Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2021 20:29 - 9. 02. 2021 г. - ВАЖНА И ЗА НАС ДАТА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 319 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.02.2021 20:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                                              На тръмпистите в България – за поучение:

 

             9. 02. 2021 г. – РЕШАВАЩА ДАТА ЗА АМЕРИКА....И НЕ САМО ЗА НЕЯ...

 

   На тази дата е насрочено гласуването в Сената – горната камера на американския парламент на Америка – на предложението на Конгреса – долната камера - за уволнение на Тръмп от поста му президент на САЩ. Мотивите на конгресмените, където преобладават демократите са неспособността му да управлява страната и подстрекаване към бунт, довел до погрома в Конгресната зала. Сред мотивите дипломатично не е посочен най-същественият – простащината, която благодарение на него заля Америка и чиято мощ ако той не бъде премахнат от политическата сцена ще се мултиплицира и ще съсипе страната. Отлагането на това гласуване с около месец е процедурна хитрост, целяща да имат демократите достатъчно гласове при гласуването за да бъде той отстранен не толкова от поста му, колкото да бъде сразена политическата кариера на този най-прост в историята на Америка президент, придобил голяма популярност и влияние сред най-необразованите хора на Америка. Превърнал се в символ на американските боклуци, търсещи леки печалби без упорит труд и отговорност, подобно на нашите боклуци, които пък търкат картончета, Тръмп се сдоби с възможността да ги манипулира, което наподобява на методите, ползвани от държавите примати и тези с кърмчии от типа маймуни с ракети, за които простащината в страните им е тяхната кръвоносна система. Това не върви за Америка и ако тези тенденции не бяха пресечени, не само пред Америка, но и пред света се надигаше огромен проблем – преход, след завършването на който на образованите хора можеше да бъде търсена отговорност от управляващите страната им примати, че са такива, като да са виновни, че са непростаци. Донякъде по този път пое Италия, наречен за благозвучие популизъм. ТръмпизЪма е още по-страшен, той за мен е символ на бездуховността, след която идва вечното нищо.

    Американците осъзнаха придвижването на страната си в тази нежелана посока  и на президентските избъри отхвърлиха процеса на опростачване на хората, който провеждаше Доналд Тръмп.   

   Ако президентът бъде уволнен, според Конституцията на Америка той няма право да се кандидатира отново за такъв. АТръмп даде такава заявка, казвайки, че се готви за следващите избори, защото тези му ги били откраднали и...от боклуците, негови привърженици заваляха субсидии, с които да започне подготовката си за тях от сега. Сумата достигна почти милиард долара - това са пари, преведени в личната сметка на Тръмп! – до момента, когато интернетдоставчиците блокираха достъпа му до мрежите си и това кранче му бе затворено. Той ще измисли нещо друго обаче, не е вчерашен. Цялото му богатство идва по такива начини, той с нищо не е допринесъл за американската икономика с дейността си, да не говорим за културата.

     Напомням, че сенаторите републиканци са 50 броя,  /напр. преброени по глави/, демократите сенатори след тези избори са също 50, /преброени напр. по членно/, но при такъв казус в Конституцията на САЩ има предвидена опция при равенство в гласуването се включва и гласът на вицепрезидента, който се брои за два сенатски гласа. При тази опция няма възможност Сенатът да се блокира сам при вземането на решение, ако гласувалите сенатори са 50 „за” и 50 „против”. Тупик при американците, причинен от тях самите е недопустим.

    Първо да кажа какво ще загуби Тръмп от уволнението си:    

   Това ще бъде краят на политическата му кариера, непоносима за американците от средната класа, химнословена от боклуците. Тръмп разделяше  и противопоставяше американците по време на мандата си по измислени принципи.  Така той раздели Америка, създаде й лош пред света. Нашият президент измисли още по-просташки принцип да ни противопоставя, класифицирайки ни на сити и гладни, на такива с пълни и празни /с кюлчета/ шкафчета и чекмеджета. Пази Боже, нас, хората, от буклуци с власт! Тереза Меи описа Тръмп, представено малко по-весело от мен, че той й наподобявал на спътник, останал без електрозаханване. Уволнен, Тръмп ще загуби доживотната си охрана, а в неговото положение, при което губейки тази защита и с 50 съдебни дела срещу него от „бизнесмени”, които той е измамил, без тази охрана, той ще бъде разделен на молекули от тях. Всички знаем, че американските граждани са въоръжени. Освен това той губи и 200000 долара доживотна годишна рента като бивш президент и още 1000000 долара годишно за посещения в различни страни по света, в които да пропагандира Америка и американския начин на живот.  

     Това в личен план, положението му обаче след като го изходят с трясък /и смърдеж от негова страна след изхождането му/ от възможността му да продължава да опростачва американците се минимизира, подчертавам, не се премахва изцяло, защото такива като него в Америка – много! Той се явява идеалният образ, станал милионер и нищо не допринесъл с каквото и да било за страната си. Просто, изиграл тоя и оня, а също и държавата, срещу която спечелил много съдебни дела.

   Мисля, че Тръмп ще бъде уволнен, но има и резеврен вариант - да не бъде уволнен, а даден под съд. За даването му под съд има достатъчно основание, цитирам само подканата му към неговите великонародовъстаници да нападнат Конгреса. Те го нападнаха, издигнаха три бесилки пред него,  домъкнаха 3 ковчега - за Нанси Пелоси, за шефа на Демократичната партия и за шефа на Републиканската партия, който не изпълнил препоръката на Тръмп към него. Не се появи обаче сред тях някой техен предвождник, по-голям простак от самите тях за да го уважават, който да вдигне юмрюк и да каже: „Вън мафията от Конгреса!”, „Да живее международното положение!”.

   При разследването на активниките от великонародовъстаниците  се окзва, че те са били подготвени за този щурм, имали са цели -  осветлих трите личности, за които са били приготвени бесилките и ковчезите. Според НК на Щатите, тези заговорници /ПУЧники/ ще получат до 20 години затвор.

   В случай, че не стане уволнението на Тръмп, той ще бъде съден, за което има достатъчно основание, като се започне от  руската хакерска атака, която доведе до нереалните изборни резултати през 2016 г. и той с по-малко гласове от Хилари Клинтън стана президент, фокусите, които направи за да облагодетелства фамилията си от високия си пост, между които е и Мексиканската стена, която трябваше да строи един негов син, подстрекаването на боклуците му да нападнат Капитолия. Не са само тези постъпките му, за които той със сигурност ще бъде осъден. Напомням, че той помилва с правото си на президент членовете на изборния си щаб, всичките свързани с руската мафия, почтенники като него.  Такова недържавническо, мафиотско помилмване отива на МАрин/Първанов, на Путин и други диктатори, но не и на президент на Америка, защото това е срам за страната и представлява замервани с фекалии на съдебните институции на страната. Те са непочтени, присъдите им не са справедливи, почтен и умен е Тръмп, който криво седи,       но право съди. Това е толкова вярно, колкото, че в Голямата страна живеят най-щастливите хора на света, които Путин пази от завистниците.

    Бедата „Тръмп” за Америка има много лица, на първо място от тях е опростачването на хората, насърчаване на агресията, разделянето на хората на класи, цветове и др. противопоставянето им, нещо което прави и нашия президент, вмемявайки на хората измислени от него простащини, които цитирах – дележ сити или гладни, на едни с пълни със злато чекмеджета и други с празни. Разбирам го: Ако баба ми бе с краката нагоре щеше да бъде спестовна касичка. Разделението на хората в една страна е предпоставка за чуждо влияние, няма да осветлявам чие влияние в страната ни има предвид нашия президент. Тази агресия, която Тръмп насърчи обхвана дори децата.  Копелета на по 10-на години карат велосипеди по градинките с  шапки, на които пише ТРЪМП и се държат агресивно с момиченцата, облечени в розово. Розово е цветът на демократите и копелетата тръмпови от типа на Павлик Морозов са зарибени да мразят този цвят. Бутат момиченцата с колелата си, обиждат ги, питат:  

-       Вие искате да стане президент Байдън, за да плащаме

данъци, с които да ви храним?

    Ега ти копелетата, по-умни от Радев, по интелектни от Мая Манолова!!! И то на 10 години. Спомням си едно съветско стихотворение: И макар и още малки, името на Ленин ние знаем!

    Вместо да си играят децата, те биват раздлеляни от сега, внушени са им и постулати, за които те хабер от понятие си нямат, процес-начало на промиване на мозъчетата им.

   Друга метастаза на тръмповата простащина, оставаща и след изхождането му от организма на Америка е бавното ваксиниране на хората срещу коронавируса. Привържениците на Тръмп са против ваксината, защото била вредна и щяли да им вкават чип с нея, да ги следят, поради което протестники на ваксинирането обграждат пунктовете, пречейки на достъпа на хората до тях и като мине едноседмчиния срок от дълбокото й замразяване, тя се изхвърля. Една ваксина „Модерна” струва на държавата към 30 долара.

    Тръмп-овците сега заплашват сенаторите, че ако гласуват за уволнението на идола им, ще ги убият. Тази простащиа, освен, че е агресивна е превърнала част от американците в нехора. Те си мислят, че изборите са откраднати от Тръмп и че трябва нещо да направят, за да вмъзстгановят справедливостта. Ова бе обяснението на повечето от задържаните при щурма на Капитолия.Това са разболяти психично хора и макар нормалните да са толерантни към тях заради зааболяването им, те се страхуват. Тези промити мозъци са голям проблем за Америка, спасение от който аз не виждам...

    У нас следовниките на президнета ни, който твърди, че не вирусът, а Борисов и Гешев са опасните за страната, също се пишат антиваксер/к/и и смърдят по социалните мрежи по този въпрос. Понеже съм толерантен, ще спестя квалификацията си  към тях, че те са най-големите простачки/ци/, но ще подчертая, че единствено в тази категория влизат привържениците на нашия президент. И дори ще допълня нещо:

    Ако президент простакисимус се кандидатира отново за президент, нямам предвид конкретно никого, на минутата всички шефове и шефки на партии на неговото интелектно ниво ще го подкрепятт. Простащината свързва хората крепким способом.

   Да се върна към очакваната от всички американци дата:

   Преобладаващата част от американците не вярваха, че ще се крутулят от Тръмп, мисреха, че Путин с нов фокус ще осигури втори негов мандат с неотразимите си хакери и сега радостта им е много голяма. Чест им прави, че те отидоха на изборите и с участието си сложиха край на опростачването на Америка. Опростачените обаче са много, агресивни са, въоръжени хса, посочвам какво правят те сега с ваксините - вървят срещу страната си. Идолът за тях бе Тръмп. Роднините му емигрирали от Германия, той станал милионер без да направи нищо. Както нашите боклуци считат, че могат да станат боати като залагат в игралните домове, неслизащи от рекламите на просташките медии. Без труд, без усилия, от хазарта. В Америка залаганията са доста различни – в акции, в злато, в имоти, в автомобили, които да се превърнат един ден в ретро. Боклуците по света си приличат много, посочих вече тези с бесилките и ковчезите пред Конгресната зала в Америка и нашите пред МС. Местни и отвъдокеански великонародовъстаници, другаде наричани жълти жилетки, тупамароси, хунвейини, джихадисти, яхнали ги простакисимуси – това са необходимите за тях манипулируеми боклуци, които да противопоставят на нормалните хора, живеещи по Божия закон и така да се задържат на власт. Въодушевлението сред американците сега е голямо, страната им поема по път, който да ги върне отново на мястото преди опростачването им. Пътят ще е дълъг, предричат техни социолози, защото злото / в случая опростачването/ идва бързо, но отстъпва много дълго време. Давам пример с опростачването на македонците, които от 1945 г. ги учат на лъжливи науки. Идва време обаче да се каже истината, но ако тя се се каже, македонците ще попитат ръководителите си /б. м титовистите, които и сега са на власт/ защо са ги лъгали толкова години. Просто не става на лъгани през целия им живот хора да бъде признат този факт, това би било психясване за тях. Същото важи и за боклуците, които бяха култивирани по времето на Тръмп. Той за тях е великият, харесват го и по чужбина - Путин, Орбан, Радев, Бабеш...

   Тръмп представлява опастност и за самата Републиканска партия, защото може да ги разцепи. Той придоби голямо влияние, защото обедини около себе се неуките американци,  отдаващите се на магия и вълшебни заклинания, защото нищо не могат и не желаят да правят - същите като нашите боклуци, които Радев сбра от страната и наактивира да хвърлят яйца и тоалетна хартия по сградите на институциите ни с надежда чрез тях да осъществи пуч и да постави начело на страната служебно правителство с нови млади лица с идеи, умни и интелектни като Трифонов, Манолова, Цветан Василев и др.  Аз считам, че на 9. т. м. при гласуването доста сенатори републиканци ще депозират „болничен лист”, защото не всички са като Тръмп и съзнават каква опастност за Америка е той. Други републиканци ще гласуват директно срещу него. Имащите дела с него или с руската мафия ще го подкрепят.

   Доволните от Тръмп държавници по света на неговото ниво са твърде малко. Най-първият е Путин, също така Вучич, а като сватбарчета по време на кучешка сватба в този процес без никакви възможности да направят нещо подтичват Орбан, Бабеш и Радев. На тези пет тръмписти от нивото ми на обикновен човек казвам, че светът вече не иска простотия и простакисимуси, не иска заподмятване на ракети, държави примати, а едно общество, в които хората да живеят нормално, никой да не им заподмятва ракети. По този път сега опитват да поемнат американците. Миналата година падна Егор Додон, тази година падна Тръмп, предстои да бъде изходен от обществения ни живот и Радев, а догодина - не през 2036 година  – са възможни избори и в Голямата страна, където живеят най-щастливите хора на света! След Крим има нов повод за това, опитът за отравяне на Навални, който окончателно дискредитира Путин, служещфси с методите от времето на Борджиите. Ще има РУСКА ПРОЛЕТ, отклоняване от тай чаша няма, с Путин е свършено.

   Завършвам с едно уточнение:

   Посвещението на този пост е към тръмпистите. Поради голямото ми уважение към всички, дори и към приматите около нас, никога не ползвам обидни думи, напр. БОКЛУЦИ. Такава дума аз да ползвам си и не помислювам, затова ползвам ТРЪМПИСТИ. Същото сторвам и с педерасите, които наричам КОНТРАПИЧОВЕ.

     И едните и дугите много добре си знаят какви са, както и това, че аз съм изключително толерантен.

    Добре се развиват нещата с тръмпизЪма, отсякоха най- важната от няколкото му глави. Защото ако не бе изходен от страната чрез тези избори, напомням за един друг възможен сценарий с такива като него:

   Президент, когото хората в страната му като го видят появен по медиите споменават негова майка, се предлага сам за нов мандат, разчитайки на гласовоте на опростачените от него!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Пази Боже, сляпо да прогледа, има една поговорка, но този казус е още по-страшен.

    Тръмп се отдаде на мафиотизъм за да спечели още милиони долари. Нашият направи от президнтството ГРУшник и работи против страната си, в интерес на една друга страна, която няма да осветлявам. Мискля си когато съм слушал някои от съветниците му, между тях няма нито един неГРУшник. Задачата, която му е поставила страната, на която той служи е да промени стратегическия ни курс и да ни върне в нейната орбата. Президентът ни не може да не вижда, че тази страна няма никакви перспективи, чака я нещо ужасно       защото след диктатурата в нея падне идва неизбежната й „пролет”. Която насмете Муамар Кадаиф, Саддам Хусейн...

  Това поставя Радев, много по-ниско морално ниво от това на Тръмп.

   Случаят „Тръмп” показа, че в Америка няма демокрация – насъска подкрепниките си да атакуват сграда на властта и го нампичмънтваха. Нашият насъсква великонародовъстаниите си вече 200 дни и...нищо срещу него. Той обаче е недоволен, нямало демокрация у нас, прозрачни избори. Има, има! В Америка един ден такива като него ги не търпят, тук по 200!

   Как всички лоши хора по света - недоправени, с болезнени амбиции, с нереален поглед към света, със сгрешена преценка за себе си – си приличат.

    Но ето, че в Америка такива вече ги неискат. А каквото тръгва по света, идва от там. Ако Путин и Радев отворят постинга ми, има върху какво да се замислят. Става лошо за тях.

   





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183014
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031