Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2021 23:13 - СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА – РЕШАВАЩА ЗА ПОСОКАТА НА СВЕТА СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА – РЕШАВАЩА ЗА ПОСОКАТА НА СВЕТА СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ!

 

   Започнаха дебатите по уволнението на президента Тръмп, американският пудел на Путин, с чиято кибератака той спечели изборите през 2016 г. Вредите, които той причини на Америка и на света са огромни. Връщането към нормалност ще е много трудно, но Америка е решена да поеме по предишния си път и да възвърне достойното си място в света. То обаче е застрашено ако Тръмп отново, с помощта на неговите боклуци спечели следващите избори през 2024 г, когато – отбелязвам!!! - ще има „избори” и в Русия. Хората в Америка ближат раните си от неговото управление, което ги държа на нокти 4 години. Давам прост пример, с.поради който не можещите да мислят хора химнословят Тръмп. Бил подобрил състоянието на американнската икономика. Не е така. Причината за раздвижването на капиталите бе несигурността на хората, че те могат да загубят всичко спечелено и затова се втурнаха спешно, а не разумно да го инвестират. Завъртването на този капитал, наричан от американците „закючени пари”  доведе до печалби за страната, напр. от данъци, бяха извършени много покупки на недвижими имоти, на движими вещи като яхти за по много милиони и коли за милиони, скъпи вещи като ппедмети на изкуството, злато и др. Напрежеието обаче проникна в сърцето на всеки американнец, особенно на тези от по-интелигентната класа, наричана средна, от която Тръмп се втрисаше. Не можа да ги унищожш обаче, събориха го. В името на истината за това помогна и вируса, който Тръмп подцени и по негово време починаха към 250000 души заради лоша превенция. Доказана е и неговата вина – връщаето на америкнските вирусолози от Китай, които можеха в ранен стадий да предотватят разпространението на болестта по света.

   Американците обаче са наплашени от Тръмп до толкова, че те не вярваха във възможността той да загуби изборите. За тях Тръмп бе олицетворения на простия, неукия, непредвидим американец, станал по стечение на обстоятелствата богат, без да има никакъв принос ком страната си.  Стойностните хора стават богати закономерно, след завършване на подходящо образоваие и реализация, с много труд. Тези хора са по-малко, простаците са повече, като нашите жълтопаетници, боклуците на Радев, с които нашият пудел на Путин опита да направи пуч и да подмени изборите в страната.

   Тръмп изгуби изборите, но хората в Америка остават неспокойни, страх ги е от него, убедени са, че следващият път ако не чрез Путин, то с нов пенис, той ще ги изработи пак.  Най-простите американци си го искат обратно и след изявлението му, че той от сега се готви за следващите избори, те започнаха да превеждат в неговата сметка суми, които набъбнаха до 750 млн. долара, но му блокираха профилите и и кранчето секна.

   Опастността „Тръмп” – злото на Америка -  остава, защото опростачените по време на управлението му няма да станат по-малко. При нас има същата опастност на парламентарните и на президентските ни избори,  защото интелигентните хора и у нас стават все по-малко. Култивиранната от Радев/Манолова/Трифонов простащина ще ги прегази.

   За да бъде отрязана главата на злото „Тръмп” спасението е забрана нна политическата му дейност. В една демократична страна това става трудно, но има опции да се постигне. В случая налице е опастност ако той се върне на власт не само за страната, но и за света, който той ще дестабилизира поради обстоятелството, че има два грама мозък. Това е едната опастност, но има и втора – той ще разцепи Републиканската партия, която все пак е партия с традиции, като в нея той ще появи свое крило. Едното ще бъде на мислещите, образовани хора в партията, а другото – с неговите подкрепники и поддержники. Тези, които заедно с него са играли с руската мафия и са възприели методите й. Които ги осъдиха и вкараха в затвора, но Тръмп ги помилва. Разцепена, Републиканската партия /РП/ няма бъдеще и поради това републиканците сенатори биха гласували уволненнието му, но ги е страх. Не само те, всичките сеннатори са заплашени от боклуците на Тръмп по някякъв начин и се страхуват. Това ще се отрази на гласуването в Сената, където сенаторите са общо 100, но за да се стигне до уволнение за него трябва да гласуват 60 сенатора. Съотношението в Сената след изборите сета е 50  демократи срещу 50 републиканци. Междувременно адвокатите на Тръмп го изоставиха, предполага се, че ги е изиграл със заплащането им. Сега  го защитават служебно сенаторите от РП, които имат подходящо образование или могат много да приказват без нищо да казват, а персонален негов защитник е едно редово адвокатче от Републиканската партия, специализирано за защитник при казуси по катаджийски дела с нисък праг на иск на ищеца. И сега – адвокат на бившия президент. Тръмп е убеден, че ще спечели. Ако го уволнят той ще обжалва уволнението си във Върховния съд, в състава на когото преобладават републиканците.

   За да бъде подработено общественото мненние на американците сега им се  напомня за политическата кариера на Хитлер, който през 1923 г. органицира Бирения пуч, подобен на пуча на жълтопаветниките / боклуците на Радев/, но не успя и го окошариха. След 10 годинни обаче Хитлер успя. Предупреждението е: Американци, да не повторим тази историческа грешка! По отношенние на ВСВ америкнаците обучават децата чрез предмета История изкривено, тотално изопачавайки фактите, защото така им отърва. От там и вкорената вече омраза на американеца към германеца,  достигаща до там, да се подиграват на закупилите автомобили Фолксваген от типа Бръмбар.

  Слезващата седмица е много важна. Нашите медии не отделят внимание на този факт, предпочитат други водевили. По телевизията в дебат преди изборите изтъпаниха една  простачка, много претенциозна, и на живо тегло напреднала, формирала партия с една друга като нея, Манолова. Те са лицето на бокуците на Радев, които мятаха яйца и нарязани тикви по обществени сгради, блокираха кръстовища, викаха „Мутри, вън”, Вън мафията от изпълнителната власт и от прокуратурата”. Да бе казала или поне загтнала тази не оценяваща възможостите си застаряла непорочна дама , че владее най-древния занаят на земята по-добре от съпартийката си, щях да се сезирам в туй, що тя говорИ. А аз смених канала...

  Възможностите на демократите да премахнат това зло, Тръмп, от политическата карта на страната са големи, но има и други фактори. Това е заплахата до всички сенатори от боклуците на Тръмп срещу сигурността им. Това ще окаже влияние при гласуването. Някои сенатори републиканци ще извадят болничен лист, други няма да гласуват по съвест, като нито на едните нито на другите после ще им е лесно. Ако не се явят на гласуването 17 сенатора от РП и се явят всичките от ДП, уволнението ще стане факт, но то със сигерност ще се разглежда после във Върховния съд. Шест републикански сенатори ще гласуват против Тръмп, но това означава че за да мине уволнението в залата трябва да присъстват 50 сенатора от ДП и общо 43 сеннатора от РП. Ако от тях шест гласуваат за уволнението съотношението отговаря за квалифицирано мнозинство, но всичко виси. Една „златен” пръст или едно отворче с двойно предназначение на някой сенаторин ще се окаже рещаващо за бъдещата политическа кариера на Тръмп.

   С право американците ги е страх. Ако не уволнят Тръмп,, той със сигурност ще се завърне на президентския пост на база на неуволнението му, което той ще материализира като победа на американския народ /б. м. простаците, подобни на радевите жълтопеветники/. Тръмп е човек, който няма принципи, задръжки, щом нещо работи за него. Такива като него имат наглостта да се предлагат за нов мандат сами, а още по-наглите от него за да се предложат сами за пореден  път променят и Конституцията, ако се наложи. Има  трети вариант, президент от една несменяема фамиллия, напр. Ким.

   В името на истината някои неща Тръмп трябваше да направи и той ги направи  - туй с манафите от Иран, с посолството на Америка в Изрел, да тресне кубинците, да спре кражбата на интелектуалната собственост на Америка от Китай, но най-страшното от всичко му бе простотията, която той пусна в обращения в Америка. Това уплаши американците, затова те го отхвърлиха, но  тенденцията е лоша – простотията не намалява и простаците си търсят простакисимус. Простотията може даунищожи еда страна така ефективно, както ракета на Путин. Затова е и голямата борба вАмерика да му отнемат възможността да заема висок държавен пост.

  Но Тръмп има и други ходове. Ще стои изотзад некому, ще казва, че това е неговият човек, който ще изпълнява насоките му за развитие на страната, а това може да е някой от синовете му или простачка, напр. жена му или дъщеря му. Той има достатъчно сила да я класира за следващите избори и след това да я подкрепи.

   Не им е лесно на американците, но ако те не спрат рросотията в страната си, това, което става там се прехвърля по света. Питам се, как ние, начело с Радев/Манолова/Трифонов ще се борим спростотията. Това ще бъде така ефективно, като ако съветникът на Рйдев срещу корупцията / Уздунов/ води борба срещу нея.  

   В политиката обаче винаги има резервен ход. В случая с Тръмп той е ясен. В момента срещу него има заведени към 50 дела за измамении от него бизнесмени. Без имунитета му делата трагват. Още такива измами с изесмени той е направил от високия си пост, ще има ова серия дела, но най-страшната ще е третата – пак от виския си пост той е измамил голяма чмаст от губернаторите на Щатите, които сега, след падането на имунитета му ще предявят съдебен иск срещу него.

   Сега, изведнаж за няколко дни или в резултат на делата срещу него и присъдите, които ще получи,

      С ТРЪМП Е СВЪРШЕНО!!!

 

      Тази чаша няма да отмине и Радев, и Орбан и Путин. Светът въпреки трудностите върви напред, земята се отърсва от отровната си плесен, бе казал един велик поет, доставял взрив за разрушаване на мостове и отбивачки на локомотивите от релсите, та да загинат машинистите и пътниците в тях...







Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12305311
Постинги: 4574
Коментари: 10805
Гласове: 18382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930