Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2020 21:06 - СЛЕДВАЩИЯТ ТАНЦ НА ШКЕМБЕ ВОЙВОДА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 539 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.11.2020 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           СЛЕДВАЩИЯТ ТАНЦ НА ШКЕМБЕ ВОЙВОДА – ОТ ДРУГ ХОРЕОГРАФ

 

     Има в България едно движение, ДПС, с ранг на ПАРТИЯ. Името не отговаря нито на едното, нито на другото, защото става въпрос за подло менте, сътворено лабораторно от Службите веднага след 10. 11. 89 г. да служи на външни на страната сили. Да има нещо общо тази „партия” с турците? Не!!! Основателите й бяха информаторите на ДС в турските региони по време на възродителния процес. Въвеждам две имена – агент Павел, агент Сава. Да не знае някой кои се крият зад тези псевдоними? Някой турчин да не знае, че ДПС няма нищо общо с тях? И на двата въпроса отговорът е не!

   В България има още една такава партия, ВМОРО, чиито гландис се явява Шкебме войвода. Свързана с Одринско, с Македонско, провеждаща революция срещу останките от Османската империя след Руско-Турската война? И със седалище в България? Ако има таково нещо, по подходящото име за тази партия би било напр. ЕЛАМЕРИТНИ. Сегашният оксиморон, „партия” ВМОРО е създадена от външни сили по подобие на ДПС, да работи против Македония и България.  Номпозиторите, които пишат музиката за нея днес не са от Интернационала, а двата държавника Вучич и Путин, диригентът, изпълняващ тази музика у нас е славният Шкембе войвода. Каква цел имат тези два държавника, Путин и пуделът му Вучич, врагове на страната ни? Да няма нови държави членки на ЕС, за да имат те влияние върху тях, като същевременно водят пропаганда срещу ЕС. Напочням за агента на Путин, Орбан, който бе при Вучич и го увери, че не Сърбия има нужда от ЕС, а ЕС има нужда от Сърбия. Предполагам, защото ЕС ще окраде Сърбия както като Меркел окраде Гърция според гръцките комунисти. Същият този сценарий стана възможен след гафа на Макрон, който спря Македония на пътя й за ЕС. Сега я спират Путин и Вучич последством дилафите си, Шкембе войвода у нас и македонскио.

   Отборите, които се борят „за” и „против” приемането на Македония имат следните играчи. В категорията „за”  са Бойко, Зоран Заев, Меркел, има още няколко, но не са фигури, за да приключат ендшпила. В категорията „против” са Путин и пуделите му Шкембе войвода, президентът ни, академиците от БАН, комунистите от титов тип в Македония и един от най-важните пудели на Путин на Балканите, Вучич. А дилафът, най-важната и внушителна 150 кг. фигура в този отбор в случая е Шкембе войводата от ул. Пиротска.

 

    Само че скоро ще има промени и след изборите ни през м. март, когато Шкембе войвода няма да притежава опцията да плащши страната с разпад на правителството и нови избори, правителството на страната ни, по същество отборът ”за” ще има един нов член, най-важният от всички, Байдън. Недоппавеният Тръм, имайки позиции в Косово, мисли че те са достатъчни за Америка, а възможностите на Америка са да приобщи към себе си целите Балкани. Така хипотетичната възможност за една нова Миниюгославия умира, хипотетичната фикция за възможност да се основе Дъгата – Сръбска Босна, Сърбия, част от Македония и Гърция – също умира. За да придобият още по-голямо влияние на Балканите, американците имат интереси Македония и Албаня да са в ЕС, защото другата опция е много страшна – отхвърлени от Европа и съседите им, под натиска на Ердоган и Путин, НИЕ/!!!/ натикваме Македония в ОНД. Въпросът може да разреши само Байдън, защото ЕС е лабав, на Балканите има комунистическо наследство, цитирам само Вучич и Радев.  Играейки на този кон Путин ще набучи в Македония, Сърбия и Сръбска Босна  ракети срещу Европа. Оттам ще плащи с разстрел в тила културните държави в Европа, ако не играят по свирката му.

   Краят на Шкебме войвода наближава, ако иска да продължи ще трябва да промени танца си по нова нова хореография. За сега изявите му са орални, като след липосукция на езика му се разбира и какво казва. Новата хореография-изпит за него вероятно ще бъде в два тура. На първия тур Шкембе войвада ще играе Гопак върху маса с подсилена конструкция, а при втория, ще прави падедьо, а може би и падетроа пред комисия, председател на която ще е Байдън. Не му звиждам – не го виждам, подскочил високо във въздуха да си трепка краката, удляйко ги един в друг докато се приземи. Ако не му се получи, излиза от играта. 
  Завършвам с поздрав към Шкебме войвода, мисля песента да му ареше...




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12149585
Постинги: 4532
Коментари: 10746
Гласове: 18291
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031