Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2020 12:49 - ФАНИ ЕЗИНИО, УДАРИ ДРУГИО - 2
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 834 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 03.05.2020 12:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                      ФАНИ  ЕДИНИО – УДАРИ  ДРУГИО – 2

 

    Наскоро писах  постинг за двама президенти, които са срам за страните си, но не само това – да си избереш такова нещо за президент, да ти го явяват по медиите, да ти дава акъли, срлед като оно само за себе си няма, това е срам и за хората в тези страни.

   Тия двамата обаче се различават в някакав степен -  единият от тях работи за себе си, а другият - против страната си. Усърдието им обаче е замечательно.  Единият бе избран благодарение на хакерска атака на руските кибергибридници във Флорида,  другият – с посредничеството на техния заказчик, Путин, посредством фалшив Инициативен комитет, подкрепен с фалшив параван около предлагания от тях кандидат, че бил.... натовски генерал.

    Тръмп добре работи за себе си – като призидент не могат да му предяват обвинения, освен това прокара и закон, благодарение на който след гибердясването му роднините му при получаване на наследството от родителя си милиардер няма да платят на САЩ нито цент данъци. Натовският генерал за разлика от него не работи за себе си, не работи и за страната, той е гамбитна пешка в ръцете на Путин, който ще го жертва за да получи по-дора позиция на шахматната дъска в името на амбициите си да руши ЕС с подставени зависими от него ЛИЦА. Не обичам и не си служа с името ЗАДНИЦИ и никога не наричам хората така. Путин разчита на Радев чрез него да подронва авторитета на страната ни пред ЕС,  внасяйки по този начин разцепление в ЕС, да създава раздори между хората в България, напр. пенсионери срещу работници,  „гладни” срещу „сити”, наактивирайки по този начин необразованите и опростачените да се протовопоставят на правителството, включително и срещу ограниченията във връзка с коронавируса, да плюе от телевизионните студиа. Радев нищо не може да каже, от него никой нищо не очаква, конците му се дърпат от Путин. Радев превърна президентството в място, от което тръгват всички проработки срещу страната ни, най-важен от които е опитът за промяна на стратегическия ни курс на страната. В президентството се култивират врагове на страната ни като Профессор ивО христоВ и българорускинята еленА йончевА. Истината не е, че ние нямаме президент, а че имаме президент, който иска чрез действията си да руши стабилността на страната ни и вината си за нейната разруха в каквато степен постигне да прехвърли върху демокрацията като каже, че това е става заради нея и на тази основа – да спрем разрухата /б. м. за която вината е негова доколкото я има!/  да ни присъедини отново към страна примат, но пък със здрава ръка и най-могъщите в света ракети, която нищо не може да произведе, освен да добива природни ресурси и която със заподмятването на ракетите си се е преврънала на трън в очите на света.

    С нашия президент се повтаря казуса в Русия за периода 1977/82 г, периодът, когато Брежнев умираше от рак на челюстта, а руснаците очакваха това да се случи по-скоро, защо съзнаваха, че те нямат президент, а в света ставаха важни промени. Брежнев, в хладана треска, нищо не можеше да предложи освен да е против всичко, което ставаше по света. Това прави днес и натовският генерал, който нищо не може да предложи, но пък може да плюе по всичко разумно, което се предлага в процеса на разитие на страната, ть.ясно свързана с останалите страни по света. Радев превърна президеннтството ни в кухня на вещицата в смисъла на трагедията Фауст на Гьоте. В кухнята на вещицата /по Фауст/ „работят” маймун и маймуна, които подържат огъня под котела и твърдят, че ако имаха пари, щяха да са умни, но въпреки това са доволни от жгивота, защото покрай огъну топлят лапите си. А вещицата – символизираща нашия президент – са занимаваше с притотвяне на вещерски питиета, проповядваше магии и вълшебни заклинания, служейки по този намин на Мефистофел както натовският генерал на Путин.

 

    Ще се върна на тази тема, но преди това за другата неподходяща личност за президент, Тръмп. Той си има електорат на неговото интелектуално ниво, които неволно се издадоха. Ако питаш електоратчиките му, те няма да си признаят, че са гласували за него, защото се срамуват от избора си, но по деяниято им те се разпознават – пили  белина както препоръчва гурото им, за да се дезинфекцират отвътре срещу коронавируса. После едвам са ги спасиили по болниците. Какъвто интелектът на гурото им, такъв и технио. На запознатите как в Белия дом манипулират президента въвеждам таг, любовницата му, която единствено има влияние над него и която след уволнението й по време на импичмънта бе възстановена на работа и сега отговоря за борбата срещу коронавируса в САЩ. Тя владее най-древната професия на света, сигурно е перфектна както нашите жрици Манолова и Михайлова, но сега ще бори вируса, от който умират по 2000 души на ден. Дали става за тази работа или има поц-подходяща за нея?

   Ще направя и едно отклонение – някои си мислят, че ако има свободни избори в Русия, Путин ще падне от власт. Няма да стане! Той си има електорат- такива като него, още по-зле с акъла дори от американците, пили белина. У нас също е възможно Радев отново са бъде преизбран, защото  основната част от електората му, българските граждани от Факултето и останалите по страната, обитаващи такива квартали, както и опростачените от 20 годишното шоу на Слави Трифонов не могат да мислят - те са манипулируеми от гуроветините си и са на същото като тяхното или още по-ниско интелектуално ниво. Техният идеал е ръководител простакисимус.

    Мина ми през ума, ако се правеше изследване в Българпия не за наличие на коронавирус, а за наличие на простащина, какви ли щяха да бъдат резултатие, щом кърмчии на стната са хора като Радев, Манолова, Трифонов. Ето един  оказател, по който можехме да смаяме света.

 

   Да напиша тоди постинг причина стана едно соъбщение по телевизията - момиче, отказвайки да даде бакшиш на таксиметров шофьор - български гражданин от Факутето, той я наплюл в лицето. При това в момент,у когато там има зараза и блокада. Търсеха таксиджията да го тестват, обявиха това по телевизията. Веднага свързах случката с делата на натовския генерал и наш президент  и намерих връзката. Ще поместя  изказване на Росен Плевнелиев за генерала менте. Плевнелиев казва, че не е разумно това, което прави Радев, да плюе от една медия и после от друга. Президентските плювни срещу страната и правителството й свързах с плювните на българския гражданин от Факултето, без всякакав съмнение част от електората му, защото е на същото интеректуално ниво и вероятно изпълнява съветите му, подобно на   американците, които пият белина по препоръка на техния гуру.

     Ето го въпросното интервю:

Плевнелиев: Нинова и Радев пълнят, където могат, с агенти на Държавна сигурност

28.04.2020

 image

Президентът Румен Радев избра да бъде популист. Това заяви в ефира на телевизия Европа предшественикът на Радев – Росен Плевнелиев. Според държавния глава в периода 2012 – 2017 г. Радев се бори за властта на всяка цена.

 

Росен Плевнелиев – президент на Р България в периода ( 2012- 2017):

„Сега е време за сериозно управление, за държавници, не за популисти които си играят със страховете на хората. Радев се изнерви, защото той направи сам себе си ненужен. Виждате го, че го няма никакъв и никой не очаква нищо от него. Освен да се появи в някое телевизионно студио и да плюе отново. На един държавник не му отива това, той трябва да е доблестен и благороден. Той трябва да каже „благодаря“ на правителството когато то е свършило добре работата си в труден момент.“

 

    Натовският генерал също има войници в своя защита, които отново ще го предложат и за президент. Цитарм само два изявника от нашите газети - разработеният да подмята куркапани по витиеват начин наш най-пръв журналист от времето на соца, Кеворк и разработеният да подмята куркапани пред най-простите хора, спортният журналист Георги Атанасов.

   Ще цитирам и два нетови изязявника, които работят за Радев, по същество против страната си, защото Радев иска да ни отклони от пътя ни към културните държави, който следваме и да ни включи  към държавите примати, които нищо не могат на произведат, освен да продават природни ресурски. Първият, по-школуван в Голямата страна, а може би и кадър на МИО от двата нетови изявника е  Товарищ чернопръцкО. Центровият му клас е между 76 и 100. Вторият, ОК-еят, е доста по-непроработен, според мен шомпол  36 ще да му е голям. Той обаче е поет высшего касса. На тия двмата ако неспециалист погледне написаното от тях, ще помисли, че то е писано от едно и също лице поради стриктното съблюдаване на опорните точки и последователността на мислите им, не напускащи опеделена и с еднаква форма рамка.

   Мисля си, тия четиримата, които изредих, на на които няма да кажа, че съм по-умен от тях, защото съм изключително скромен, не виждат ли, че коронавирисът по същество съсипа „икономиката” на Русия? Тя в момента не получава и 10% от това, което влизаше в бюджета й като приход. Амириканците пък губят възможностите си да внасят шистов газ в Европа, но за това има един гръцкобългарски лаф: Транс пенис махиас! След като Путин деиндустриализира Русия и от социалистическа страна я превърна в олигархия, в която той е бащица, какво го очаква управлението му, гарантирано му до 2036 г. след като Русия остана без доходи, а всичко необходимо за живота на руснаците трябва да се внесе. Има една такава страна, но там мащабите са много по-малки, 25 милионната КНДР. Тя получава даром от РКорея годищно към 3000000 тона ориз. Кой ще се навие да изхранва страна със 140 млн. население, когато вече няма какво да яде, ако тя се държи агресивно към съседите си и аншлусира чужди територии? Може да се помогне, но това ще стане само ако страната се демократизира, от поста Бащица бъде изкъшкан Путин, виновникът за краха на остатъчната Руската империя, към която ни стреми верният маркспутинец, нашият натовски генерал. За да мисли той по този начин, трябва мозъкът на този човек да е нагънат както корема на Делян Пеевски след ралотен обяд, но май-случаят е още по-тежък – от хорото, на което този натовски генерал се е хванал, не му дават да се пусне.

   На мястото на този натовския генерал, абсолютното менте, бих казал

    Хора извинявайте, че ви измамих. Отивам в манастир и ще прекарам там остатъка от живота си в пост и молитва. Дано Господ ми прости за простащината ми, Вие няма как да ми простите...

 





Гласувай:
4



1. vencivaleri1951 - Коста и аз се обърнах към центъра за малко статистика и разсъждения
03.05.2020 15:46
- Генерал менте? В момента имаме двама генерали на най- високи позиции
Кого имаш в предвид ?
Единият е завършил като първенец на випуска военно училище, в две академии е бил
слушател, защитава докторат на военна тематика. Не прескача нито длъжност, нито звание. Военен съвет го предлага за генерал и командващ ВВС. Преди последната длъжност е н -к щаб на същия род войска.
Другият генерал има военно образование също, работи известно време като офицер от МВР, но поради отказ да се деполитизиран т.с да се откаже от членството си в БКП е освободен дисциплинарно от редовете на полицията. Започва охранителен бизнес и охранява в т ч и Симеон Сакскобургготски. Последният е недоучил сержант, но е качеството си на премиер предлага началника на охраната си за генерал. Утвърждава го ефрейтор от запаса в качеството си на президент -Георги Първанов
Това е сухата статистика от центъра и пишат: - Преценете сами.

Попитах центъра и за плюещият таксиметров шофьор, от чий електорат е най възможно да е бил.
Ето и пак малко статистика от вота за градоначалник на София.
Двата квартала в София от които е най вероятно да е поплювкото са Филиповци и Факултето. На вота жителите на тези квартали са най - съвестните гласоподаватели- близо 80 % активност. Над 90 % и в двата квартала подават гласа си за настоящия кмет.
Самостоятелно мислих и върху забележката на Плевнелиев. Дойдох до извода , че прав в укора си. Не може да е прав президент, който не позволява премиерът да го пляска по вратлето и пелети публично. Това са фасони и интелигентщина. Бъди здрав Коста!
цитирай
2. vencivaleri1951 - И още нещо Коста
03.05.2020 16:02
Мисля, че в историята на БА / в мирно време съм сигурен/ имаме прецедент в случая с възстановяване на дисциплинарно уволнен офицер и израстването му като генерал , прескачайки длъжности и звания. Ако твоят център има друго сведение сподели го.
Драги Коста, най- малко теб си представях за цензор, но те гледам филтър си сложил
цитирай
3. planinitenabulgaria - Товарищ Венци,
06.05.2020 20:13
Имате един промил от необходимото като акъл, като почтентост - доста повече. Как допуснахте да Ви промият мозъка до степен да не можете да мислите като свободен човек, да подгъзнувате на един натовски генерал менте и предател на Родината си, да химнословите диктатора Путин? До тук по същество, сега по несъщество:
И аз вече съм за Радев и против Бойко, след като прегледах секретните им досиета. Дядото на Бойко е ебал змия, има заснет клип на наблюдаващия го оперативен работник от Центъра. Това е станало в местността на днешното село Вердикал, тогава Въртикал. Внук на такъв човек не може да бъде министър-председател, Нинова трябва да внесе нов вот на недоверие към него. Поради тази причина Радев сне доверието си в кабинета му.
Прегледах и материалите за Радев - нито дядо му, нито баща му, нито той , нито синът му - никакви змии не са ебали. Как да му не стана подкрепник и поддержник!
Доле Бойко,
горе Радев!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181698
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031