Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2020 12:16 - Р Е К Л А М А
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1234 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 

    Центровият ни хакер, който е компютърен гений, ни представи записа на Обръщението на президента Радев към народа по случай Новата 2021 година. Такъв ювелирен жемчужин до сега не е имало през времето на демокрацията у нас. Това Обръщение към нацията е принос и към културата на страната ни, то не е по силата дори на културните ни дейци. Такова нещо те не могат да напишат.

   В няколко изречение от Обръщението /по същество Поздрав/ към народа, президентът ни описва положението в България – народът е разделен на две категории, сити и гладни, който той чрез делата си обединява. А разединителят е дефиниран – ГЕРБ. Има обяснение и защо чекмеджетата на един човек в държавата са пълни, а на народа са празни – причина за това са кражбите. Краде се от магистралите /Борисов/, краде се от метрото /Фандъкова/, не крадат само партиите в опозиция, защото те са честните в страната, които могат да я изведат напред и нагоре. За да бъде по-убедителен, презеднтът ни напомня за едни снимки, без да пояснява за кого се отнасят, леко отдръпвайки завесата. В тях са показани пачки с валута, кюлчета злато и скъпоценности в чекмеджета с пистолет върху тях, откраднати от притежателя им през изминалия ден.

   Друг акцент в новогодишния му паздрав към народа е прокуратурата, в която се е настанила мафията. Мафията там е принудила видни бизнесмени да емигрират, за да се спасят от нея, такива са Цветан Василев, Васил Божков, но има и натикани в затвора честни бизнесмени, жертва на същата тази мафия.

   Друг акцент в речта в поздрава на президента към народа е темата за коронавируса. Не коронавиръсът е страшен за народа, много по-страшни се Бойко и Гешев, срещу тях трябва да бъдат насочени усилията на народа чрез Велико Народно Въстание. Коронавирусът е захарче в сравнение с тях.

   Финалният акорд на поздрава на президента към народа е: Оставка, мутри вън!

   Мотивите му за този финален акорд са грабежът на първо място от управляващите, поради което всеки техен ден на власт след поискване на оставките им от народа е фатален за страната ни, а също невъвеждането на машинното гласуване, благодарение на което ГЕРБ остава до сега на власт. Тая обаче няма да я бъде. На изборите през март Мая Манолова, Слави Трифонов и Атанас Атанасов ще ги изхвърлят на политическото боклучище. И хората в страната ни ще заживеят щастливо, задружно, като тези в Голямата страна – най-щастливите хора на света.  
   Слушайте с осторожно внимание поздрава на президента към нас, заслужава си!!!





Гласувай:
7



1. vmir - Не може така!
01.01.2021 08:49
Пропуснал е да каже, че като най-прогресивен и честен между прецзидентите, той е против коронавируса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184006
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031