Ще стане срашно за Путин после във външен план, а и без това той е много зле - анексирани части от чужди държави, които  Русия задържа като се започне от Отвъдморските й територии /Курилите/, през Азия, цитирам Северна Осетия и Абхазия, та до Европа – Крим, Донецк, регионът „Калининград” и още доста. Сформираните от Русия държави-идиоти  в тези чужди територии, признати само от нея както Кипър от Турция, държат на нокти света. Тактикта на Путин е ясна и тя се основава на ядрения му шантаж на основата на нежеланието на света да навлезе в ядрен конфликт. Давам пример с Украйна. Ако Путин навлезе там с войски и ги превземе, никой няма да се намеси, защото ще започне ядрена война. И така Путин ще продлъжава да присъединява към Руската империя нови държави или части от тях. На този кон той играе десетки години и жъне успехи навсякъде по света, цитирам Сирия. Тук нищо не може да се направи, налице е работа с човек с ментални проблеми. Както са го надули с ботукс навсякъде, да имаше технология малко акъл да му вкарат, но такава още няма. Политиката му на заподмятване на ракети ще продлъжи.

   Друга мощ на Путин, която обаче отмира е неговата разведка, явяваще се висша форма на доверие към страните, които той разведква. Най-големият му успех бе изборът на президент в САЩ, един корумпиран и неинтелигентен като него човек, но да напомня, че по същото време той назначи за президнети нашия Радев и този на Молдова, Егор Додон. Радев добре изпълнява задължението си, като вреди на облика ни в ЕС и НАТО, а сега клати държавата с партията фантом ИТН, на която той предоставя за изпълнение сценария, писан в Кремъл, според който тази партия с още две, едната от които с биринджиите на великонародовъстаниците и с адвокат на мутрите в нея друга и трета, състояща се от задкулсники, трябва да състави правителство по същество на Радев. Говорим Радев, понимаем Путин. Радев, центъра на зло за страната, от когото тръгват всичкте ни проблеми. Свали работещо правителство, а сега измежду боклуците му не могат да се намерят десетина министЪра и то в момент, когато пред държавата има спешни задачи със срокове, Ковид, Македонски проблем и др.

  В Америка бе много по-страшнно - избиране на неподходящ човек за техен президент е най-голямата победа на Путин в кариерата му. Да се намеси отново за преизбирането на Тръмп вече не върви. Той опита все пак, гепнаха го и изгониха замесените в опита руски дипломати.

   Друг успех на Путин, подривна дейност в страните от ЕС без неговите агенти там също няма вече да върви. След взривяването на склада в Чехия, след шпионския скандал у нас във Военното ни министарство и най-вече след изгонването а руските киберактивники по време на президентските избори в САЩ през изминалата година, на подмятаните от Путин пениси вече няма как някой да се ловне. Напомям и за сваляннето на самолета с холадските младежи над Донбас, за което Путин също ще тряба да си плати, с милиарди долари от руснаците.

  Проблемите пред Путин  са толкова много че не могат да се решат. Неговият модел се изчерпа. Изчерпа се и моделът на Руската империя, която остана последната в света от този тип. Предстои промяна там и ако тя започе, Русия ще трябва да се паздели на 8 области. Какво общо имат рустаците напр. с рязаните в Чеченния, че при влизане в Чечения на границата пише, Русия.

   Проблемът обаче е доста по-сложен. 80% от руснаците, най-неолразованите от тях, пропойци и пропаднали си искат Путин. Те го счита за здравата ръка, която може да запази целостта на Руската империя. Без него, тя ще се разпадне ведната, тръби пропагандата му. При смяната му е възможен вариант руснаците да започнат да се избиват както през годините на Ленин. Това не бива да се допусне и олигарсите ще направят нещо друто – ще махнат Путин като махнаха Хрущов, оставяйки го в плен в почивната станция на КПСС в Сочи. С тази смяна обаче в Русия нищо няма да се промени. Защо – защото промяна там е невъзможна, те са вече друго поколение, с вкарани грешни команди и изходът е непредвидим. На евреите трябваха 40 години, през които да се появи ново поколение и да основат държава, според Библията, тук този срок ще е недостатъчен. А без промени руснаците загиват – светът върви напред, те назад, пропастта между Русия и светът става такава, че те няма да могат да осъществяват никакви контакти. Този предел вече е достигнат, но решение на него просто няма. В какво ще се превърне Русия, ако не се извръършат промени, ако не навлезат там новите технологии, аке те не започнат нещо да произвеждат. Ще се превърнат в една капсулирана отвън държава – подчертавам, не капсулиралаа се сама, а капсулирана от всички държаави, която ще наподобява на маймуни с ракети.

   До тук доведе  Путин Русия с неговата реформа, давайки богатствата на страната на олигарстие, напред път няма. Няма изход и за съратниките, поддержниките им и подкрепниките му, между които цитирам президентът на Унгрия, етническия ром Орбан и нашия президент, добритерпешевеца и славитрофоновец Радев. Който не само клати държавата, но и я върти по чужд сценарий с неговите кукли, овопредставените пред парламента чалгари, мутри и демократи. Елитът на великонародовъстанците, сформирали партии на протеста.  
   Музикален поздрав ако някой отвори постинга ми с един...тъжен валс от Шостакович.

   Ползвани източници:

   1. ПП "Спаси София",
   2. Овцанюз.Бг,
   3. ПП "Национален фронт за спасявне на България",
   4. Авторитетното британско финансово списание Фекaлшантаймс,
   5. Набиращият популярност сайт Еlameritni.Bg
   
 







Гласувай:
6



1. rosiela - Коста,
25.04.2021 13:26
хареса ми постинга ти, но не мисля. Като гледам не отсега как се разправят с опозицията в Русия, намирам че той е хитър, нагъл и жесток. Не случайно много се разбира с турчина Ердоган.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Руснаците не може да не виждат, че с този кърмчия път пред тях, няма.
25.04.2021 18:22
rosiela написа:
хареса ми постинга ти, но не мисля. Като гледам не отсега как се разправят с опозицията в Русия, намирам че той е хитър, нагъл и жесток. Не случайно много се разбира с турчина Ердоган.

Целят свят е против него, а с това и срещу тях, макар и косвено. Сега след шпионските скандали, Европа преосмисля позициите си спрямо Русия. Давамза ппример Чехия, която има министър прдседател маркспутинец, Бабеш.
Да не ги интересува /повечето от руснаците/ нищо, да не мислят или да не могат да мислят и друг да мисли вместо тях, по-страшно нещо за хората просто няма. Те вече не вблизат в тази категория. Към това ли се стемят те, прикрити под несъкрушимия ядрен щит над тях на Путин?
Промените са неизбежни, мисля. Сегашният модел е изпразнен от съдържание.
цитирай
3. rosiela - Не съм убедена, Коста, а ми се иска.
25.04.2021 19:38
Диви скандали има сега Чехия- Русия, ама тоя не се предава.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Не само с Чехия са скандалите, има ги с Полша и със Словения.
25.04.2021 20:56
rosiela написа:
Диви скандали има сега Чехия- Русия, ама тоя не се предава.


Защото техните кърмчии не осъзнават, че това - разведката - е форма на доверие от страна на Пятин към тях. Ленин го е казал, не аз. Това го знаят мангалът Орбан и Радев, затова между тези две страни и Русия скандали не имало, нема и никога нема да има. Они, тритЕ, са пример за интернационализъм в действие.
цитирай
5. radostinalassa - Прав си
25.04.2021 21:04
За началото си много прав. За пръв път обаче.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Това е така, защото аз се развивам - всеки следващ ден съм по-умен от предния.
25.04.2021 22:00
radostinalassa написа:
За началото си много прав. За пръв път обаче.


А жените /като Вас/ се развиват само след осъществени успешни извънбрачни връзки. Майчето така достигна най-сияйните върхове на интиликтността и политиката.
цитирай
7. radostinalassa - Майчето и Дончева докараха...
26.04.2021 13:51
частни съдебни изпълнители на много българи. Само дърво като тебе може да им вярва.
Прочети пак първия ред, глупако.
цитирай
8. planinitenabulgaria - Разбирам Ви, аз завърших ускорен курс в Центъра по гинековедство.
26.04.2021 15:28
radostinalassa написа:
частни съдебни изпълнители на много българи. Само дърво като тебе може да им вярва.
Прочети пак първия ред, глупако.


Завиждате на Майчето оти е фертилна и е имала толкова мъже, колкото е броят на звездите по небето. На Татячето пък завигждате, оти остава непорочна вече 61 години.
Допускате и една много голяма грешка, класифицирате ме като глупак. Вие не знаете, че човекът е по-умен от жената. Единственото нещо, което се изисква от жената е да стои близо до човека, та когато он реши, да има къде да го муши...
Не одобрявам коментара Ви, възразявам! Две изречения, 10 грешки...
цитирай
9. batogo - !!!:))) Поздравления за точната диагноза, приятелю!
26.04.2021 17:51
"Тези 80% от руснаците не могат и не искат да мислят, тях нищо не ги интересува. Няма по-страшна промяна от тази с хората, защото това понятие за тях вече не върви, те са станали нехора. Това е най-голямата трагедия на руската нация, постигнала ги след ВОСР в истроията им. За съжаление, подобни същества се появиха и у нас – боклуците, чиито гуро са такива като тях - Радев, Манолова, ген. Атанасов, има и други. Още веднаж се връщам на тази мисъл – човек, който не иска да мисли и нищо не го интересува ако го класифицираш като боклук, това е комплимент за него. "
цитирай
10. planinitenabulgaria - Благодаря
26.04.2021 21:45
batogo написа:
"Тези 80% от руснаците не могат и не искат да мислят, тях нищо не ги интересува. Няма по-страшна промяна от тази с хората, защото това понятие за тях вече не върви, те са станали нехора. Това е най-голямата трагедия на руската нация, постигнала ги след ВОСР в истроията им. За съжаление, подобни същества се появиха и у нас – боклуците, чиито гуро са такива като тях - Радев, Манолова, ген. Атанасов, има и други. Още веднаж се връщам на тази мисъл – човек, който не иска да мисли и нищо не го интересува ако го класифицираш като боклук, това е комплимент за него. "


за коментара!
цитирай
11. krumbelosvet - Геният Шостакович живя до 1975г.
27.04.2021 12:06
А 1975-та е самия апогей на съветската епоха. И Съюза нито го отрече, нито го затвори, а напротив - положи му венеца на славата.
Един виц, който всъщност е научно доказателство против антисъветизма:
- Защо русите се биха геройски срещу нацистите?
- И на тебе да ти стои комисар с револвер зад гърба, и ти ще се биеш!
- Но защо руските работници работят ударно?
- И на тебе да ти стои комисар с револверзад гърба, и ти ще работиш ударно!
- Но защо Сергей Прокофиев пише великолепна музика?
- И на тебе да ти стои комисар.......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181005
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031