Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2020 23:15 - ВЪПРОС КЪМ ТРИТЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ЛИЧНОСТИ В БЪЛГАРИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1199 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ВЪПРОС КЪМ ТРИТЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ЛИЧНОСТИ В БЪЛГАРИЯ, ВЪЗДИГНАТИ В ТОЗИ РАНГ В РЕЗУЛТАТ НА СОЦИОЛОГИЧЕСКО КОЛОНОСКОПИРВАНЕ

 

    Преди да задам въпроса си към тази Неотроица, ще поясня кои са участниците в нея, докоснали сърцата на телефонно наколоноскопираните:

     Най-пръв е президентът ни Радев, известен у нас като натовски генерал и обединител на нацията. Да не пропусна да отбележа и позицията му за Крим, която оправдава аншлуса на тази украинска област поради  обстоятелството, че там се е веел руски флаг. Он го е видЕл. За хвърлянето на яйця по сградите от боклуците му нищо не казвам с изключение на това, че продукцията на производителите на яйца бе разпродадена, включително и развалените.

     Втората по първост е Мая Манолова, известна като Острието на БСП, а също така и като Костинбродската дева, че и Берсинската. В Костинброд тя гепна Боко и Цвъко, с. Берсин, Кюстендилско е родното й село. Да не пропусна да отбележа, че тя се изявява преди всичко като интелектница, област в което без никакво съмнение тя е номер 1. Недостижимо високото й ниво в тази област според социолозите е причината да получи тя толкоз гласове при телефонното колоноскопиране на народа.

   Третия пръв е Слави Трифонов. Според мен той е най-известен от Неотроицата, защото в продължение на четвърт век образоваше младите хора в областта на културата и така ги образова, че те замязаха на него по мислене, по изяви, по маниер, по излъчване, по музикален вкус, по сценично слово.   В подкрепа на това мое твърдение напомням за едно невръстно, едва говорещо дете, което разказваше вицове в шоуто му. То едвам говореше, но бе схванало истината за живота от сношенията си с шефа на шоуто, Слави. По случай рожден ден на детето го попитаха какво би желало то за подарък, на което то в ефир отговори, цитирам дословно:

-       Много пари и луксозни коли!

Тук сам дяволът не би могъл нищо да прибави.

 

Преди да задам въпроса си към Неотроицата, ще въведа малко пояснения:

   Всички, недолюбващи Путин, когато се случи нещо лощо по света, било то тровене някому, сваляне на пътнически самолет или друга простотия, казват:

-       Търсете дългата ръка на Путин.

   В този ред на мисли напомням за атентата наскоро в Париж, при койта чеченец обезглави един учител. Питам Неотроицата:

   -  ИМА ЛИ ПУТИН ПРЯКО ИЛИ НЕПРЯКО УЧАСТИЕ КЪМ ТОВА НЕОВАРВАРСТВО ?

   За да бъде отговорът точен, напочням какво Путин случи на Чечня, която искаше да напусне Руската империя и да стане независима от Империята на злото. След първото наказание над Чечня срещу желанието й да осъществи тези свои намерения, осъществено от Елцин, последва второ, замислено от Путин. Чечня бе срината от него, хиляди чеченци бяха убити при бомбардировките, останалите в страната - подложени на геноцид. Така от 6 милионната Чечения в страната останаха към 2000000, подложени на ужасяващ терор. 4000000 напуснаха страната. Културните държави разрешиха на бежанците да емигрират в тях. Сега чеченците по чужбиа са „изгнаници клети, отломка нищожна на винаги храбър народ мъченик”. Това е писано за други нещастници, арменците, където Русия и Турция имат по 50% вина. За чеченците мащабите са много по-големи. Откъснати от Родината си, намерили спасение където са ги приели по чужбина, вероятно голяма част от тях са и превъртяли с разсъдъка си. По този линия на миграцията, по същество бягство от жестокостите на джелатите на Путин, семейството на обезглавителя на учителя се озовова във Франция. От тази позииция на преселеното насила в чужбина семейство на обезглавителя, насочвам леко посоката на отговора от двата члена и членката на Неотроицата, принадлежаща към клас Гиперинтелигтентники с подготвителен въпрос:

-       Ако не бе извършено това зверство по времето на Путин върху Чечения и чеченците вместо по чужбина си бяха в страната, щеше ли този чеченец да се озове в Париж, където радикалните ислямисти да го завребуват и хвърлят в това злодеяние?

   Това е един прост, необразован човек, а точно този тип хора по света стават жертва на манипулаторите. Едни биват опростачвани, други озлобявани, трети – подготвяни за терорости, защото са ги убедили, че терорист, загинал при атентат срещу друговерците отива директно при Аллаха.

   Аз си мисля, че ако този заблуден коляч си бе останал в Чечня, щеше сега да си оре с биволите нивата, да се труди и да бъде нормален човек с деца и семейство, изминаващ земния си път по закона Аллахов.

   Дано някой от Неотроицата отвори постинга ми и отговори на въпроса ми, като изложи и убедителни мотиви. Аз съм много скромен и няма да се самоизтъкна, че съм по-умен от Тримата заедно, такова нещо си и не помислювам. Сакън!

 

   Може и някой друг да ми отговори, сезирам се върху Блекпредатора от блога, настоящий последовательник на Слави Трифонов, за когото мисля, че не е пропуснал да гледа нито едно негово „шоу”. Той е и обладательщик на интелекта на Манолова, което го превръща в съвършен пазарен субпродукт.

  А може и някой друг или друга да отговори на въпроса ми, защото не само той е славитрифоновец. Мноооооооооогу са. Ще се самоопределят като такива /б. м. опростачени от шоумена/ на изборите през март. Помествам снимка на Неотроицата и още една от сканирането на главата на един от Неотроицата.

             
               image

image




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12150661
Постинги: 4533
Коментари: 10748
Гласове: 18293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031