Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2020 12:09 - ПАЛАТКОВИТЕ ЛАГЕРИ ОСТАВАТ, ИСКАНИЯТА НА ПАЛАТКУВАЩИТЕ ОСТАВАТ НЕПРОМЕНЕНИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 802 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 13.08.2020 18:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
      От няколко дни имаме нова база на Центъра до с. Камилски дол. Тя е оборудвана с хакерска техника, благодарение на която можем да проникнем навсякъде, включително и в палатковите лагери на протестиращите срещу Борисов и Гешев, явяващи се фронт за отвоюване на държавата от мафията. Все участники в ним - сторонниками на машинното гласуване. Ние сбираме необходимата ни информация с благородна цел или по заказ с цел  изготвяне на неоспорими компромати. В момента в България хит са палатковите лагери, които имат бъдеще. Прехванахме разговор за нов такъв върху петолъчката до площад  Македония, който да ускори подаването на оставка от Гешев, защото трамваите не могат да променят маршрутите си. Вече са определени момичетата, които ще играят волейбол на Петолъчката и момчетата, които ще ритат топка. Всичките са млади хора, студенти по света, завърнали се да се присъдинят към фронта срещу  мафията и мутрите . Вперед, победа близо! 

                              image

                                                           Мутри, Вън!

                             image

                                                             Бъдете смели!

image

                                                            Триото

                           image

                                                               Терцетът

                            image

 Инстуктор наинструктирва Триото. Той е на-най-важната позиция в дясно, най-в ляво е най-ниско поставеният в социалната стълбица член на триото. От него нищо не зависи, всички му случват едно и също нещо...

                          image

                                 Дошадраванов триъгълников палатков лагер    

                          image

   Наскоро пътувахме по Родопа. По най-оживените междуградски  големи пътища срещахме цигани, които бяха с едда и съща табела на гърдите си, на която пишеше: ИСКАМ НОВА КОНСТИТУЦИЯ. Замислих се, и аз искам нова Конституция. Старата я харесвам, но в новата искам да има едно допълнение, Член първи, в който да пише че Конституцията задължава първият в ляво на снимката да бъде назначен за президент без мандат, до животно и ако реши да се откаже от поста си, да не му се разрешава.
  Към този Член първи да има Алинея едно, която да налага за Министър на културата да бъде назначена дамата от Троицата без определен мандат, също до животно, а Алинея две да разпорежда министър на образованието да бъде назначен третият от Троицата с очилата. 
   Така, както циганите от Смолянско спонтанно си поискват  нова Конституция, както турците и помаците през 1989 г. спонтанно решиха да сменят имената си, така и аз искам нещо, но далеч по.-скромно - само една малка промяна в Конституцията, благодарение на която кадърните хора да бъдат включени облигатно в управлението, та да напрпавят и останалите в държавата кадърни както тях...
    ОСТАВКА!!!!





















Гласувай:
5



1. ok3223 - НЕЩО ОЛЕКВАШ НАПОСЛЕДЪК...
14.08.2020 15:39
АМА доста...
Я прочети що за интелект и човек президента Румен Радвв. Генерал и летец- изтребител, една от най-опасните професии в света. Пенсиониран след 30год. служба и навършване на 50год. На толкова задължително пенсинират летците ... като командващ БВВС. Завършил с отличен ,българската ВВАкадемия "Г.С.Раковски" и още 2 елитни американск ВВАкадемий. С отличен успех и един от първенцитена академийте. Владее писмено и говоримо френски, руски и английски.
Интелектуаалец от висока класа и избран с мнозиство за президен на България. Такива военни, от такава класа образование с единици в българската военна история. И ГО СРАВНИ С ВОЖДА НА ГРОБ-АРИТЕ ПОЖАРНИКАРЯ ШОЛ БОЙКО ОРИСОВ ...НАСАДЕН ОТ НЕМЦИТЕ СЪС ВСИЧКИ ВЪЗМОЖЖЖНИ СРЕДСТВА ОТ НЕМЦИТЕ И БРЮКСЕЛ ЗА БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ.
ДОКАРАЛ СТРАНАТА И ХОРАТА ДО ТОТАЛЕН ФАЛИТ. НА 1-ВО МЯСТО ПО БЕДНОСТ СМЕ В ЕС И 1-ВИ ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА.
СПОРЕД СТАТИСТ.ИНСТИТУТИ НА ООН И И НАШАТА БАН...
НА ЧАС, ВСЕКИ ЧАС У НАС УМИРАТ ПО 6 ЧОВЕКА... ЗА 24 ЧАСА ПО 6 ЧОВЕКА ТОВА ПРАВИ ОКОЛО 200.
ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ... ОТ 180-ТЕ ДЪРЖАВИ, ТОЛКОВА СА СА ДНЕС ДЪРЖАВИТЕ В СВЕТА СМЕ.
И НАЙ- БЪРЗО УМИРАЩАТА НАЦИЯ ДНЕС В СВЕТА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185476
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031