Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2020 18:03 - „КОРОНАВИРУСЪТ Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ПРИРОДАТА КЪМ НАС!”
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 386 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 21.05.2020 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                      „КОРОНАВИРУСЪТ Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ПРИРОДАТА КЪМ НАС!”

 

    Имах среща с една висша дама по повод на уникален подарък, който дълго време приготвях за нея. Подарих й го със закъснение заради коронавируса. Повтарям, уникален, защото едва ли друг човек може да замисли и изпълни такова нещо. Убеден съм, че колкото пъти тя има гости вкъщи, ще показва части от него, а когато пътува по работа, ще включва актуалното по темата в докладите си.

   Жената каза, че съпругът й - и той на доста високо ниво, от двумесечното стоене вкъщи /б. м. в апартамента им на Петте кьошета/, без достъп до Съда, където работи, перкулясал. Свързал се по ФБ с още един като него / б. м. и той перкулясян от домоседенето/ и по цял ден мЕнят мисли на тема Ковид 19. Един ден госпожата извела на дълга разходка съпруга си и така през целия ден съпругът й не влизал във ФБ. Човекът частично закачил. Прибрали се вечерта, фанал той отново ФБ и пак същата работа -  перкулясал, постигнатото по време  разходката стабилизиране пропаднало.   След месеци „работа” над казуса с коронавируса, двата фейсбукови партньора стигали до извода, че той е измислен или в Русия или в Китай, който започва да се държи по същия начин, както някога СССР - нагло и агресивно и са убедени, че това е злоумишлено, преднамерено действие на една от тези две страни. Аз не съм на тяхното мнение, категорично изключвам вируса да е измислен от идиоти, а в заглавието съм поместил мнението на дамата, което споделям  и по този повод пиша настоящия постинг.

   Размислих се след срещата за вредата от този отвратителен вирус и стигах до извода, че той нанесе най-големи вреди на държавите примати, на държавите с опростачено население, на държавите с изроден ген и на изостаналите в културно отошение държави. Първа от списъка на ителигентите държави, която овладя пандемията със злото бе Германия. Имам доста приятели германци, с които говорих и се изненадах, че те не бяха обезпокоени от този коварен вирус. Казваха ми, че имат много добра здравна система и вярват в нея, поради която ще се разминат със заразата или ако се разболеят, ще бъдат излекувани. Пострадалите от заразата в Германия са били преобладаващо чуждестранни работници, които живеят при не добри в хигиенно отношение условия, мигранти, временни работници към немски строители фирми, които биват викани при започване на обект. Такива наши турци и помаци реставратори на стари къщи има много в Германия, разговарял съм с много от тях в режим на изчакване в селските кръчми.  Сезираха се немските здравите служби върху тях, направиха разумното и възможното. Сега германското икономика отново заработва, но проблемът им идва от другаде - кой ще купи това, което Германия произвежда, защото се задава световна икономическа криза заради този вирус. Испанският вирус от 1912 г. нанесе други поражения -  починаха към 50000000 души по света, а този нанесе огромни икономически вреди, които ще засегнат целия свят, който днес е свързан, като вредата ще бъде в различи мащаби за всяка страна. Това е беда за всяка държава, за всяко семейство, за всеки човек. На този фон най-непочтеният президент на света и натовски генерал каза, че българското правителство не давало помощи, а предлагало оферти за кредити. Такава наглост – някой малоумник на фона на пандемия да се опитва да изпъква като волско мъдо - едва ли има и в книгата на Гинес.

   Най-засегнатата от този вирус страна се оказа Русия. При появата на вируса хибридните войници на Бащицата излъгаха хората, че на коронавируса в Голямата страна е забранено, опастост за хората няма и властите не взеха никакви мерки. И не можеха да вземат, защото приоритетът им е производството на ракети, които произвеждат на конвейр както колбаси. За да върви туй производство не остават средства за здравеопазване, а болниците дори и в Москва нямат дори канализация. Водата се изпомпва от септикямите с говновози. Фармацевтичната им промишлеонст е аут, заводите им за лекарства бълват отрови в околната среда, а какви са лекарствата знае може би само Марешки, който единствен ги внася и ни ги предлага. Коронавирусът не пощади руснаците, които се оказаха тотално неподготвени за него. Аз не вярвам на руското правителство, възможно е щетите да са и още по-големи. На Бащицата на страната остана само една опция – декрети и други такива, прилагани от управлението на Ленин, но актуализирани в ограничаване на социалните контакти. Надежда всяка, вие тука оставете, това ми се струва най-точното указание на здравните власти към болните.

     Доста хора се разболяха в Русия, доста измряха, но бедата на Бащицата им дойде от другаде, просто той се издъни окончатело, както Брежнев през 1982 г, когато петролът удари цена 14 долара за барел.  Руснаците, макар и с вбетонени глави и без гражданско общество, не могат да не усетят, че в бюджета на страната им като приходи от износа на Русия сега постъпват само 20% в сравнение преди 2-3 месеца. Това се дължи на падането на цените на енергоносителите. Във връзка с неработещите заводи по Европа количествата газ за тях са минимални - нова рестрикция за доходите а Бащицата към тази с ниските цени.

   Това е най-пострадалата държава от коронавируса, но кибергибридниците на Бащицата, на приципа на Гьобелс не се предават – вместо газ, Русия щяла изнася жито, с което ще залее Европа, Америка, Канада, Аржетина, Австралия. Ще започне и производство на високотехнологични стоки, напр. автомобилът ИЖ 1500 ще се модифицира така, че ТЕСЛА-та на Америка ще замяза на каруца в сравенение с него и ще стане най-търсеният в света. Ако това стане - всичко е в бъдеще време -  може и да остане Путин на власт до 2036 г, както го е наглАсил.  Ако не, до месеци олигархията на Бащицата остава без средства и се срутва под собствената си тежест. След като деиндустриализира Голямата страна и я превърна в страна-примат, която нищо не може да произведе освен ракети, а разчита само на доходи от природните си ресурси, сега пък Бащицата ще я индустриализирва. Ай-ти специалисти, желателно непропойци ще му помогнат? Ако туй с житото и ИЖ-а не се получи, годината 2036-а, до която  Бащицата ще управлява Руската империя и ще я пази от разпадането й на осем части ми се чини много далеч.

   Другата страна-примат КНДР, няма да коментирам. Там проблемът е здравословото състоянние на Бащата на народите, който според южаокорейското разузнаване е чукнал 130 кг., колкото Каракачанът на последния парламентарен контрол.

 

   По реда на най-пострадалите от коронавируса държави непримати, те се делят на три групи. В първата са тези, които  са с най-опростачено аселение. Недостижима по този показател е Италия, следват Испания, Франция, Гърция. Всяка от тях има нещо специфично, защото стъпалата на опростаченост, по които те са се покатерили е различно висока . За Гърция - най-големите хитреци, а също и природно тъпи, ще напиша отделен постинг. Сега само ще напиша, че днешнните гърци не са потомци на някогашнните мъдреци, обитавали земите им, а на някакави араби, ама най-тъпите. Същата история е при тях както в Египет, запазено е само името на държавата им. Икономиката на страната им, ориентирана към леки, но пък рискови печалби, основана в голяма част на красотата на страната им и на великата им древна история ще пострада, а това носи много неизвестни за всеки грък – страната им изплаща кредит в размер на два годищни бюджета. А ги удари и този проклет вирус. Такава простащина можа да направи само Италия, но при нея хем мащабите са други, хем опрпостачваето на хората в тази държава протече по различен начин.

  Във втората група пострадали от вируса влизат държавите с износен, нежизнеспособен ген. От тях ще спомена само една, защото при тях изроден им е дори миистър-председателят, карикатура на самия себе си, който по този показател отговаря на въжделенията на избирателите си. Ако една държава е просташка, те ще си изберат биринджия простакисимус или популист, ако държавата е банда от изроди, те ще си изберат този, който най-мяза на изрод, защото те най-много ще го уважават и ще му завиждат.

   Има още държави в Европа като Англия, но като европеец не ги осветлявам. Те се самоосветиха. Да се мери обаче някоя с Англия – такава още няма.

  Третата група държави са тези, начело с биринджии абдали. Най-първата и недостижимата от този клас е Турция. Тези работливи хора със здрав ген защо така ги наказа Аллах с Ердогана, та обедняха 4 пъти?  Не само това – гастарайбатерите от Европа разнесоха вируса и по най-отдалечените кътчета на Анадола. Ни промишленост сега, ни туризъм по някогашите гръцки територии, които Аглия и Франция придадоха към тях, та и коронавирус ги сполетя. Бидейки близък с доста турци с двойно гражданство, аз съм много загрижен за тях. Няма страна в света, която да има доверие на Ердоган. Докато го не махнат военните, нещата там няма да се оправят, но Службите му са яки като тези на Путин.

   Към тази група влизат и други държави, давам за пример Сърбия. Вучич обеща на сърбите, че ако се появи в Сърбия коронавирус, Бащицата ще им помогне /б. м. ще ги излекува/, защото неговите вирусолози са най-първите в света. Само че като се върнаха гастарбайтерите им от Европа, те разнесоха коронавируса по всички крайни на Сърбия, а Бащицата, зает да помага при прогонването на коронавируса от САЩ и Италия, така и не им помогна. Пениси, каквито са се заподмятвали 3000 години преди маймуите, сега актуализираи на ниво Бащицата – Вучич, верни в борбата, безстрашни срещу вируса.  На времето имаше един треньор на борците за мир от техния интелектуален клас,  Хрущов. Вучич-Путин е са го адмиали. За да повдигне духа на сърбите, Вучич подари един камион с маски на болните му италиански приятели. Там болните са толкоз много, че да си ги надянат не на главата, а на някоя друга част на организЪма им, пак няма да им помогнат. Положението на Сърбия, която произвежда само /!!!/ хранители стоки, но не може да ги продаде нито на Бащицата, който няма пари да ги заплати, нито на страните от ЕС, защото не играе икономически с тях.  Остава само нелегалният износ на тези стоки в България и някои други съседи, което е крайно недостатъчно.

    Аз съм приятел на сърбите, защото сме от един етнос, вината да ги сполети тази беля е на Путин и на мекеретата му в Белград. В подобно отношение е и Македония, спрямо която основен играч в непрестанно възникващите  ни новоспорове с нея е човеко на Путин, Каракачанът. Той е не популист, какъвто се представя, това му е параваът, зад който се крие както президентът ни зад паравана на простащината, основата му задача е друга.

   От коронавируса пострадахме и ние. Дадох пример с един перкулясал, но такива има мого, всички с лабилна психика. Точно върху такива се сезират хибридите войници на Путин в социалите мрежи за да дезорганизират и тормзят хората. Не питам, какво друго могат да правят маркспутинците освен дезинформация, фалшиви новини и пропаганда.

    България според мен се справя с проблема с оценка 4,5 и то защото работещите против страната си като натовския генерал /Радев/ - според мен той се превърна в проблем за страната ни! -  като г/жа Техноимпекс, хиперителектната Манолова, медийата група 7/8  и вестниковото войство като Кеворкян, фуболовия журналист Георги Атанасов, Другарката адеждА захариевА и др. снижиха комплексната ни оценка. Тези хубав/и/ци, които изброих, прикрити зад паравана на простащината, изразяваща се в популизъм, по същество проституирайки с трудостите покрай коварната болест, се домогват до полотически или икономически дивиденти. Те ползват и други пениси, които заподмятват пред подкрепниките и поддержниките си на тяхото ителектуало ниво, обслужвайки по този начин интересите на една чужда държава, която няма да осветрявам, известна е. За нея / б. м. включването ни в Евразия/ работят противниците на курса на страната ни към културните държави в Европа и които имат своите шансове в резултат а опростачването на масите.

    Пак ще се върна на тази тема, може би. Благодаря на лекарите, които заплатиха висока цена за здравето на хората, заразявйки се и те. Благодаря на правителството, на което след преминаване на пандемията никак няма да е лесно. Прекъснати са производствени процеси, някои специалисти няма да се върнат, а хорото трябва да заиграе отново - хората да се върнат към нормалия ритъм на живот.Срещу това работят мекеретата на Радев, които сега протестират по улиците а Сафия, а той е загриженн за човешките им права, защото държавата и е едно хунтово блато, това е събирателото понятие за нея от квалификачиите на Черепа, на Цветан Василев и на натовския генерал. Ще свършат протестите на тези радеволюби, ще започат други номера, за които загатват репортерите на „7/8”, ще го подкрепят и още две партии, едната на Маолова, другата е регистрирана,   в момента забравих името на простакисимуса й. Вместо управляващите сега да възстанояват страната и да имат подкрепа на всички иституции, това ще бъде първата им пречка по технния път – борбата срещу мекеретата, не осветлявам на кого.

    Независимо генералисимус ли е начело на една страна или простакисимус, животът върви напред и изхвърля боклуците. А боклуците – те по делата им се разпозават. В ромовите квартали, където има зараза и се налагат блокади възникват протести, без всяко съмнение и те производни на президентството. Излезе една креслива циганка и възмутена жестоко в Западна България казват, и гениталията й е възмутена! – и крещи: Къде е този вирус, няма вирус, вие го измисляте. На същото ителектуално ниво като тази и други като нея циганки - електоратът на натовскиая генерал – той казва: Мерките срещу предпазване от вируса ще допринесат по-големи вреди от самия вирус. Той ли каза първо това, та циганките се поучиха от него или той се поучи от циганките, не мога да определя кой бе пръв, както ми е ясно апр. къде започна Септемврийското въстание. В Мъглиж. От приказките на циганките и от тези на натовския генерал ми се чини, че те са на едно ителекуално ниво. Или пък един и същи сценарист им пише опорите точки. Завършвам постинга си с лаф на турците, които при подобен казус в държавата им казват:

-       Кафа сикме!

  Нецезурираният превод на това възклицание е:

   - Стига с тия простотии!!!

   





Гласувай:
5



1. zaples14 - Най-засегнатата от коронавируса ...
24.05.2020 21:25
Най-засегнатата от коронавируса държава не е Русия, а САЩ. Това поне сочи статистиката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189184
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031