Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04 16:00 - НОВОПРЕДСТАВЕНИТЕ ХОРА НА ИЗКУСТВОТО ПРЕД НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 331 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 18.04 16:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                                                              77 години Товарищ борН!


НОВОПРЕДСТАВЕНИТЕ ХОРА НА ИЗКУСТВОТО ПРЕД НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ – ОБЕКТ НА ПРОУЧВАНЕ НА КУЛТУРНИТЕ ИМ ДОСТИЖЕНИЯ ОТ ЦЕНТЪРА

 

   Винаги у нас интелигентните хора са били водещите при определяне политиката на страната и на стратегическото й ориентиране /на руски език ориентация/. Това започва още след Освобождението, но тендецнията се мултиплицира след повторното ни освобождаване през 1944 г. От самите нас? Може и така да се каже. Официалното обяснение е, от монархофашизЪма, макар никой да не може вече 77 годинни да обясни що е монархофашизъм.

   Промяната у нас след избоорите на 04. 04 т. г. доведе до нови лица в политиката, които са млади, неопетнени и ще продължат традициите ни в тази област, връх на които се явява един министър на културата от близкато ни минало, Добри Терпешев.

    Новите лица в политиката вече се новопредставиха в този парламент благодарение на електората им -  младите и образовани хора от България, които следват техния път в изкуството и живота. Те благодарение на точно тези млади и културни хора от България и разпръснатите българи по света по вина на Бойко Борисов, предпочетоха да ги управляват такива като тях, че и още по-интелигентни: Татяна Дончева и Мая Манолова, Станислав Трифонов и Тошко Йорданов, генерал Атанасов, Мария Капон, Христо Иванов. Те, младите и образовани електоратчики на евроизборите предпочетоха Рада Дълбоката,  когото/която/ депутираха за евродепутат/ка/. Има такава тенденция, ако някой кандидат за депутиране има телесно отверстиенце с двойно предназначеие, той отвява конкурентите си както мутрешки джип лек автомобил.

   Между новопредставените в парламента има двама с дипломи от областта на изкуството, това са Татява Дончева, цигуларка и Станислав Трифонов, виолист, сезирваме се върху тях. За сега издирването на дипломата за цигуларка на Татяна Дончева не дава резултат, докато на Станнислав Трифонов дипломата бе открита. Тя е издадена преди доста години от НМА, когато нейн директор бе автора на песента, „Без радио не мога”, Георги Костов. Дипломата оставяме засекретена, но тя е валидна, макар да е издадена след доста години, през които Слави не е играл /ама въобще!!!/ с Консерваторията, а с разните студентски ТV предавания като Куку, Хъшове, Каналето, Еламеритни и др.

   За изсясняване на интелектното ниво на творците, в случая другарка Татяна и господин Слави изискахме от Центъра да ни изготвят нови програми, които инструктори ни донесоха и обучиха да работим с тях. За целта бе органнизиран ускорен курс в База „Жеравино” на Центъра, току под двора на църквата на най-високото място на селото, явяващо се и най-западната точка на България.

     Поради липса на убедителни данни има ли другарка Татяна документ за висше музикално образование, през програмите прокарахме само творби на Слави. Резулатът е зашеметяващ - той е не само велик творец, но и универсална личност. Ще направя сравнение с музиката.

   Ако преобладаващата част от неговите слушатели поради липса на музикални познания долавят само един глас от неговото многогласово произведение, то допълнителните /побочные/ гласове се чуват от специаистите и им носят много повече информация за творбата му извън областта на изкуството.

   Ето един само мотив за това наше, центрово заключение, че той не само е велик като бъдещ политик, който за по-малко от 800 дни ще оппави страната, но и ще надмине може би най-великия политик на света в момента, Путин. Тове ще се случи, защото той освен политталант притежава и много голяма гросмайстроска сила в изкуството, чрез което той размисля слушателите на своите песни, част от които не станаха хитове, но сега ще станат.

   Цитирам текст от негова песен, който подложиме на програмен центрови АНАЛиз:

 

             Обгръжам те нежно,

                                           както лоза,

                                                          но ще ти скъсам гъза!

 

     Първо, подборът н думите в текста на поета Трифонов е велик!!! Той можеше вместо „скъсам”да ползва глаголите спукам, сцепя, разкъсам, пръсна и т. н. но той ползва термин, от който на народа му настръхва косата от ужас, СКЪСАМ. Ще поясня защо:

     Хирурзите за да впишат какви точно манипулации са извършили по дамските ануси ползват едно сравнение на този отвор с циферблата на часовника. Ако дамата лежи по гръб, най-горната част на ануса те отбелязват като 12 ч. най-долната като 6 ч. съответно хоризонталните като 3 и 9 ч. и т. н. а съветските хирурзи, които имат всеобъемляющий опит в специалната хирургия отбелязват и минутите. За какво обаче загатва Слави в произведението си, в които той е и поет и композитор. Този отвор винаги може да пострада в някаква степен, като бъде цепнат напр, но това е доста трудно, защото както съветски врачи казват, он раздеваться. Има обаче много надарени мъже, в блога има един такъв, името му обаче е засекретено, в момента е на 70 години. Това е теоретична възможност. Народът обаче ползва едно друго понятие, скъсване, което е най-ужасното състояние, до кото може да достигне контузията на това чувствително място. При него се получава скъсване на перинеума, преградата между двата отвора на жената. Болките са непоносими, но истинскта мъка започва с възстановяването след хирургичната интервенция. Защото скъсването на гъза /б. м. преградата/ е нещо много ужасно, по нея преминават много нервни влакна и големи кръвоности съдове и там болката е повече от ужасна, а кръвта не изтича, а струи.

   Те за това загатва, Слави, той и с тези подробности е запознат. Ако не бе така всестранно развит, щеше да заплаши дамата, обгърнатата от него както от лоза х нещо по-разпросранено, напр. спукване, но не е с най-страшното, скъсването на преградата, наричано хумористично в Западна Бългйроя „Две в едно”. Единствената дама, сама поискала да я оперират, защото я било страх от рак е американска актриса Катрин Зита-Джонс, при която двата отвора се олединени н един. Тя стана известна с това, че в момента е дамата с най-впитите дънки на света. Да пази Бог дамите от такова нещо.

  Щом Слави причинява това, бегайте, мили дами от него както дявол от тамян. Хипотетичната опастност е да лежите месец или повече по корем, докато тая бимбарица Ви се възстанови. Макар и възстанновени обаче, болката при контакт с мъж ще Ви останне докато сте фертилни.

   Ето как изкуството на хората от тази гилдия, напр. поетът и композитор Трифонов, размисля, прави хората по-богати.

   В Ценнтъра имаме програмен анализ на доста негови песни, всяка от които е един прекпасен юверилно-филигранен размисящ народа жемчужин От такиива политици имахме голяма нужда, они идат, идат идат. Трепкам като пеперудка от вълнение да почнат да ни управлеват.

   Да са ни честити! Заслужаваме си ги, видно от  последните избори.

   

  
Гласувай:
5
01. vencivaleri1951 - Бъркаш Коста. Бай Добри, никога не е бил министър на културата-впрочем тогава няма и такъв министър
18.04 16:55
Беше на строежите, а не искаше. Казваше, че не разбира нищо-виж да взриви нещо дадено. Въпреки това го задължиха да приеме поста. Човекът взе , че като министър записа средно образование вечерно и го завърши.
Познавам го от по късните му години и мога да кажа , че са малко хората имали неограничена власт и останали чисти и скромни-Той беше такъв. Много интелигентен природно, професионален революционер. Все пак е ръководел НОВА.
Жуков му иска главата , че вади нашите от позиции на Беломорието където веднага се настаняват англичаните. Едвам го спасяват. Така и не каза, кой му е наредил.
Дончева е юрист но с музикално средно училище. Цигулката и е хоби. Ние лаламе в блога, тя си музицира. Толкова ли е укоримо хобито и?
цитирай
2. dobrodan - Като стана дума за песни и стихове във висок поетичен стил,
18.04 18:50
се извинявам, че донякъде свалям нивото на поднесената любезно автентична и анализирана отлично информация, но бих искал да разкажа един анекдот от, постсъветско, предполагам, време......
Ленинград (хм, добре, че поне стана Питер или Петербург).... Бели нощи, защото светят като фарове на Зил очите на тамошните благородни девици.... Хотелска стая, рано вечерта. Настанени са грузинец и русский, заедно. Руснакът се бръсне, мие зъбите, слага одеколон..... Грузинецът сапунисва тоягата, плакне я, и така два пъти едно след друго. Пита руснакът: какво правиш, приятел? Грузинецът отговаря с изпъчени гърди: ей-така, за всеки случай! Излизат и тръгват в различни посоки..
На сутринта се прибират двамата. Руснакът разгърден, с червило, от джоба му миниатюрни гащички, пее доволен и крачи с олюляваща се походка.... Влиза и грузинецът в стаята. Сакото скъсано, панталонът разпран, муцуната посинена.... Отива в банята, изува съдрания панталон, взема сапуна и почва да се мие, но този път отзад.... Надзърта руснакът, чуди се и пита: сега пък какво правиш, приятел?
Грузинецът отговаря: абе различни случаи има.....
цитирай
3. planinitenabulgaria - Отговорът ми към Вас ще намерите в следващия ми постинг.
19.04 17:04
vencivaleri1951 написа:
Беше на строежите, а не искаше. Казваше, че не разбира нищо-виж да взриви нещо дадено. Въпреки това го задължиха да приеме поста. Човекът взе , че като министър записа средно образование вечерно и го завърши.
Познавам го от по късните му години и мога да кажа , че са малко хората имали неограничена власт и останали чисти и скромни-Той беше такъв. Много интелигентен природно, професионален революционер. Все пак е ръководел НОВА.
Жуков му иска главата , че вади нашите от позиции на Беломорието където веднага се настаняват англичаните. Едвам го спасяват. Така и не каза, кой му е наредил.
Дончева е юрист но с музикално средно училище. Цигулката и е хоби. Ние лаламе в блога, тя си музицира. Толкова ли е укоримо хобито и?Четете го с осторожно внимание, гледайге къде съм поставил и запетайките. А Вие - продължавайге да лапате в блога. Липсата на музициране при нас компенсирах донякъде в същия този постинг, с който облигатно трябва да се запознйете.
цитирай
4. zaw12929 - СЛАВИ Е ЛИДЕР ИМА КОЛЕКТИВ, СЕГА ИМА ...
20.04 02:01
СЛАВИ Е ЛИДЕР ИМА КОЛЕКТИВ , СЕГА ИМА ПАРТИЯ, НО ЩО ЗА ГЛУПАВИ ПРИЩЯВКИ. СЛАВИ НЕ Е КОМПОЗИТОР- ТАЗИ ПЕСЕН НЕ Е С НЕГОВ ТЕКСТ И МУЗИКА ТЯ Е ОТ 1995 ГОДИНА- САМ СИ ПОТЪРСИ АВТОРА, НО НИКОГА НЕ ПРАВИ ТВЪРДЕНИЯ НАИЗУСТ! АЗ ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ- КАКВИ ОЦЕНКИ СИ НАПИСАЛ... КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ...
цитирай
5. planinitenabulgaria - Г/жо Радостиналасса,
20.04 13:30
zaw12929 написа:
СЛАВИ Е ЛИДЕР ИМА КОЛЕКТИВ , СЕГА ИМА ПАРТИЯ, НО ЩО ЗА ГЛУПАВИ ПРИЩЯВКИ. СЛАВИ НЕ Е КОМПОЗИТОР- ТАЗИ ПЕСЕН НЕ Е С НЕГОВ ТЕКСТ И МУЗИКА ТЯ Е ОТ 1995 ГОДИНА- САМ СИ ПОТЪРСИ АВТОРА, НО НИКОГА НЕ ПРАВИ ТВЪРДЕНИЯ НАИЗУСТ! АЗ ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ- КАКВИ ОЦЕНКИ СИ НАПИСАЛ... КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ...


Коментарът Ви е писан под такава емеционална в ъзбудаа - напр. след мокър сън с Путин в най-атомната му подводница - че не съм в състояние да Веи отговоря по същество.. Прилагам обаче поздрав към Вас с надеждата, че ще Ви ареше:
https://www.youtube/watch?v=6iZ5mT5IfYg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 8125204
Постинги: 3449
Коментари: 9017
Гласове: 16038
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31