Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2021 21:10 - ПЪКЛЕНАТА ПРОРАБОТКА НА РАДЕВ......
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1137 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 14.04.2021 15:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                                                  70 години Венцивалери, 77 години Товарищ борН !

ПЪКЛЕНАТА ПРОРАБОТКА НА РАДЕВ „ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ” – ИЗБОРНО НААКТУАЛИЗИРАНА

 

   В мен остава убеждението, че всяко зло за страната ни тръгва от президеннтстото ни, като в основата му стои президентът ни, който получава заказа от Кремъл, а разработчиките му продължават работата под негово указание. Целите му според мен са дестаблилизация на страната, уронване на престижа й пред ЕС и съюзниците ни, предпоставки за напреженние и недоверие със стратегическите ни съюзници.  Целта на тази негова проработка според мен е промяна на стратегическия ни курс към Европа и завръщането й към общността на страните примати - ОНД. Които нищо не могат да произведат освен да добиват природни суровини и да правят ракети, ползващи ги за заподмятване и заплахи към нормалните държави. Това във външен план в стратегията на президента. Във вътрешен той опитва да въведе олигархичния модел като политико-икономическа система, подобен на тази в ОНД, като за целта той подбужда „протестите” срещу Гешев, финансирани според мен от Черепа и руското посолство. Гешев повдигна обвинения срещу няколко олигарха, най-важният от които Черепа, а според действията на президента ни се вижда, че той, подобно на Путин мечтае и тук за една Вертикала, на която да е на върха. Така се стигна до Великото народно въстание, разработено в лабораториите на президентството или в Кремъл, което не успя. Целта на „въстанието” бе измитане /от народа?!?/ на Борисов от изпълнителната власт и от съдебната на Гешев. После какво – това не е важно, обясняваха хунвейбините на Радев и на Черепа.  Президентът ще ни каже какво и как да се прави. Има въпрос обаче, който никой не поставя: Защо нито един великонародовъстаник нито яйце, нито домат не метна срещу президеннтството, а само срещу МС? Аз не се досещам защо...

   Уйдурмата президентова не успя, проработката му Велико народно въстанние се провали. Сега тя е активирана отново в актуализиран вариант, при който преди изборите бяха съставени нови партии. Това, коеито те говорят напомня за времето на Голямата лъжаот преди 100 и повече години. Тази злокобна за страната ни проработка за сега успява. Голяма част от тези партии са банда от идиоти, други са откровени простаци, но колкото повече изроди има в тях, толкоз по-изгодно ще е за президента да ги ползва като оръжие срещу страната ни. На тези избори Борисов няма необходимото мнозинство да състави правителство, няма и с кого да направи коалиция. Надеждите на Радев са това да стори едно лице на задкулисието с много голям актив, опростачило чрез предавенето си цяло поколение, няма да цитирам името му.  Това опростачено поколение промени политическата карта на страната и и сега от гурото им се изисква да направи правителство. Гурото, което не може да се справи със своите физиологически и други проблеми, ще ръководи държава? То обаче мълчи както един много важен орган на жената, който също, както и гурото, няма да цитирам. Така изглежда мълчанието му, но причината он да мълчи е съвсем друга -  мълчат го тези, дето му дърпат конците, защото те самите са объркани. Кой от тях очакваше такива резултати на изборите, та един с дупки в мозъка да се окаже изборно отговарящ за директор на държавата, министър-председател.

    Такава беше на времето ситуацията в СССР след успението на Брежнев. Турнаха един  политичедски мафиот, Черненко, да кеси на поста Генсек докато се разбере мафията кой да турнат за постоянно. Той обаче свърши нещо, не разреши на съветските спортисти да участват в Олимпиадата. Само че, вннезапно, он скончалось, мафията се договори, турнаха Горби.

  Ако се разчетат от специалисти кратките съобщения а поета и композитора на песента „Ще ти скъсам гъза” във ФБ се вижда една подробност. В тях има 100% прилика с тези на говорителя на Путин, Песков. Това насочва към главните играчи в сценария, който се провежда сега у нас: Кремъл/президентщината ни/Радев.

   За тази връзка косвено подсказват и отделни думи на политлидери, издавайки ги къде те са били обучавани. Така напр. известният прокурор от времето на възродителния процес и съратноки на Костов, Генерал атанасоВ /б. м. за какво ли са го напавили генерал?/  ползва много такива думи. Цитирам переездчик, което в нашата терминология означава политически номад, обидна дума за политпроститутите, наричани още конформисти. Това пък означава, че те толкова интелигентни, че понякога се отделят от линията на партийната им централа, но...заедно с линията.

     Дамите, които изоставиха Борисов, защото бил прост и подадоха сега глъзчето си за Христо Иванов, защото бил интелектник, ползват друг лаф:

     - Не мога да го дишам! /б. м. не могат да дишат Бойко Борисов!?!?!?!/

   Този лаф е свързан с контингента, към който те принадлежат. Там по-точните изрази, които правят смисъл при подобен казус, отправени към хуренмайстера им звучат така:

    - Не мога да го всмуквам!     или пък

    - Не мога да го преглъщам!

Без всякакав съмнение, „Не мога да го дишам” звучи доста

по-ингтелектно, а също и оригинално. Едно е един неграмотник да пее в песента си, ще ти спукам гъзъ, друго е един интелигентник да загатне същото това нещо, но поетичо, напр. ще ти скъсам гъзъ. Разликата е голема.

Тези президентови войници които бяха депутирани

на изборите, найстина ще доведат страната до дестабилизация, защото ще има служебен кабинет, назначен от президента, който ще се ползва като оръжие за достигане на поставената му от Кремъл цел – дестабилизация на страната. В тази дестабилизирана от президента страна ще продължи кризата с Македония, поръчана от Путин, ще се задълбочи кризата с Корона-вируса.  Неактуализирането на бюджета ще доведе до вътрешни проблеми, няма кой да представи документации за какво ще ползваме 12-те милиарда евро помощи от ЕС за възстановяване на икономиката на страната и от пандемията. И не само това, по вина на президента, който разделя нацията ни има и вътрешно противопоставяне между хората, което той подкважда и то ще се задълбочи. Ако президентъ победи в борбата му срещу страната, на културните хора може да се наложат и да обясняват на президентовити примати защо не са се опростачили като останалите техни електоратники. Такива филигранно-ювелирно оформени жемчужинни – опростачватели, опростачени и родени като такива в страната имаме доста,  цитарам само три от тях – Радев, Манолова, Трифонов.

   Да не пропусна и още една опастност, надвиснала над страната ни. Служебенн кабинет, назачен от Радев ще има, но извънредните избори нищо няма да променят и той ще назначи и още служебни кабинети.  Ако в тях министрите са умни и интелектни като него, пътят към ОНД, където е Голямата страна с най-щастливите хора, е открит пред нас.

   Тези дни президентът свиква парламента, ще има нови джумбуши. Партиите вече започнаха процес на внимателно предварително предкоалиционно проучване, което да доведе до сероизен контакт между тях, на снимката се вижда какъв. Наблюдаващите оперативни рабтоници на Центъра са заснели едно такова предварително проучване, към което и двете страни пристъпват с осторожно внимание, вижте снимката. Глядите, завидуйте, думайте что готовиться нам...

image


   Извънредна новина - Бойко е аут!!!
   Новите парламентарно представени сили са се обединили в усилията си да изметат ГЕРБ и Бойко Борисов и сплотяването им е вече факт. Подписан е и Договор за бъдещите им отношения. Имаме съвсем пресна информация за новото преструктириране на политическото пространство в Парламента и то е следното:
  1. Партията "Снижи се, мутри вътре!" не участва в новата формация, защото вътре в нея са се избили заради линията, която ще следват. Нищо  чудно да не отидат и на откриването на Парламента. Това носи загуби от 14 гласа за коалицията, която ще свали ГЕРБ и Бойко Борисов;
  2. Останарите 4 парламентарно представени партии, поместени символично на снимката от ляво на дясно са: БСП, ДБ, ДПС и ИТН.  При такава подредба най-зле е първият член от ляво на дясно, а в най-изгодната позиция - последният в дясно. Центровият ни изчислител пресметна, че при тази конфигурация срущу ББ и ГЕРБ ще има 151 гласа, докато техните ще са само 75. Всички предложения, уждаещи си от квалифицирано мнозинство вече нне са проблем, първи изхвърчава главния прокурор, после, който Слави реши, че не е полезен за народа. И така, до последният боковист!
   Ерата на Бойко приключи. Мисля, формулата на успеха този път я измисли Радев. На времето Доган измисли формата на етническия модел. 
    Да ни е честита новата коалиционна конфигурация, хумористично представена така:

                              image
  
Гласувай:
71. rosiela - Коста,
13.04.2021 22:32
МНОГО ВЯРНО.
цитирай
2. batogo - !!!:))) Перфектна диатностика на следизборната ситуация и мръсните намерения на кремълския пРезидент у нас, planinitenabulgaria!
14.04.2021 09:32
Нямам какво да добавя към тази саркастична и в същото време дълбоко Истинна, предупредителна статия, разкриваща евентуалните последствия от действията на чалгаджиите и путинските слуги в партиите и пРезидентството!
Чест и почитания за позицията на почтен, отстояващ Истината Българин!
цитирай
3. planinitenabulgaria - Благодаря на коментиралите хумористичния ми постинг!
14.04.2021 09:50
На тези, които ме заплашват с проникване във всичките ми телесни отверстия като за ннаказание, ще отговоря след зафункционирването на новото Народно събрание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 10441398
Постинги: 4164
Коментари: 10123
Гласове: 17395
Архив
Календар
«  Март, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031