Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2020 22:14 - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БАЩИЦО!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 767 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

    Днешният ден изпълва с радост сърцата на честните хора с прогресивни възгледи – бащицата Путин навършва 68 години. Не само аз, светът се радва, че Бог ни е дарил този най-велик човек, изпратен да ганарнтира равновесието в света и поставен за кърмчия на Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на света.

   Най-големият подарък за бащицата обаче е новата хиперракета Циркон, която сменя остарялата вече хиперракета Кинжал. Старата ракета можеше да достиге до Вашингтон за 15 мин. с оклонение от целта 30 см. Новата ракета е с десет независими бойни глави, една само от които е достатъчна да унищожи цяла Америка. Тя достига до Вашингтон за 10 мин, а отклонениято от целта е само 5 мм, 60 пъти по-точна е от остарялата ракета. Такъв голям подарък за рожденния си ден преди 4 години получи бащата на народите Ким Чен Ун - ракета, непрехващаема от противоракетните установки на Япония и Южна Корея. Там бе ползван друг принцип – вместо една ракета, срещу противника се изстрелват 10 едновременно. При такъв ракетен залп ПРО се шашва и не реагира чрез изстрелване на протоворакета. Тази тема в детайли може да развие най-първата ракетчичка на блога, г/жа Радостиналасса.

   Светът обаче очаква нещо важно, нещо много важно, най-важното нещо – ще се кандидатира ли Путин за президент до 2036 г. Той казва, че мисли върху това, но решение още не е взел. И продължава да мисли. А светът иска стабилност като тази, която ще покажа на снимката след постинга.

   В Центъра вече имаме събрана достатъчно информация за най-спонтанните радостники в блога по повод роженния ден на бащицата.. На първо място са специалистките по ракети и подводици, Радостиналасса и ЦАВ12929. Те обаче не са оправни с мъжете и няма как да се израдват на този напредък на Путин като жени в буквалния смъсъл на думата, оти мъжете се плашат от тях. Жени с хоби оръжие за масово унщожение, „стават” ли, никой не знай....

   Други двама, впрегнатитите блогови волове Блекпредаторо и ОК3223 в каруцата, която трябва да  изведе България до най-светлите хоризонти в развитието й, вероятно няма скоро да изтрезнеят, което е разбираемо. То такваз ракета, мамето на американците ще разкатае 10 мин. след като Путин реши. Към тях обаче се присъедини и нов радостник по този повод, блогърът-информатор за новините по света, ИВ69. Случи ли се някъде нещо, аз от него се наинформирвам защото той пръв помества новината в блога си, при това глаубвюрдих.

   Честит Рожден Ден, Путин!

   Дано пуделът ти в България, Радев да ни крутоли от НАТО и от ЕС и ни върне обратно под чадъра на непобедимите ти ракети, насочени в мирна закана към врага, който иска война.

   Вън мафията от изпълнителната власт и прокуратурата!

    Доле Каскета!

    И ние си искаме президента до 2036 година!

    Още ведннаж, ЧРД, бащицо!

image  

  





Гласувай:
7



1. krumbelosvet - Колажът
07.10.2020 22:28
Колажът - оръжието на лъжците.
Мисля си, ако има на тоя свят справедливост, дали няма духът на Орфей да насочи някоя родопска мечка на среща с планинаря.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Има нова сръбско-циганска песен за рожденния ден на Путин:
07.10.2020 22:58
По игрища и пързалки
волно ний играем
и макар и още малки,
името на Путин ние знаем.

Ще я изпълят това лято на фестивала в Гуча, а изпълителите не се нуждаят от реклама: средношколката Небойша Курович и поппевецът Лайолюб Войнович.
Заповядайте в Гуча!
цитирай
3. lulchev - Ех, как културно кълнат борците срещу омразата!
08.10.2020 14:03
Няма простотии от сорта на: "Хаир да не видиш" и "Да вампирясаш", ами изисканото: "Духът на Орфей да насочи родопска мечка към теб." Внимавай, вземи си бележка за да не ескалират клетвите, да не стане: "Духът на Мирчо Спасов да ти изпрати Газдов, когато бродиш из Стара планина около родния му Церецел!"
цитирай
4. planinitenabulgaria - Тези "клетви" ми приличат на изказани от
08.10.2020 16:28
lulchev написа:
Няма простотии от сорта на: "Хаир да не видиш" и "Да вампирясаш", ами изисканото: "Духът на Орфей да насочи родопска мечка към теб." Внимавай, вземи си бележка за да не ескалират клетвите, да не стане: "Духът на Мирчо Спасов да ти изпрати Газдов, когато бродиш из Стара планина около родния му Церецел!"


ннякой крумбелоСВЕТНАТ с твъра предмет по главата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12269885
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930