Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2020 14:24 - ИЗБОРИТЕ В САЩ – ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 304 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ИЗБОРИТЕ В САЩ – ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ !

 

    Във в/к Уикенд, бр. 44 /885/, година ХVІІІ има поместена статия на футболовия специалист Георги Атанасов. Така ме възмути тази негова /според мен/ просташка статия на тази тема, че тонът ми този път ще бъде доста рязък, ще ползвам и нецензурни думи.  Ще се върна на поръчковата статия.

    Времето разделно отново го живеем в България. В случая се делим на боклуци, подкрепящи череповофатмаковия пуч, изразяващ се във фърляне срещу заплащане на яйца по обществени сгради и на не необклуци, които искаме измитане на боклуците от обществения живот, за да можем да заживеем по начин, който да подхожда на културните държави в Европа, да работим в държава, в която президентът ни не е простакисимус и не сее раздори и противопоставяне, а работи за държавата си, а не за чужди интереси, каквото прави сегашният ни хубостник. Сегашното статукво у нас устройва Путин и задкулисието ни, което се превръща в обект на разследване от страна на Главна прокуратура  обстоятелството, което послужи за мутропуча в София, целящ сваляне на правителството, уволняване на прокурора и завръщане на най-първите ни „бизнесмени” Черепа и Цветан Василев от изгнание. Защото според президентът ни мафията сега е в прокуратурата, а бизнесмените ни – в чужбина, за да се спасят от переступниките в прокуратурата..

   Това разделение обаче  е дребно, когато дойдат изборите, този път на два транша, за парламент и за президент, тогава то ще е в апогея си. Тогава ще има нови времяраздельники, при това на интелектуално ниво предпримати, продажни и подвластни на една чужда държава, намираща се на североизток от нас, цитирам четирима: Слави, Мая, Иванов, /пак/радеВ и други от типа, фани единио, удари другио. Посятите от череповофатмака ветрове, ще поникнат по време на редовните избори като бури. И ако тези бури надделеят над разума, ще ни върнат години назад, а може да стане и най-страшното – да коригираме страгическата си ориентация и да се върнем към ОНД, където честно казано с тази наша простащина и продажност ни е мястото. Така ще възстановим крепката си дружба с Голямата страна, където живеят най-щастливите хорпа на света, която до 2036 г. ще има за президент най-великият политик на света, Путин, според патриарха им полк. Гундяев – най-големият дар Божий за Русия откакто Русия я има на света...

   Разделното време, етап 2, ще навлезе много жестоко, защото опростачените от социалните мрежи, от шоуто на Слави, от нетови активники като Блекпредатора, от вестникоизявявачи като Георги Атанасов, е довело вече до трайно разделяне у нас в съотношение 20/80.  Във второто число са опростачените, в първото – мислещите хора, небоклуците. Само че гласовете у нас се зачитат като равни, докато в Америка във всеки щат тежестта на гласа е ралична, като максималното съотношение спрямо  най-тежкия глас във Флорида достига 1/18. Затова там няколко щата решават изборите, затова у нас ромовите гета решават изборите...

  

    Разделното време за американските избори засяга целия свят. Както у нас разделението е между две категории, боклуци и небоклуци, същото е валидно и за другите страни. Ще започна с Полша, една голяма страна, засегната от опростачването в мащаби, равни и дори надвишаващи тези в Италия. Някога студентите, завършили в Полша се връщаха различни, свободни хора. В Полша по времето на социализма хората бяха с  право да се изявяват като свободни хора, макар в определени граници, днес те са опростачени до неузнаваемост. Хора, живяли там и запознати с поляците преди 1989 г, виждайки ги сега, са разочаровани от тях. В резултат на опростачването им там настъпва тоталитаризма в съдебната система, в законите им, в мисленето на хората, които го приемат за нещо нормвално. Това трябва да бъде параванът, зад който тамошните маркспутинци да се скрият и да върнат Полша към страната към Путин.  Циганите от Словакия не са толкова прости. Те гласуват за тези, които според тях ще им осигурят яденето и пиенето. Полша е недостойна за член на ЕС и по същество работи против него, искайки въпреки това големи траншове в евра по кохезионни, селскостопански, инфраструктурни и др. програми. А какви са настроенията там е ясно – ръководителите им с тоталитарно мислене, но такива станаха и хората – те си ги искат, защото интелектуалните им нива съвпадат.  На този фон поляците търсят здрави връзки със САЩ, където живеят много поляци, а също и американците да ги пазят от съседа им примат, Русия. На ЕС те нямат доверие. В Полша САЩ ще се настанят трайно поради стратегически причини, но бъдещето на Полша е под въпрос. Линията, която полските другари водят много намязва на тая на Турция, начело със заразения с гигантизъм Ердоган. Опростачването е оръжие за масово поразяване, поляците, за жалост са ужасяващо поразени. А пътят към нормалността е много труден, в повечето случаи невъзможен.

    Преди година-две Полша поиска от Германия още репарации за това, че германците ги нападнаха по време на ВСВ. Също така ги нападнаха и комунистите на Сталин и Полша бе поделена между тях. Май тия работи не се известни на новите им политрукове. Явно руснаците са ги нападнали мирно, не е имало военни действия и разрушения, избити над 200000 офицери от армията им,а виновни за тяхното нападение са германците, защото исканията са само към тях. Това искане свали маските на управляващите в Полша, като предположението, че ще се видят лица, се оказа погрешно – разголиха се се гъзове, които работят за възстановаването на Съветската империя след ВСВ в Източна Европа. Този сценарий в Унгария е различен, целта му обаче – същата. Нещата се развиват зле, самите поляци са си виновни. В миналото, борили се срещу нападенията им от изток /Русия/ и от запад /Германия/, днес с интерес на първо място към водките, те си харесват управниците и това, що те сторват с изключение на абортите. Как един народ, някога от Балтийско до Черно море,  може да тръгне сам срещу себе си. За поляците според допитванията до тях предпочитаният кандидат за президент на САЩ е Тръмп.

 

    В Русия положението се променя, но икономически. Тази промяна ще продължи още 15 години според американците, след което Руската империя ще се разпадне поради икономически крах. Промяна няма обаче в мисленето на руснаците, които си искат Путин и без всякакво съмнение ще го преизбират до 2036 г. Те считат Тръмп за едва ли не копие на Путин, а методите на Путин и на Тръмп – за едни и същи. На руснаците нито може да се възрази, нито нещо да се каже, най-малкото да им се даде акъл. Те може да нямат свой, но Путин ще им каже какво да правят. Както нашите боклуци ако ги попитат кои ще сменят Бойко и Гешев, те отговарят: Радев ще каже кои. Света Простащине, пред Теб вече повечото от хората се прекланят...

 

    Кого предпочитат за президент на САЩ в България, предпочитанията са вероятно 80/20 в полза на Тръмп, като във второто число са небоклуците. Тук се извършва пропаганда, води се дезионформация, ще дам прпимер. Преди около 4 години говорих на един концерт с жената на Костадин Чакъров, която е музикант. Ставаше въпрос за избора между Хилари и Тръмп. Такава пропаганда изслушах, в която Хилари бе наречена десетки пъти кучка, мръсница, а Тръмп – нахимнословван. Същото сега БУКВАЛНО, но увъртяно по килифарски го твърди футболовият специалист Георги Атанасов. Той ползва метода на увътрането , което е класическо след въвеждането му от един селянин. Селянинът като като сякъл дърва, едно дЪрво изхвърчало и го ударило по ташаците. Не му минава болката на човека, отишъл на доктор, като казал, че не може да обясни какво е станало с него, защото има срамни думи.  Докторът казал, ами кажи го увъртяно. И селянинът разяснил казуса така:

-       Докторе, като секох дЪрва, едно дЪрво излетя от

дръвника, завъртя се няколко пъти около куро ми и ме удари по ташаците. От тогава ме болят.

  Така увъртяно е написал статията си и този хубостник. Започвайки  с междунородното положение, загатвайки за някакви си тикви, което вероятно се отнася за правителството, бичувайки двата американски президента - един клоун, и един крадец - той косвено ориентира американците за кого да грасуват. Ако четат обаче българския вестник, предназначен за най-простите хора в България. И предлага Тръмп,  базирайки се на пророческо изказване на Професор вучкоВ.

 

    В Америка хората също са разделени, като това разделение е довело до враждебност между тях. Не можещите да мислят, интересуващи се само данъците да са им ниски, в пълно незнание каво става по света, боклуците предпочитат Тръмп. Небоклуците в Америка ще се опитат да променят това статукво, което оставя Тръмп, за да издигнат отново авторитета на Америка пред света. Такава голяма държава, как можа да си избере дотолкова необразован и неприятен президент, който се огради с такива като него и свалянето му от президентския пост ще е доста трудно. Светът се промени за неговите 4 години, има нови Оси, нови суперсили, нови интереси и конфликти, които трябва да бъдат решавани поне в първия момент от един интелигентен американец, а не от неителигентника Тръмп. Във втория етап ще се включат съветниците на президента за намиране на разумно решение.

 

   В този мрак имам някаква надежда. В предаването Панорама взеха интерю от един интелигентен американец, работил към няколко президенти, напълно наясно с това, което донесе Тръмп на Америка и какви ще бъдат последствията, ако той остане още 4 години. Има и небоклуци в Америка, но избягват да излъчват интервюта с тях, в които те дават акъли на републиканците, излъчили толкова интелигентен президент, избран /вероятно/ с помощта на путиновите кибергибридники. Хилари с повече гласове на миналите избори, победител Тръмп с по-малко гласове, пардон, победителят май е Путин. Защото не ставащ за президент на Амирика ще бъде манипулиран с успех от него.

   Ще се повтори ли този сценарий още веднаж?

  

   

 

  





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184704
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031