Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2021 10:20 - ДА ПОДКРЕПИМ РАДОСТИНА, ИВАН, БОРИС И КОРНЕЛИЯ В СПРАВЕДЛИВИТЕ ИМ ИСКАНИЯ!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 646 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ДА  ПОДКРЕПИМ РАДОСТИНА, ИВАН, БОРИС И КОРНЕЛИЯ  В СПРАВЕДЛИВИТЕ ИМ ИСКАНИЯ!!!

 

   Тези дни какво става по Америка и по света остана на заден план поради две много важни събития у нас, които засмукаха като пропелер обществения интерес. Ще ги разгледам едно по едно:

 

   ПЪРВОТО

   произтече от някаква си журналистка, г/жа Калина, която е написала лъжовности по адрес на г/жа Корнелия. Обидата на замерваната със словесни фекалии най-първа в Столетницата е толкова голяма, че тя не може да спи, притеснена е, защото е възможно някой /б. м. не повече от един член на парията й/ да повярва на фалшивите новини на г/жа Калина. Спасението от това стресово състояние на /жа Корнелия е саво едно – да й се изплати обезщетение от 12000 евро. Количеството на сумата предполагам е точно пресментнато от секундантите й за да се се успокои тя и да проспи отново.

    В случая обаче има утежняващ положението на г/жа Корнелия фактор – по същия начин с нея е постъпила и професрока-политолог Татяна, обиждайки я в един политоведчески анализ. В него тя си позволява а я критикува по отношени на линията й на управление на партията, избрала я чрез вот на масите.

    Този напрегнат в живота на Корнелия момент ни послужи за повод да я турнем на мониторинг към Центъра. Центрови гинековеди твърдят, че в резултат на продължителен отрицателен нервен синдром, на стрес от обида и др. неприятни преживявания, на около 90% от момичетата започва да им закъснява, а на около 8-9 % - да им избързва и на съвсем малък процент момичета тези душевни сътресения не водят до никакви промени във функционирването на жлезичките им. Наблюдаващите г/жа Корнелия наши оперативни работници сезирахме да извършват мониторинга си над нея с още по-осторожно внимание. Ако получим разрешение от Центъра, ще осветлим сводките им.

 

  ВТОРОТО

   важно събитие, което разтърси всички честни и прогресивни хора в България бе смъртта на младежа, настъпила поради безумно боравене на примати с ток. Така го гласят да изглежда официално този ннещастен случай от Общината, за да отклронят от нея вината й, но истината за него /б. м. Ленинската истина, абсолютната!!!/ узнахме от г/жа Радостина и от г/н Иван, чиито писмени документи за случилото се копипействам след постинга си. Нека ако някой отвори постинга ми да види оригиналите им и да разбере каква е истината за тази трагедия.

    Причината според г/жа Радостина е „Разграденият двор, в който Йорданка Фандъкова и ГЕРБ превърнаха града ни, не само, че влошава градската среда и създава условия за чутовна корупция, но вече дава и жертви – при това сред децата на София. Това коментираха от Спаси София по повод смъртта на 16-годишно момче, причинена от токов удар.

    Според г/н Иван нещата са с още по-дълбоки корени. Той възкликва в Коментар към постиннга на г/жа Радостина:

    „Тотално безхаберие и безмозъчие на всички нива на управление похабяват цяла една държава и народа й.”

  

   Да не допуснем ГЕРБ да доведе страната ни до ГРОБ, да стават децата ни курбан на Фанндъкова, а да последваме призива за протести на г/н Борис, генсек на „Спаси София”, на г/жа Радостина и на г/н Иван и да протестираме срещу неподаването на оставка от Фандъкова в момента, когато момчето стана курбан на нейното управление на града. Аз спицеиално съм убеден, че ако Мая Манолова беше кмет и Фандъкова не открадна изборите от нея,  деца, принесени за курбан нямаше да има, но и същевременно се чудя на нещо и учудването ми няма край:

   Защо никъде не се споменава конкретно името бать Боко?

   И не мога да се начудя...

   Възмутата на тези трима не е с политически мотиви, я е безкористна, честна, кристална като спрайт.

   При прегледа на този материал от наблюдаващия ме центрови оперативен работник получих идея от него за инициатива от наша страна да настояваме не по 12000 евро от обидилите я да получи г/жа Корнелия, за да се успокои и да проспи, а по 13000. Тази инициатива е продължение на една по-предишна, когато настояхме не до 2036 а до 2037 г. да бъде вписано в Конституцията на Русия да остане Путин президеннт. Една година от нас, още по 1000 евро за Корнелия – също от нас.

   Ето и оригинала на текста, с който г/жа Радостина по същество ме путкани да напиша този постинг-призив, в което настоявам за протести за махкване на Фандъчката и за събиране на 2000 евро. Отивам пред Общината да запротестирам. Не отивам - изфърквам и заставам под прозорецо на Фандъчката, персонален виновник за тази трагедия според г/жа Радостина.

   Доле Фандъкова, горе Манолова!

 

14:50 - ЯРОСТЕН ПРОТЕСТ за ОСТАВКА! Ток уби дете в разградената от Фандъкова София, ГЕРБ води до ГРОБ

автор: radostinalassa категория: Новини   

 От 19,30 днес нов протест пред Столична община! Недоволните българи искат оставката на зам.-шефката на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова. Причината е смъртта на 16-годишното момче в следствие на токов удар от улична шахта в София.

„Днес до 16:00  да си депозирала оставка и да си се измела. Иначе идваме, но не с добро!“, пишат организаторите на протеста. „Няма да допуснем,нашите деца да са курбан за вашето безхаберие, наглост и цинизъм“, пишат още те.

Публична тайна е, че всякакви „Баш Майстори“ опъват кабели по улиците и тротоарите, по парапети, огради, стълбове и шахти, а обектите масово се свързват към мрежите със самоделни решения на око.

Разграденият двор, в който Йорданка Фандъкова и ГЕРБ превърнаха града ни, не само, че влошава градската среда и създава условия за чутовна корупция, но вече дава и жертви – при това сред децата на София. Това коментираха от Спаси София по повод смъртта на 16-годишно момче, причинена от токов удар.

„Настояваме Йорданка Фандъкова да разпореди извършването на цялостна проверка на законността на всички преместваеми обекти на територията на Столичната община. Вече изпратихме мотивирано искане до кмета от името на общинския съветник Борис Бонев“, посочиха още от организацията.

 

1. iw69 - Тотално
15:36

безхаберие и безмозъчие на всички нива на управление, похабяват цяла една държава и народа й.





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rosiela - Коста,
16.02.2021 15:43
свеж хумор имаш, ей!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Това не е хумор а зов
16.02.2021 18:00
rosiela написа:
свеж хумор имаш, ей!


за подкрепа на справедливите искания на цитираите персони. Днес не бях в София, а по Балканна, но утре съм пръв под прозореца на Фандъчката. Само да не е подала оставка. Тия - и четиримата!!! - не могат да я дишат, а она се опъва като хайванче на мост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12283911
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930