Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2020 18:16 - НАТОВСКИЯТ ГЕНЕРАЛ – ПО-ВРЕДЕН ЗА СТРАНАТА НИ ОТ КОРОНАВИРУСА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1234 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 20.04.2020 18:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

               ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ – ПО ВРЕДЕН ЗА СТРАНАТА ОТ КОРОНАВИРУСА...

 

    Толкова години изминаха от избора на този зловреден за страната ни президент, представен ни като надпартиен американски генерал от инициативен комитет в състав Венци Стефатов от ФК Славия, артистът на народа Ламбо, г/жа Техноимпекс и от още един генерал, но руски, Решетников. За делата на този американски генерал, сега наш президент, няма ли да се намери кой да поиска уволнението му? В кодата та постинга ми ще дам идея на главния прокурор по подобен казус от миналия век в Америка.

    Освен аз, не вярвам да има друг интелигентен човек, когато само при появата на този злоумишленик спрямо Родината си да го не втриса. Напомням за последната му изява, породена от продажност и липса на интелект, маскирана обаче като простащина. По същество поредната  му изява срещу страната, прикривана от щаба, който му дърпа конците зад паравана на простащината бе насочена към такива с неговия интелект, електората му и срещу здравето на хората в България, дори много по-страшно – ако насоките му за развитие на борбата срещу короноваруса, както той го вижда с безмозъчието си бъдат изпълнени – да се премахне карантината и животът да продължи все едно опастност няма - българският народ ще бъде уморен, в смисъл, ще почине от този опасен вирус. Така президентът ни вместо да обединява нацията ни в труден за нас момент, да подкрепя тези, които се опитват да ни предпазят от болестта, той използва политичедси трудния за нас момент да я разделя, залагайки на най-необразованите хора в България, на промитите мозъци, на бетонните глави и вся остальная сволочь. Ползвам думи от сраната, където този натовски генерал вероятно е бил разработен. Извънредното положение било диктатура, създавало паника, а последствията от него щяли да допринесат до по-голяма вреда на страната отколкото ако го нямало. Б. м. да щъкат свободно разпространителите на вируса, циганите, за които се твърди, че са първите заболели от него поради неспазване на хигиенните норми, май това иска натовския генерал. Не само това заболяване тръгва от тях, напомням за хепатита, болестта на лошата хигиена. Докато дойде време за закуската, след която децата на тези български граждани бягат от училището, вече има заразени техни съученици. Следват кампании на имунизиране пак из тези квартали.

   Кой се хвана на тази президентска простащина, електоратът му, естествено, давам пример с циганите от квартал Факултето. При тях имаше блокада при определен режим, защото от този квартал има най-много забелели с новия вирус. Освен заболели там има и разпространители на този вирус, защото в една къща, където някой се е разболял живеят още 10-20 души. Без да съм лице от щаба за борбата с вируса аз съм убеден,  че от кварталите /б. м. гетата/ Флиповци, Факулртето и другите, виръсът е тръгнал по София. Болестите се разпространяват от простите хора. На същия принцип тези болести поразяват държавите с опростачено население и с изродено население, както и страните ппримати. Давам ппример с Италия, Англия и Русия. Както на циганите виновно за всичко е правителството, а техен закрилник е президентът, който закриля тях и народа. Блокадата на гетата им е за тях тормоз с цел провокиране на етническо напрежение,  същото мисли имат италианците, чиито просташко популистко правителство обвинява за бедата, която ги сполета ЕС. Каквото е квартал Факултето за София, същото е Италия за ЕС. Да се стигне до този протест на циганите с искане на оставка на пправителството вина отново носи президентът ни, защото дни преди това в друга негова простотия, параванът му за изяви, зад който стоят задкулсниките му, той си издръсти орално, че затова виновни са ситити, но гладните ще излезат на улиците. И вероятно ще свалят правителството, заменяйки ББ с Нинова, Манолова начело на културата, Трифонов, който става за навсякъде като някогашния извявник Николай Василев. Те ще стартират промяната, искана от народа и президента.

 Щъкането на цигани по цяла София, най-вече по Градски транспорт с изключение на метрото, допринася за разпространение на вируса из целия град. Играейки на този фалшив кон - критиката на президента към мерките на правителството да опази живота ни – циганите, които са електорат на натовския генерал поради сходния им се неговия интелек, излязоха на протест. Искат оставката на правителството и отмяна на блокадата на квартала им, което означава да продължат да щъкат из града и да разнасят вируса. Проблемите, произтичащи от този вирус не важат за тях, защото те не работят, на социални помощи са, не внасят и здравни осигуровки, превръщайки Спешна помощ в обслужващо ги здравно звено, други се водят инвалиди.  сметките им обаче се зареждат редовно. Които работят и са загубили работата си заради вируса е съвсем друго нещо, за което те представа нямат – да спазваш законите на държавата, да имаш отговорност за делата си – не да източваш социалната й система защото си неграмотен и многодетен, а да внасяш в хазната на държавата данъци, осигуровки и ако даде Бог дълъг живот да получаваш и пенсия за гдето си бил граждани на тази страна.

   Две линии има за да се поиска увлолнението на

президента. Предваричелно казвам, че Конституцията ни е комунистическа и по линията на парламента това не може да се случи. Там има парти на олигарсите, на бившите служители на ДС, хора на Путин, откровен такъв е Сидеров, има малки партии, които са мафиотски и са свързани с руската мафия. Те се занимават с търтговия на горива, постъпващи от руската мафия и на просташки лекарства и козметика, също постъпващи по незнайни пътища от нея. Основания обаче има достатъчно да се иска уволнението на президента. На всеки е ясно, че той не работи за България, а срещу България, така той води косвена борба срещу ЕС и НАТО, което устройва бащицата му Путин. По този начин той внася разедидение и противопоставяне в страната, в която доста голям процент са опростачените от такива като него, като Манолова, Слави Трифонов и много други. Последното му активно мерорприятие е противопоставянето му на извънредното положение във връзка с коронавируса. Напомням, че той бе против африканската чума по свинете, против правителдството на ББ, което показа още при полагане на клетвата си в парламента. Ако измрат българите от тази коварна болест и останат тук само руската мафия ТИМ и руснаците с имоти, ето повод за аншлус на Варна по кримския сценарий , напредване към проливите,за които руската империя се бори от векове. Разцепление е целта на натовския генерал и когато връща законите, приемани в парламента, обяснявайки с лъжи истаната за тях. Така той губи времето на депутатате с простотии, които те отхвърлят, но се губи темпо за прореса напред. Останалите страни членки на ЕС виждат, че тук нещата не стоят добре и задават въпроса: С нас ли сте или с Путин? Същото нещо се получи с покупката на бойна авиация, където дори за най-неинтелигентните му електоратчики – циганите - е ясно, че самолетите трябва да бъдат сигурни и с възможности да се свързват и командват дистанциинно от КП на НАТО. Борбата му да се закупят неподходящи самолети изключително устройва Путин, а без всякяакаво съмнение Радев раоти за него.

   И още нещо за морала на презшидента – той одобрява аншлусът на чужда територия, Крим, защото там се веел руски флаг. Това е не само липса на морал, но и висш простакизъм, какъвто едва ли някой друг притежава. Бих попитал, ако се развее турски флаг над бившия партиен дом на Кърджали и по този повод дойдат тук военни части на Турция да проведат свбодни избори, ще приложи ли натовският генерал кримската мярка и при такъв този казус?

  Друго противодържавно деяние на президента ни е изцепката му, че не сме готови за еврозоната. Ако бяхме в еврозоната, но заради него на първо и колекторските му фирми с активники като Йончева, Иво Христов и др. не сме, сега щяхме да имаме на разположение 3 млрд. евро помощи от ЕС за справяне с болестта и икономическите последствия. Цветан Василев по същество окраде от държавата 2, 5 млрд. лв., тозип ни ощети с 3 млрд. Причината е, че Радев иска да сме в перифирията на ЕС, с тендениця да обърне стратегическата ни посока от ълтурните държави към даржава примат.

    Последсвията от тези негови деяния против

страната му са просташки изяви, като тази с протеста на циганите, каито искатв насяне на вот на недоверие срешу ББ, също така явяването но националнатата телевизия на най-простата жена в Българя, издънилата се поради това кандидаткмитица на София, давайки й се трибуна да говори против мерките на правителството, против Фандъкова, в подкрепа на това, което казва натовския генерал. Предполагам, че същото върши и Слави трифонов, но аз опростачватели не гредам. Заради изцепките се стигна и до една друга много опасна изява – масовото пътуване на софиянци по страната през Великденските празници. Пезидентът каза, че мерките за ограничаване не носят резултат, това означава, че може да се пътува. Други поддержники на Радев написаха в социалните мрежи, че причината за извънредното положение е нечиста полотичски, да се вземат заеми и ББ да ги окраде както Фандъкова краде метрото. Пътуващинте сториха точно това на основата на презумцята на Радев, че ББ е глупав, а Плешивеца /проф. Мутафчийски/ е назначен да свали от него оттоворността му за коронавируса. Това пишат подкрепниките на Радев, маркспутинците ни в социалните мрегжи. За Мутафчийски народните творци от социалните мрежи вероятно загатват, че на празна плевня покрив не трябва - плешив е, затова огънят е концентриран върху махкваненето на ББ и тургането на негово място на ментето г/жа Техноимпекс.

  Аз бих попитал Радев, защо не попита напр. Медведев, собственик на голяма част от бензиностнациине в страната ни, защо при цена на барел петрол 55 долара бензинът бе около 2, 30 лв., а сега, когато петролът е с цена 16 долара за барел, бензинът е поевтинял с 40 ст. Бих попитал и Путин, който вероятно е собственик на ЛУКойл, защо не е прлатил един лев данъци откакто тези инсталации в Бургас са руски, подмятайки фалшивия фалос,че Русия работела в България на загуба.

   Ето и кодата на постинга ми, насочена към главния прокурор. Ленин е казал, че законът не може да обхване всички случаи. Давам пример с Ал Капоне. Съдят го,      , съдят го, не става, страхотни адвокати. Президент също не се съди заради политика, народът го е избрал. Само че хванаха Ал Капоне, че не е плагщал данъци, окошариха го и така се спасиха от мафията му в Чикаго.

   Президентът ни не може да  бъде съден за политика, но не носи ли отговорност за жената на Жоро /Свиленнски/, която бе назнаачил на две длъжности във ведомството, което той заемаше. За акъла й, който тя има и подхожда по това качедство на президента ни, аз не бих я назначил и на половин щат. Това е престъпление. Прислужванто й с Мерцедеси от НСС също е престъпление. Защо не потърсите отговорност от този натовски генерал за тези извършени от него престъпления? Те не са големи, но той носи за тях наказателна отговорност. Не може ли това да послужи да бъде уволнен президнетта, комуто инициаторите за избирането му вмениха, че е натовски генерал и така на този злуомишленик към страната ни да му се попрпечи да провежда зловредната си, в интерес на едно чужда държава политическа линия?

   





Гласувай:
11



1. pitatlimedejzorata - Съвсем вярно, че Радев е по-опасен от коронавируса
20.04.2020 18:53
От коронавируса ще се освободим след няколко месеца, докато Радев го/и ще търпим цели 5 години.
цитирай
2. ok3223 - ГУЛЯМО И НЕГРАМОТНО КУКУ СИ...
20.04.2020 19:56
И ПОЛУГРАМОТНО С ГУУЛЯМИ ПРЕТЕНЦИИ
цитирай
3. ok3223 - ГУЛЯМО И НЕГРАМОТНО КУКУ СИ...
20.04.2020 20:28
А ПОЛУГРАМОТНОТО ПАСКВИЛЧЕ НАПИСАНО НЕ....ИЗСРАНО ОТ ПЕДАЛСКИТЕ ТИ УСТЕНЦА НА СТАР И ЗАКАЛЕН МИНЕТЧИЯ. НИКАК, АМА НИКАК НЕ ТИ ПРАВЯТ ЧЕСТ. ПОСТЕГНИ СЕ МАЛЦЕ БЕ, КАТЪР ДЪРТ, И ПИШИ ГРАМОТНО И РАЗБРАНО. ЯЗЪК ТИ ЗА ХОДЕНЕТО НА УЧИЛИЩЕ ПА И 4-ТЕ ГОДИНИ ОГРАМОТЯВАНЕ В СИМЕОНОВО ВЪВ ВИСШАТА ШКОЛА ЗА ОГРАМОТЯВАНЕ НА КАДРИ НА ДС КАТО ТЕБ.
цитирай
4. krumbelosvet - Забравят враговете на президента Радев,
20.04.2020 20:31
Забравят враговете на президента Радев, забравят КОГО смени той и КОЯ победи в изборите. За тия двамата опоненти на генерала, враговете си мълчаха и мълчат ката "нещо" в гащи.
Аз не съм забелязал друг грях на Радев, освен оспорването "строгостта" на карантината. Да се разчитало на СЪЗНАНИЕТО на гражданите. То над 90% са съзнателни. Но не знае ли президентът, че тия под 10% които НЯМАТ съзнателност, могат да ПОДПАЛЯТ ЧЕРГАТА НА ВСИЧКИ.?!?!?
цитирай
5. planinitenabulgaria - От позицията, до която сте се Въздигнал - поет и с Меликденска центрова награда
23.04.2020 19:59
ok3223 написа:
А ПОЛУГРАМОТНОТО ПАСКВИЛЧЕ НАПИСАНО НЕ....ИЗСРАНО ОТ ПЕДАЛСКИТЕ ТИ УСТЕНЦА НА СТАР И ЗАКАЛЕН МИНЕТЧИЯ. НИКАК, АМА НИКАК НЕ ТИ ПРАВЯТ ЧЕСТ. ПОСТЕГНИ СЕ МАЛЦЕ БЕ, КАТЪР ДЪРТ, И ПИШИ ГРАМОТНО И РАЗБРАНО. ЯЗЪК ТИ ЗА ХОДЕНЕТО НА УЧИЛИЩЕ ПА И 4-ТЕ ГОДИНИ ОГРАМОТЯВАНЕ В СИМЕОНОВО ВЪВ ВИСШАТА ШКОЛА ЗА ОГРАМОТЯВАНЕ НА КАДРИ НА ДС КАТО ТЕБ.


за 2019 г. Ви се държите много високомерно с мен. Напомням Ви за отличието, което Ви присъдихме от Центъра, пставяйки Ви на първо мяст. Пожелавам Ви още по-първо да стане, а ето и линк за митивите да присъдим Голямата награда на Центъра на Вас:
http://planinitenabulgaria.blog/zabavlenie/2020/04/10/velikdenskite-nagradi-na-centyra.1704941
цитирай
6. planinitenabulgaria - Вие забравяте некщо много важно,
23.04.2020 20:02
ok3223 написа:
И ПОЛУГРАМОТНО С ГУУЛЯМИ ПРЕТЕНЦИИ


аз съм много изключителен, не можете така неинтелигентно да се държите с мен. Когато се охитвате да се сношавате чрез коментар с мен, трябва да напишете нещо, което прави смисъл, напр. едно стихотворение. Там е Вашата сила...
цитирай
7. planinitenabulgaria - Подложих на колоноскопия няколко Ваши постинга,
24.04.2020 10:09
krumbelosvet написа:
Забравят враговете на президента Радев, забравят КОГО смени той и КОЯ победи в изборите. За тия двамата опоненти на генерала, враговете си мълчаха и мълчат ката "нещо" в гащи.
Аз не съм забелязал друг грях на Радев, освен оспорването "строгостта" на карантината. Да се разчитало на СЪЗНАНИЕТО на гражданите. То над 90% са съзнателни. Но не знае ли президентът, че тия под 10% които НЯМАТ съзнателност, могат да ПОДПАЛЯТ ЧЕРГАТА НА ВСИЧКИ.?!?!?


резултатите са следните:
1. Не пишете за пари от руското посолство, същото прави и Товарищ борН, ноо по същество работите за това поради вкарани в главите Ви грешни команди. Защо сте допуснали това? Дъщото важи и за ВВ1951, който е много надарен физиологически и е желан за осъществяване на връзки по същество от всички дами в блога.
2. Трябва да се откъснете сам от блога за три месеца, да изминете прехода Ком-Емине и да сее размислите върху себе си, за да излетят бръмбарите от главата \ви.
3. Спрете да четете умотворетините на Чернопръцко и ОК-еят, защото ще станете още по-зле. Умотворетините им са откровени изгъзеци.
И последното, Радостиналасса е женица с хпримряла душица, измислете нещо, защото още около 2 години и четири месеца ще бъдете в размножителна възраст.
цитирай
8. ok3223 - Откакто Ви разходиха ло щатите, старото ченге и верен кадър на 3-то главно на КДС, което
01.06.2020 12:00
имаше за задача да прослушва българските легации по чужбина започна да куца и 2-та крака. Много по често с десния. ЗА ДА СЕ ХАРЕСА НА НОВИТЕ НАЧАЛНИЦИ.
И почнахте да пеете новите песни за старата кука... Само съдържанието е променено, а мелодията една. ДОНОСИ. КОЙ Е РУСОФИЛ И КОЙ Е КАТО ВАС.
А ТОВА Е ОПАСНО И НЕПОЧТЕНО ПОПРИШЕ ЗА ЕДИН В МИНАЛОТО...ПОЧТЕН БЪЛГАРИН.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188956
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031