Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2021 13:16 - СЛЕДИЗБОРЕН АНАЛИЗ НА АНАЛИЗАТОРИТЕ В ЦЕНТЪРА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1845 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 07.04.2021 13:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
   С посвещение на маркспутинеца Товарищ борН, най-задоволеният от проведените избори в страната. И на гурото му, от когото черпи вдохновенье.

   Биринджията на с. Борино може да откаже да прави анализ на анализаторите, но за нас в Центъра невъзможни задачи няма. Въпреки огромната АНАЛна маса за АНАЛизирване, ние се справихме! С малко закъснение, но успяхме.
  Огромният обем работа дойде поради щателния анализ на намеренията за действие на новопредставените пред парламента партии, между които една начело с дама, недостижима в уменията си в най-древния занаят на земята, един въздух под налягане, който ще експлоадира всеки момент или ще се сгромоляса от умора ако каже две думи, защото е откровена развалина. Радваме се, че Божков минава на държавната ясла, а също и Костадинов - това са политиците на бъдещето, възлюбени от президента ни, които сега не достигнаха до новопредставяне пред парламента, но съвсем скоро ще се включат в седващата надпевара за такъв. 
   Интересен за нас бе и анализът на анализаторите ни, специализиран за работа над бипредседателите Иванов/Атанасов. Някога всички дами гласуваха за Бойко, днес го загърбиха, вероятно този път размечтани да им "скочи"  един от тия двамата хубавци в точния смисъл на думата - Атанасов, с красивите си очи, другият - въртящ като бургия главата си га говори.  Може точно тези движения предизвикват асоциации у дамите, свързващи тези негови главови движения с подобните на нЕкоя друга нЕгова глАва, с които той ги путканва да предпочетат него пред остатаналите.  Според анализа на анализа на анализаторите, поради това вероятно за партията  с бипредседателите са гласували всички размечтани по тях поради недоизклащване дами, но пък с претенции, че Бойко им е прост, а тия двамата хубавци  по-им пасват. Да им пожелем от Центъра да ги треснат, ама и двамата. Според наблюдаващите бипредседателите центрови оперативни работници само един / при това блогър!/  ги бие като природна надареност, но той не е пръв между първите, той е над всички, няма да му правим реклама, но изтъкваме обстоятелстото, че е имал толкова жеи, колкото е броят на звездите по небето.
     Аанлизът на биринджийката на БСП също бе труден.Според центровите ни анализатори тя трябва за остане на поста си, за да се бори за най-важните за страната ни задачи пред нея - за машинното грасуване, против кражбите и корупцията на Боко и Фандъчката, против Истанбулската конвенция, за прозрачни и честни изблори и за Промяната в страната, която само тя и стоолетницата могат да проведат успешно съвместно със Слави, Мая и биредседателите, по които този път се размечмтаха недоклатенните и допринесоха с вота си за компютърната графика-картина на страната след изборите, която Центърът след малко ще покаже.
  Интересен е и анализът на електората на Слави. В София за него са гласували 1%, в малките градове - 34% и в селата - 65%. От интелигенцията ни в чужбина преобладаващо са гасували за Слави и на второ място за бипредседателите. Обяснението на центровите анализатори е, че ителигенцията ни в чужбина е интелектна както една жрица на любовта, сега депутирана /б. м. за няколко дни!/ , а другите наши сънародници по чужбина пък явно са чалгари. Обръщам внимание, чалгаджии са тези, които "творят" чалга и от това живеят. Е, некои стават и политици, оти от чалгата се поумнява. А чалгарите са консуматорите на техния продукт.
  Някой би попитал, а къде е президентът ни в този процес? Анализът на аналризаторите дава точен отговор: Навсякъде!!! Ако нЕкои го невиждат, скоро ще го видят - отново чрез президентовите боклуците по софийските улици в борба за нови избори, веднага след последните. Задачата ву, да се ксвали Бойко е изпълнена, сега Улицата трябва да излъчи министър председател, ото Слави Нещи. Това предрече Бабийкян, кото каза, че ако резултатите от изборите не са добри за протестърите, ще има нови протести, но вече смвазващи, съкрушителни. С които тези, срещу които са насочени, мамето им че по.бне...

    Следва компътърната графика-картина на центпровия ни дизайнер, който представя мястото на новопедстваните ни политици след изборите върху страната ни в два варианта - вторият, с малко веселлост, а първият - по-реалистично.
   Глядите, завидуйте!

image

 

image

Живо здраво до месец, месц и половина - нови избори, с включени в тях от резервния обръч....боклуци.Избори до дупка, всеки ден ще е така - до побледата, да живее международното положение, това ще бъде новият девиз на президентовите протестники.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181728
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031