Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2021 19:26 - НАРОДЪТ ПИЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО.....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1284 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 09.02.2021 19:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

  

                    СЕДЕМДЕСЕТ  ГОДИНИ  ВЕНЦИВАЛЕРИ!

 

     Моля за извинение за циничните думи, които ще ползвам, но без тях няма как да предам картините, които ще опиша в естествени краски. Не препоръчвам постинга ми да се чете от хора на възраст, под девет години и четири месеца.

 

       НАРОДЪТ  ПИЕ  КАТО   ЗА  СВЕТОВНО  И  СЕ  ТОЧИ ЗА  ИЗБОРИТЕ на 4. 04. т. г.

 

   Проблемите пред пиенците /така се самоопределят те по Искърския пролом/ производни на вируса по отношение на местатта, където да се сбират и пият бе преодолян от тях много бързо. Пред магазините бяха направени импровизирани скамейки от палети, сандъци, стари метални столове, покрити с картон и така те се превърнаха в едно от местата, където се стационира част от пиенците. Предимството на тези места е, че ако пиЕнето свърши, на една ръка разстояние има още. Други поразшириха в дворовете под навесите си местата за сядане, притуриха нови маси към старите. Дървата, каруците, боклуците, отстъпиха място на пиенците. По-успелите в живота освен голо пиЕне пред тях имат панерче с хляб и тиган с пържен салам от типа Кучешка радост Мисълта човешка не знае предели. В случая за разрещаване на казуса – къде да ядат и пият пиенците – бяха включени и навесите до оброците в рамките на селото или близо до него. До каменния оброчен кръст обикновено има навес с маси и скамейки, примитивни шкафчета с прибори, огнище за печене на агне или варене на бобена чорба, когато хората „изнасят” на определена дата. Ако времето не е студено тези навеси са напълват с пиенци. На другия ден бабите от селото почистват боклуците и се възмущават, как на свято място могат да се вършат такива работи и отнасят в контейннерите торби с боклуци.

   Аз съм доста познат по Пролома, ще дам и пример. Тази зима отивах от с. Томпсън на планината Косматица в опит да се прехвърля в Своге. На края на селото ме срещна човек, който ми каза:

-       Ти пак за нас ще пишеш!

Това означава, че този човек  ме познава лично или е чел

нещо от мен. Обезпокоих се малко, защото писах за двамата близнаци от селото, които измъчваха самотни баби по махалите над селото за да им дадат парите си, една от които след изтезанията почина. При една от разходките ми там попаднах на тях в момент, когато бяха обградени от полиция. Извадих пак огромен късмет, описах го в блога си.

   И какво става на тези сбирки? Пие се като за световно, но и се говори за изборите. Вместо „ На здраве!” пиенците си казват:

   - Тия ни ебаха майкята, но и ние сега на изборите че ги преЕбеме!

     Не може да се влезе в контакт стези хора, не могат да се разменят мисли. Те не могат да изтъкнат мотиви за това, което казват, но аз го схващам като продължение на линията на Радев на опростачване на хората, продиктувана му от една друга страна, нека някой се досети коя. Тази линия би трябвало да даведе до пуч срещу правителството и прокуратурата, където била мафията и срещу които той изкара на улиците в София боклуците от страната без да предлага нищо по-добро. В свои инструменти той превърна приматите като него - Манолова, Триото на Бабикян, списъковите интелектуалци, „младите интелигентники”, дошли от Европа да се присъединят към усилията му да махне тия. Дето много крадат според думите на политолога Румен Райчев. В ръкава си президента носи списък със служебно правителство, в което вероятно министър на културата ще е Манолова, на вътрешните работи – Узунов и на финансите – Цветан Василев.  От ГЕРБ предлагат разни неща, ако спечелят изборите, тия простаци имат само една цел - махкване на тоя с чекмеджетата с кюлчета и ГЕРБ. Кои ще дойдат след тях не е итересно  които и да са, ще са честни и некрадливи, а в прокуратурата мафия няма да има. И Черепът ще се завърне в родината си.

  Докъде е стигнала простотията на тези хора - електоратът на Радев - за цел на живота си да поставят желанието си да преЕбат тия на изборите, защото им ебали майкята...

 

    Тези срещи ми напомниха за една друга, преди доста години, след като приключи Костинбродската афера на Манолова и Бареков. Бяха се поизяснили фактите около тази уйдурма, във вестниците бяха писали, че нямало такова нещо. Тогава попаднах в кръчмата в с. Царичина. Специално отбелязвам, че пиенците там, както и тези в с. Илинден на гръцката граница са артисти по призвание. Тези в Царичина са ме докарвали до смях, който може да ме задуши ако не изляза от кръчмата.

   Пиеха и обсъждаха пиенците в Царичина. Един каза, че вероятно сега ще съдят Манолова за лъжа. Друг отговоори:

-       Ще й пръднат на куро!

Този, който каза, че ще я съдят продължи мисълта си, че ако не я съдят, тя ще се засрами от постъпката си и ще изчезне от политиката. Последа нов коментар от друго пиянище:

-       Дреме й куро...

 

Всеки народ заслужава ръководителите си. Казал го е

Гьоте. На тези хора, чиито приоритет е пиЕнето и не виждат по-далееч от местата, където се сбират да пият, който и да им бъде ръководител, те ще го провалят, защото от тях ищо не става. Но пък са манипулируеми и това качество се цени от простакисимуси  като Радев. Ето, научили са си урока -  да ги преЕбем тия на изборите. До това мнение те не са стигнали сами, помогннали са им емисари, аз ги аричам агент-провокатори. При честите ми пътувания по влака чувам разговори на висок глас между агентпровокатори, според мен преднамерени, да се присъединят и още идиоти към тях. Те въздишат по времето на бай Тошо, когато карта за почивка била 20 лв, имало работа за всички. А сега от ГЕРБ им ебали майката - продали страната, а каквото останало – открадват го. Откраднатото всички го видяха - в чекмеджетата на биринджикрадеца злато, евра, пищов. Затова нямало безплатното здравеопазване, за да вървят боклуците на ЕС спряли евтините съветски стоки.

   Това са подготвени някъде кадри да подмятат пениси на публични места и такива, с интелекта на Радев да се ловват на тях. Само такива могат да пият като свини и да се заканват, че загдето тия им ебали майкята, те сега имат възможността да им го върнат и ще ги преебат на изборите.  

 

    Sаncta simplicitas.....





Гласувай:
6



1. born - В съответствие с фундаментите на ...
09.02.2021 23:00
В съответствие с фундаментите на Истанбулската конвенция е напълно възможно Манолова да притежава упоменатия атрибут, който визират пиенците в много релевантните изразни пасажи: "Ще й пръднат на куро! " и " Дреме й куро..."
ПП. Във втория пасаж на пиенището вероятно сте пропуснали като техническа ошибка "на" между "й" и "куро".
ППП. Настоятелно Ви моля след ратифицирането на конвенцията да коригирате квалификацията си "Sаncta simplicitas....." под по- семплата формулировка "Simplicitas....."
цитирай
2. shtaparov - На такива шунди обикновено не им ...
10.02.2021 06:55
На такива шунди обикновено не им расте пуй но тия пияндури сигурно са го изпробвали,щом говорят така уверено за него! :)
цитирай
3. planinitenabulgaria - С моите постинги се стремя да причинявам мисловен процес на по-младите от
10.02.2021 09:21
born написа:
В съответствие с фундаментите на Истанбулската конвенция е напълно възможно Манолова да притежава упоменатия атрибут, който визират пиенците в много релевантните изразни пасажи: "Ще й пръднат на куро! " и " Дреме й куро..."
ПП. Във втория пасаж на пиенището вероятно сте пропуснали като техническа ошибка "на" между "й" и "куро".
ППП. Настоятелно Ви моля след ратифицирането на конвенцията да коригирате квалификацията си "Sаncta simplicitas....." под по- семплата формулировка "Simplicitas....."


от мен и така да допринеса за развитието им...
цитирай
4. planinitenabulgaria - Тия пияндури са на ниво, което не им разрешава да правят разлика
10.02.2021 09:28
shtaparov написа:
На такива шунди обикновено не им расте пуй но тия пияндури сигурно са го изпробвали,щом говорят така уверено за него! :)


между дигитус и фалос. Гласът им обаче се брои със същата тежест както на един образован човек. Но има и по-лошо - гласуват и неграмотните, а те не са малко. И са важна съставка към гласовете наа тези, които биват избирани. А избирателите им - те въобще не ззаят за какво става въпрос. Има и друга категория - боклуците на Радев, чрез които той се опита да направи пуч, като с ннатиска на тия изроди подмени резултатите от изборите и постави служебно правителство с негови хора, които да подменят стратегическата ни ориентация. Девизът му бе: Терорът долу, съюз със ОНД!
цитирай
5. born - Във връзка с подметанието Ви по повод възрастовите ни разници,
10.02.2021 20:45
се налага отново да Ви припомня една замечателна сентенция, чийто израз гласи:
"Ако немаш ум в МЛАДА младица,
Не го търси в БЕЛА косица..."
ПП. Терминът "косица" е употребен до голяма степен в символичния му смисъл...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12304463
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18381
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930