Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2020 16:08 - НАВЪСЕНО УТРО ЗА АМЕРИКА СЛЕД ИЗБОРИТЕ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1185 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     НАВЪСЕНО УТРО ЗА АМЕРИКА СЛЕД ИЗБОРИТЕ

 

      Нека си припомним изборите за президент на САЩ през 2016 г. Кандидати бяха една културна жена, /Хилъри/ Клинтън и един пазарен субпродукт, Тръмп. Хилъри печелеше изборите с 3000000 повече гласа, но кибератаките на офицерите на Путин обърнаха избора на американците.  Америка бе неподготвена за киберкибератаки, изборната „новинка” – ползвам шахматен термин - на Путин, но имаше и други ПРИЧИНИ за този ужасяващ /ЗА СВЕТА!!!/ резултат от изборите, на първо място от които е /само/опростачването на американците.

    Има зависимости на този свят, напр. на красивата майка и децата са красиви. Има и една друга зависимост - ако опростачени си избират президент, необходимото условието да го изберат е той да ги превъзхожда по простащина.  Простаците по целия свят вярват, че  превъзхождащият ги по простотия има готови прости решения на трудните проблеми, пред които ги изправя живота като граждани на определена държава или в личен план. Тази простащина, заразила света, политоведите наричат популизъм. В доста държави популистите намериха подходяща среда да се изявяват сред най-необразованите хора в тях. Колкото повече опростачени в една страна, толкова по податливи да се ловнат на подметнати пениси на популистите. Това също е една зависимост. Тя е известна на политиците и поради това те се стремят да опростачат хората в страните им, защото незнанието /б. м. простащината/ е сила, ако някой го яхне. Давам пример с Италия и Испания, но натам върви и нашата страна, където Радев, Манолова и Трифонов все повече ги лайкват в социалните си профили. Появи се и ново понятие, списъкови интелектуалци.

  

   Тръмп безспорно бе един прост човек, който не

отговаряше за този пост. Затова и Путин го предпочете за президент на САЩ, защото нямаше да лъде полезен за нея с президентсвото си. Нашите комунисти тук по време на изборната кампания се надпреварваха да обясняват, що за кучка е Хилъри. С предварително подготвени кибератаки, бившите офиери на КГБ, сега киберхибридници по време на изборната кампания удариха смъртно Клинтън. В дена ппреди изорите те научиха за нея „факти”, които не хса подозирали за възможни. Въпреки това с почти 3000000 гласа повече от тези на Тръмп, но с изборна измама в щатите с най-много електорални единици, тя загуби. Загуби обаче и Америка, защото на най-великата държава лик през следващите 4 години щеше да й дава един прост, неук, неинтелигентен, неумен, непочтен човек, но пък успял бизнесмен, спечелил всички съдебни битки с тези, към които е проявил претенции        включително и срещу САЩ. Сега отново заплашва със съдебни дела, този път Байдън, надявайки се на обстоятелството, че от Висшите съдии републиканци са 6 бройки, а демократите - трима човека. Вероятно е републиканците и в Сената да доминират с два гласа, след малко ще разясня казуса. Ако се наложи вицепрезидентката да допълни броя на сенаторите обаче, демократите ще отцепят яко Тръмп. Ако сенаторите републиканци са повече, могат да последват събития в САЩ, подобни на тези през Гражданската война, защото Америка след Тръмп е разделена и хората са озлобени едни към друг, културните хора слещу простаците. Ще разясня и този казус след малко.

   Казвам, Тръмп беше прост човек, ще поясня тази дума. Простият нормален човек не е злобен, той живее много трудно заради тежкото си битие, защото не разбира света около него и остава извън него и извън времето. Той сам себе си обърква. Турнат обаче на важен пост, такъв обект обърква мнозина, а на пост президент на най-великата страна, той може да пощури света с...простотиите си.

   Другото разбиране за понятието прост човек е вменяванетопна това понятие за лош, злобен човек. Тръмп не беше такъв, не беше и дребнав. Такова поведение имат най-едрите кучета, защото знаят, че захапката им е ужасяваща и че ще последва нещо ужасно. Преедпочитат сачмо да изръмжат предупредително. Той бе прост човек в смисълу неук, успял без да има някакво образование. Такъв тип човек е идеалът за американеца, който мисли в долари. Ако попиташ обаче един американец от средната класа нещо за света около него, да не говорим в областта на културата, той е айран без кисело мляко. Пита, що е това култура. Напомням, че президентът Джонсън не знаеше, че Италия я има на света. Но когато простият човек има пари, той придобива самочувствие. От там произлиза крилатата фраза: Ако имах пари щях да съм умен...

   Напомням, че през 2016 г. освен Тръмп на Америка, киберхибридниците на Путин натресоха пак с измами още два президента, на Молдова – Егор Додон и на България – Радев, и двамата путинови пудели. Това са два простака съвсем различни от Тръмп, който стои доста високо над тях, подчертавам в случая качеството почтеност.. Тръмп, явяващ се пазарен продукт, гледа да работи за Америка, игнорирайки интересите на другите държави и статуквото в света. Радев пък не работи за страната си, а против нея, опитвайки се да прави всичко, за да попречи на приемането на закони, да протовопоставя хората едни на други, наактивирвайки простаците като него да дразнят и провокират хората. Ще се върна отново на приликите и разликите между Тръмп, който все пак бе президент и Радев, който работи срещу Родината си, за Путгин, последната му проработка са „Жълтопаветники” – те,    които мятат яйца по стените на сгради и скандират: Долу Гешев, Долу мафията. Простащина е понятие, не подходящо като мащаб за тези последни изяви на президента ни.

 

   Осъзнавайки в какъв капан на простотията попаданаха американците, те започнаха твърде отдалеч подготовка да махнат простия си президент. Семената на простащината от върха обаче  много лесно се разхвърлят наоколо и поникват, а отстраняването им ако подрастът стане келеме е много трудно. Семената с простащина, които Тръмп разхвърли от медиите, от социалните мрежи са твърде много, доста от тях покълнаха. За подрастващите, които се учат от първенците простащината,  катализирана от Тръмп, можеше да има много тежки последици ако той остане още един мандат за президент. На оформената преди неговия мандат простащина, той даде крила,  наактивира я да се бори срещу непростаците, обикновените американци, които не носят нито злоба, нито пък искат някому да причинят зло. С такъв навирен гребен простите хора в Америка никога не са били. Тръмп има вина за развитието на случая с негъра, когото арестуваха за притежание на фалшиви долари,  но полицаите се престараха и го удушиха. Това подтикна простащината в Америка да ограбва магазини, да чупи културни и исторически паметници. Този процес завърши с доста голям актив за младите негри, които се сдобиха с много чифтове маратонки от магазините, които те разбиха, със субстанции за наркотици от аптеките, които също разбиха. 100% подобни по отношение на простащината са деянията на нашите фатмакочерепови боклуци по улиците на София. Причината е, че обучението, през което са преминали тези ултраалеви или пък ултрадесни – не правя разлика, и двата подвида са идиоти - чрез социалните мрежи идва от едно място, от Кремъл. Затова жълтожилетниките, жълтопаретниките, квалифицираните негри като ултра/десни/леви в Америка, се изявяват по подобен нначин. Като войници пеехме една песен:

 

         Чърчил, Тито, Рузвелт и Де Гол,

         всички дренки са червии,

         расли са в един дол.

   Още един заплашителен за страната процес започна в Америка - Тръмп се заобикали с негови хора /б. м. простаци/ на важните длъжности. Последният случай с назначаването на не съвсем редовната висша съдийка преля чашата. Тя е веднаж като него и второ е републиканец. Така до края на живота си – сега е на 48 - тя ще смърди от Върховния съд на САЩ, който по относителна тежест надвищава в управлнието на страната нашия Конституционен съд. Точно на този Върховен съд разчита сега Тръмп да обърне изборите в негова полза, но ако това стане, ще е началото на втора гражданска война. Ето една от причините, за които не само американците, но и хората по света казват:

-       Тръмп оставя разделена Америка!

   Тук напомням, че почти всички американци имат лично оръжие, нищо чудно да почнат да се стрелят, ако този непросветеник не иска да слезе от поста и внамеси армията, която той командва. Катастрофа в Америка е катастрофа за света и ще дам таг: Какво би станало, ако всички държави и хора, притежаващи долари изведнаж научат, че те вече са невалидни

   Избран с измама в изборите, осъществена от кибератаките на офицерите на Путин, някога офицери в КГБ, Тръмп остави Путин да се налага в спорове по света с други страни,  заподмятвайки им ракетите си.  Поради липса на поглед в бъдещето / б. м. най-точно е да кажа поради простащина/ Тръмп нанесе вреди на НАТО, поглеждайки на него пазарно, просташки, същото направи и със СЗО. Най-голямата му простащина обаче бе излизането от Парижкия договор за климата. Той не бе подкрепен за това и в повечето щати на Америка, системата им дава това право.

   В политиката по време на мандата си Тръм имаше и някакви успехи, но не на важните фронтове. Най-големият му успех бе спирането на кражбата на интелектуална собственост на Америка от Китай и балансиране на търговията между тях, от която Америка губеше. Прав бе и в делата си в Близкия изток по отношение на манафите в Иран, които дестабилизарат региона в стремеж да се превърнат за него в нова Северна Корея. Прав бе и по отношеие на Израел, като премести посолството на страната си в  Ерусалим. Прав бе да разтрогне  и договора с Куба, защото тамошнте социалисти се представиха за победители в спора с Америка. Сиктир на комунистическите партенки на кубинските кърмчии, такъв е преводът на това, което стори с Куба.

   По отношение на външната политика той бе твърде мек, защото и в нея мислеше в долари – отказа се от ангажираност в Сирия, в Либия, непрекъснато толерираше Путин, настоявайки за вдигане на санкциите му, защото Америка губела, настояваше за връщането на Русия в Г 7. Поел е явно някакви ангажименти към Путин, който с кибератаките си му помогна да спечели изборите преди 4 години в Щатите с най-висок брой електорни единици. На тези избори киберхибридниките на Путин бяха блокирани, лошо стана за Тръмп без тяхната подкрепа. На предишните избори Тръмп спечели във Флорида. Малцина знаят обаче, че там руската мафия има най-много имоти, както при нас във Варна, в Приморско. Но да прави Тръмп всичко, както му нарежда Путин не върви, защото над Тръмп стоят Конгреса, Сената, Върховния съд. Остава му едидствено да вие като вдовица, дайте да свалим санкциите на Путин за Крим, оти от туй нещо губим....Да, ама не!!!

   С връщането на един нормален човек на президентския пост, непростак, с  голям стаж в политиката по всички инстанции, американците се надяват да подобрят имиджа си пред света. Дано, на аз се съмнявам, защото остава нещо много страшно склед Тръмп, разделението на Америка. Тази изборна победа бе желана от повечето хора от т. н. средна класа, която Тръмп поведе към ликвидация,  наактивирайки боклуците слекщу тях и така насади омлазата в Америка. Това сторва и нашият президент, според мен прос човек от типа злобен и освочоден от морал – предател, който хвърли ицзведе на убиците на София всичките боклуци на България да хвърлят яйца и да изговарят вълшебни заклинания. Факт, който го превърна в отвратителнище. Но продължава. Не човек, а джелезо?

 

   Нещо много лошо остава обаче след Тръмп, разделението сред американците. Ще дам пример със случващото се у нас. Вървиш някъде по убицата, виждаш боклуците на Радев да хвърлят яйца. Виждаш свой познат да мята яйца и да крещи „Долу Гешев” или други простотии. След като видиш този човек и той след това иска да влезе в контакт с теб, ще се съгласиш ли или ще споменеш негова майка и няма да размениш с него /б. м.., боклука/ нито дума.  Контакт между един нормален човек и фатмакочерепов боклук е невъзможен, а тези боклуци с деянията си се самоопределят, както това сториха списъковите интелектуалци. Ето къде вбива клин пуделът на Путин. Така е и в Америка, имам много такива примери от Беверли Хилс. Аз също прекъснах ВСЯКАКВИ /!!!/ отношенния с една издигната дама заради подкрепата и за Радев, продажникът български, самоопределила се като списъкова интелектуалка. Интересна позиция от нейна страна - живее в Париж, изявява се по света, подкрепя Радев. Може би във Франция носи жълта жилетка.

    Сега Радев се е размечтал за нова простотия, да върне Договора между България и Македония, както връща всичките закони, одобрени от парламента. От там всеки път му теглиха дипломатично по една таквоз, той отново връща следващите закони, заканвайки се от далеч, преди да са изработени и представени му за одобрение, плаши и с даване на Конституционен съд, където има съдии от неговата квота, цитирам Александър Семов. Тръмп не беше на такова ниско ниво на което е Радев, посочих вече мотиви.  

 

 

 

 

 

   Напомням, че каквото стане в Щатите, то става по света, давам пример с тротинетките. Там подкараха тротинетки, сега у нас. Не споменавам за айфоните ппреди 4-5 години в Америка, сега същото е тук. Причината за това е сегашният модел на света, който се сътои от две половини – едната е Америка, другата е останалият свят. В основата й е международното платежно средство, н. в. Доларът. И още един лош пример от Амелика, опростачени кандидатпрезиденти по света се устремиха към поста. Щом в Америка може...

   С неизбирането на Тръмп това ще попрестане, но едно зло, сътворено от Тръмп в стлемежите му да се задържи на власт се разпространи и по света, това е разделението на нацията. Къде ли не вече го няма. Такъв е и нашият президент. Да пречи на работата на праламента и във вичко, което високият пост му  разрешава и да цепи нацията ни, защото това е полезно за Путин и така той вреди на раотата на ЕС - това е ролята на президента ни, изменни на Родината си.

   Ще има промени след избора на Байдън по света, те ще засегнат и Европа, но се надявам в добра посока. Ще засегнат обаче и Балканите, за които Тръмп не представляваха интерес. Това се дължи на тъпост, те са много важни, защото от тях ако Путин разположи ракети ще разстрелва в упор културните държави в Европа. И по други линии са важни – ще има натиск върху нас за Македония, защото не сме прави, ще има проблеми с газопровода на Путин към Сърбия и Унгария, и още нещо, за което се заговори – България е единствената страна в НАТО, която не заявява недвусвсмислено участието си в него, а „играе” с Путин.  Над България – член на НАТО – летяха бомбордировачите на Путин за Сирия. Балтийските дъжави, Полша, Ръмъния и България ще са страни, в които ще има американски военни сили.

   Зле ще се получи за Путин и Вучич. Сега ще има един период на мониторинг над Турция и са възможни промени, защото на Ерзоган не може да се разчита. Тази страна ще е горляма загуба за НАТО както Англия за ЕС, но така повече не може с лудия Ердоган. Докара турците до дередже, ако не работят по света и не получават девизи, да са еднни от най-бедните хора по света, като посоката е непрестанно надолу.  Валятата им стана с 4 пъти по-нисък разменен курс. Това едното, но пък Ердогана може да се похвали с ракетите С 400 както Ким Чен Ун с междуконтинеталата си ракета. Свещена простота...

   Байдън не става за президент на тези години, това е голямо напрежение и непрестанен стрес. Според мен се надяват в началото да започне да провежда една нова линия, която да върне Америка на старото й място, с президент непростак, но това едва ли ще продължи дълго. И тук са помислили американците обаче – мелеската от Индия става за този пост, не е като сегашният вицепрезидент на САЩ, Майк Пенис, когото Тръмп избра за вицепрезидент, защото е по-прост от него.

   В заглавието на постинга си сравних атмосферата в Америка като навъсено утро. Имам предвид, че Тръмп заплашва да не напусне поста си с помощта на войската, за това се предполага, че той махна министъра на отбраната. Той заплашва и републиканската партия, че ако не го подкрепи да остане дори с военно положение, ще основе своя партия и ще разцепи републиканците, а той има много голяма подкрепа сред повечето от половината републиканци.

  Това от една страна, но има и друг вариант – Тръмп слиза от поста си, но май няма да стигне до дома си, защото е възможно да го озоват в Следствието, където не потупват по рамото, а ще му предложат кофите с мастилото – ще има да пише какво е правил, с кого... Оставането му на власт – въпрос на оцеляване? Този въпрос оставям отворен. Това, което идва заради него е:

     НАВЪСЕНО УТРО ЗА АМЕРИКА СЛЕД ИЗБОРИТЕ





Гласувай:
8



1. fun1001 - анализ за 6 + )
11.11.2020 18:10

Бравоо, коста,
чудесно Го..наХендри,нa милейди Камериеркaтa...
цитирай
2. germantiger - ...
11.11.2020 20:31
за първи път гласувам против твой постинг и то заслужено след невероятната глупост с която започваш

хилъри културна жена ?!
цитирай
3. vmir - Много истини,
11.11.2020 21:28
но да се нядяваме, че времето на симплицитниците във властта отминава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12279234
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930