Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2020 17:20 - БЛИЦИЗЛЕКУВАНЕТО НА ТРЪМП - РАЗСЕКРЕТЕНО!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 748 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 13.10.2020 21:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

БЛИЦИЗЛЕКУВАНЕТО НА ТРЪМП - РАЗСЕКРЕТЕНО!!!

 

   Бързото, бих го нарекъл светкавично лечение на Тръмп от този коварен вирус се случи благодарение на неговата хиперинтелигнтност. Тя, в комбинация със свръхиннтелигетността на още двама като него, допринесе въпреки рисковата си възраст 74 тодини! -  той за четири дни да пребори вируса.

     Как е протекло леченнето на Тръмп преди минута постъпи сводка в Архива на Центъра. Бързам да го публикувам за да съм първят, който го прави достояние на народа.

 

   Етап първи да лечеието на Тръмп:

   Тръмп, след като разбира, че е разболят от китайския вирус, сбира лекарите на Белия дом и съветниците си в Овалния кабинет и разпорежда:

    Политиците да престанат на се пправят на лекари, а лекарите да престанат да са правят на политици!

Те обещават, попълват съответни деклараци и спазват

обещанията си. Два лекара и един съветник не се съгласяват,  Тръмп ги уволнява на минутата. Идеята Тръмп взема от нашия президент, предложена на първото му изказване по телевизията за коронавируса в България. Напомням и за историчесското му изказване преди това, че той е против Африканската чума по свинете. Никой друг тогава не й се бе противопоставил, само той.

   Второто, което Тръмп разпорежда е да му донесат от лекарството, с което Путин  е инжектира болната си дъщеря 3 и половинаа пъти и тя оздравява 100%. Известен е случаят с това лечение, когато дъщерята на Путин се разболява от коронавирус и вдига 40 градуса температура. Путин лично бие една инжекция на дъщеря си, на другия ден температурата е 39. Той й бие още една, на следващия ден температурата й става 38. Още един ден, още една инжекничка и температурата й става 37 градуса. Путин не е глупав, знае какво прави,  бие й половин иннжекция и на следващия ден дъщеря му с температура 36, 6 градуса бива изписана от болницата. Излизайки от болницата тя настоява иска да играе тенис и пуска СМС на свое гадже, но той още не е разсекретен.

  Със същото лекарство, доставено му от Кремъл  по същата схема е лекуван Тръмп. Той започва обаче от 38 градуса и са му приложени само една и половина дози от лекарството на Путин.

  

  И още един съществен момент в лечението му има, Тръмп на своя оттговорност се е дезинфекрирвал от вътре. Поръчал да му донесат бутилка белина, от която пиел по три пъти дневно по една чаена лъжичка.

   Поуките за болните са две. Дойде ли доктор при болния и вместо да го лекува започне да се прави на политик, болният трябва да го изфърли веднага от дома си и да извика друг лекар, нементе. Втората поука е, че болнит трябва добре да се дезинфекцирва отвътре, напр. три пъти на ден с по една супена лъжица белина, та още по-бързо от Тръмп да оздравее.

  За мен е радост, че Тръмп оздравя, но двойна радост за мен е обстоятелството, че той следи какво правят още по-интелигетните от него по света, в случая Радев и Путин – поднебесната двойка, която вдъхновява една нашата двойка волове, един литературник и един оспорван от завистниците му поет, запрегнати в общ хомот, които искат да ни крутолят от НАТО и от ЕС и да изтеглят тежката ни каруца до Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на земята.

     Където няма скърби и бедност...

 

     Ако бях американец, щях да предпочета Тръмп за президент. Ако бях руснак щях да искам Путин за президент до 2036 година, но понеже съм българска електорална единица, доста съм ограничен – мога да поискам само нашият президент да остане такъв до 2036 г. И още нещо искам, по- точно е да кажа много настоявам – МАШИННО ГЛАСУВАНЕ.
Немашиннното грасуване е по-опасно от Ковида, от Африканската чума по свинете...  

                         image


   
                 image










Гласувай:
7



1. getmans1 - ХА-ХА-ХА, . . . Бай Коста, забравил ...
13.10.2020 17:59
ХА-ХА-ХА, ... Бай Коста, забравил си обичайните музикални поздрави за героите на нашето време и блог.бг-то ... А, те го заслужават.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Включих две песни, но посветената на Тръмп хиперпопулярна поппесен в
13.10.2020 21:09
getmans1 написа:
ХА-ХА-ХА, ... Бай Коста, забравил си обичайните музикални поздрави за героите на нашето време и блог.бг-то ... А, те го заслужават.


Сърбия, композирана от Небойша Курович не изтеглих, защото се заплаща. Хитът се казва "Ми пуси". Такова вдъхновено изпълнение, каквото прави Миле Китич би могъл да направи само Радев, ако Решетников го бе назначил за поппевец, а не за президент.... И две песни стигат, надявам се да им арешат...
цитирай
3. lulchev - Поне Тръмп честно си се зарази и изкара болестта.
14.10.2020 14:22
Очаквам подобна честност и от нашите подстрекатели и подривници на противоепидемичните мерки. Подозирам обаче, че най-грижливо се пазят, поне по-умните от тях.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Нашите зная кога ще дойде края а болестта:
14.10.2020 20:53
lulchev написа:
Очаквам подобна честност и от нашите подстрекатели и подривници на противоепидемичните мерки. Подозирам обаче, че най-грижливо се пазят, поне по-умните от тях.


Когато политиците престанат да се правят на доктори, а докторите на политици!
/Р. Радев/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180827
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031