Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2021 23:25 - ОПРОСТАЧЕНИТЕ И НЕГЛАСУВАЛИТЕ – РЕШАВАЩИ ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 730 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.03.2021 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


ОПРОСТАЧЕНИТЕ И НЕГЛАСУВАЛИТЕ – РЕШАВАЩИ ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

 

   Започвам с негласуващите, някои от които не са гласували нито веднаж. Хвалят се с това - никой им не хуйдисвал, та да си дадат глъзчето за него. Сравнявам ги с една политичка, на 20 х 3, вече застаряваща, но оставаща непорочна. Част от тези негласували с четиригодищен цикъл са и антиваксери – подчертавам, преобладават антиваксерките, които се изявяват още като активнички с профил жълтопаветнички или такива, които са се специализирали по контейнерите с боклук. Те се обграждат с контейнерите, връзват ги със синджири и блокират някое пътно кръстовище, но в други случаи ги и палят, та смърдежат от тях  още по-силен да стане. Същите опъват черни чаршафи по уличната настилка, издигат макети на бесилки, тургат ковчези с имената на тези, които народът сака да види умряни. Доста профили на тези ненормальники посочих, но всичкщите те принадлежат към една категория, БОКЛУЦИ. На турски език бок означава човешко лайно, а фашкъ – животинско. Точният превод на думата боклук е лайнарник. Сега им идва изборният им цикъл на бокллуците – подули са се млечните им жлези, имат болки тук и там, носът им се е изкривил, устните им мядат на кренвирши. Такива преди изборите ги яха политоведът Андрей Райчев, но сего го няма. Твърди се, че е поканен в Холивуд да играе главната роля при новото заснемане на филма Кръстникът.

   Политоведите и социолозите, доста от тях вече социопати,  подценяват невота на негласуващите, но той се явява също вот, който макар и фиктивен е много важен. Той може да бетонира статуквото в едни случаи, в други да помогне на определена партия, но също така може да изкриви волята на хората, които гласуват и да доведе страната до дестабилизация поради проникване на простащината във властта.

   Аз пътувам доста по страната, зимно време преобладаващо по Софийско. Посещавам места, където други хора не стъпват, напр. турските и помашки гробища, оброците, тракийските гробища, най-отдалечените или високо в планината села и колибаци. Спирам се също така и в кръчмите, където съм...слушател. Тия по кръчмите по Пролома, наричащи  себе си пиенци, сега са разделеи на две. Едни от тях казват че ще гласуват за да изразят недоволството си от управляващите, формулирайки го така:

-       Тия не ебаха майкята, но сега на изборите и ние че ги

преЕбеме.

     Не съм чул някой да казва нещо, което прави смисъл, по същество защо така ще постъпи. Поведението на пиенците на изборите ще бъде да покажат себе си, защото освен по кръчмите пиени другаде ги няма. Сега те виждат пред себе си нова възможност за изява, от старата са се изтъркаляли четири години. А изявата им трябва да е много значима според тях, да преЕбат сега управляващите. Опция за друга тяхна „вЕлика изява” е да не гласуват, защото всичките предлагани за новопредставяне пред народа депутати според тях са мошеници, недостойни да се гласува за тях.  Имена не се цитират, защото следват контрааргументи от други пиенци и може да се стигне до пиянска свада. А се е обадил някой за Бойко, веднага се цитира разкритието с чекмеджетата със златото, което той е откраднал ппез деня. Разкритие, мисля си,може да са получил жените на тези пиенци, които пият и ги недокосват, но по-интересно за пинците е разкритието-провокация, което обединитеят на нацията ни и натовсски генерал, президентът ни, погоди на Борисов с проработката „Чекмеджета”. Целта й бе да докосне простотията по най-чувственото й място и това, съчетано с финикийските знаци на олигарха Божков, да се превърне тя в инструмент в ръцете на президената за пуч, което означава подмяна на вота на хората, конкретно казано, президентов преврат. Тази тема, с пълните чекмеджета на Борисов и празните чекмеджета на народа,  Генерал атанасоВ и маЯ маноловА поварят така често, както свещеникът „Господи, помилуй!” по време на богослужение.

   Хибридната атака на задкулисниките ни също върви успешно. Оказва се, че банкерът Цветан Василев е обвинен неправилно, незаконно е арестуван служебния министър на МВР Узунов, човек на президента, а така също Десислава Иванчева, която предложиха за кмет на София. Сега оневиняват Черепа, химнословят го, узаконниха му партия, кандидат е за депутиране. Целта на тази проработка, съчетана с хибридна атака по социалните мрежи е размиване на гласовете, което ще доведе до изкривяване на изборния резултат и по-големи възможности простаците и простакел/с/ите да попаднат в управлението на страната.

   Спомням се на времето, когато Жорж Ганчев се кандидатира за президент. Имах един „шибан” колега, всичките му криви. Говорихме кой за кого е гласувал от кандидатите за президент. Той каза, че предлагат идиоти и затова – от обида - е грасувал за най-големия, Жорж Ганчев. На това основание днес сегоднешните ненормальники имат гама от такива, които ще предпочетат като Божков, Слави, Шкембе войвода, Мая/Татяна, Генерал атанасоВ, списъкат с асортимента им е дълъг. Тези ненормальники се надяват – и ще!!! – оберат т. н. протестен вот, при който протестниките са водени от принципа, щом ни предлагат идиоти, избираме най-големия.  Според скромните им възможности да правят преценки. Тази опция ще доведе до размиване на гласовете на електората и невярно отразяване на това, което се случва в страната, но още по-страшното е, че има оптит да бъдем отклонени от пътя, по който сме тръгнали. В основата на този зловещ план аз виждам президента ни, с когото по продажност и подлост в действията му нито Малинов, нито Илиев могат да се сравняват с него. От президнетството тръгват всички бели по държавата ни. Той не само разделя, той успя да раздели нацията ни. Ще дам пример със себе си. Един наш музикант, на чиито рецитали и концерти бях редовен посетител, разкри облика си като човек /на президента/. Наскоро имаше концерт с творби от Моцарт и Шостакович, но поради учасието му не си и помислих да отида на кщонцерта. Да отиде кумирът му гурото му, президентът ни, който поради изключителният си интелект, равен може би на този на Мая Манолова, би могъл да оцени висотата на изкуството му. Само че той на такива изяви не ходи, а само на чалга концерти или ако идва руски музикант-мафиот, защото е длъжен да стори това по протокол. И после да му връчи висока държавна награда.  Няма да цитирам имена. Ако го нямаше Радев, това, да не отида на концерт с творби на Моцарт и Шостакович, нямаше да се случи.

   Уйдурмата на тези избори, чиито възел отдалеч заплете президента ни по всяка вероятност ще се случи и победителите няма да могат да излъчат правителство. Като се завърти ролетката на даване и вземане на мандати, ще се стигне до сружебно правителство на Радев за месец-два и възможност задкулисието ни отново да ограби страната.

   Аз мисля, че страната ни е изправена пред труди избори. Част от тези, които ще гласуват ще са президентовите боклуци, специаллизирали се покрай кофите за боклук и замерването със сурови яйца. Водачите им, Минетков, Хаджигенчов и Бабийкян и изотзад им Мая Манолова предупредиха, че ако ГЕРБ отново спечели изборите те ще запростестират но вече така, че ще го свялят. Ако това не е план за подмяна на вота на избирателите, какъвто бе опитът за пуч на Радев, не знам какво е. Радев се надява за един вреден за страната ни резултат от изборите, който той да яхне и да промени стратегическия курс на страната ни, като влоши отнощенията ни с ЕС и САЩ, да попречи на Македония да врезе в ЕС, защото това устройва Путин.  Проблемът с Македония заплете патриотът-националист Шкембе войвода.

   Още два елемента към тези избори, първит плод на недообразоваността на тези, които имат претенции че са интелектнички. Те почти всичките са жени с професии, с възможости обаче да не могат да  различат в живота сик от пармак. Бойко е прост за нас, искаме ДБ, казват те. Някога жените гласуваха предимвно за Бойко, сега го нещат, искат ДБ, може би красавците Рада Дълбоката, Командира, Валяка.  На простакесите и простакелите, най-вече на списъковите интелектуалки напомням за проработката „Тафров, довела благодарени на такива бели птици като тях - може би салфетки по-им отива - която изстреля Дълбоката Рада на поста евродепутиран. Човекът, който преди това направи вътрешенп преврат и свали Боршисов, както сега Шкембе войвода щеше дя го свали ако се бе намесил срещу маркскремълската прораотка срещу Северна Македония.

    Мисля, този път джумбушът ще е пълен. Ако някога една билогична единица бе предложена за кандидатпрезидент, защото бе прототип на Бай Ганю, този път има предложени дректно казано изроди и то много. А народопсихологията е: Колкото повече некой мяза на изрод, толкоз повече го уважават...   

                            image






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184796
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031