Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2020 22:19 - УГРЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЯМА ДА ПАДНЕ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1090 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 28.01.2020 22:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

В  СРЯДА  ПРАВИТЕЛСТВОТО  НЯМА  ДА ПАДНЕ, НО  СЕ  ЗАДАВА  НЕЩО  ДРУГО – ПОВДИГАНЕ НА  ОБВИНЕНИЯ  СРЕЩУ  ПРЕЗИДЕНТА ЗА РУСКАТА МУ ВРЪЗКА

 

Пред МРРБ имаше протести на членове на партията на задкулисието ВЪЗРАЖАНЕ, пристигнали от цялата страна да да кажат да каквото са били инструктирани. Зопроституирвайки се с неволята на хората в Перник, които почти нямат вода, те искат оставка на правителството, защото е водата от язовира в Перник. Имало е вероятно и заказ да се достигн до сблъсъци, за да бъдат оправдани наклокото лева, получени от приматите да протестират отправяйки послание към репортерите от телевизиятя, че народът не иска повече ГЕРБ, начело с Бойко,защото той е виновен за всичките беди в България. Пртестиращите бяха подкрепени от фейсбучките, голяма част от които считат виновник Бойко, че не на се реализирали в живота си, нямат работа, мъже, деца.  Посланието на платените протестиращи е ясно – сега вода няма в Перник, утре няма да има вода в цялата страна, ако тия останат на власт след вота на недоверие в сряда. Протестът обхнава и други теми  - замърсяване на въздуха, с който Бойко ни трови, бедността, ниските пенсии, корупцията, некадърността, провялът във всички сфери на правителството зарада некадърното управление. Това, което се хносеше във въздуха бе: Ако в сряда махнат Бойко, всичщо ще се опрпави за дни от бесепеспециалистите. Нинова предложи бесепеводен специалист, който веднага ще ррекара за Перник вода.

    Като се изчерпа туй, дето се изтовори против Бойко със словесни фекалии започна замерване по кметицата на София. Аз мислух, че саамо от метрото краде, а тя крадяла и от водопроводите. Опасна самоковлийка!  

     Уточнаваму че на подследнте избори партия ВЪЗРАЖДАНЕ получи около 1%  ог гласовете.

   Протестът бе репетиция и предупреждение към Бойко Борисов, сигнал, че ако не попаде оставка в парламента в сряда, на ход е улицата. На ход е разработка „Улицата- ?”, да внимава добре в сряда. Връзката с протеста срещу МРРБ и предаването на Цветанка Ризова през същия ден, по същество е негово продългжение. Тя е така очевидна, както и силиконът в хоризонталните й. Тя бе бе поканила в предаването си комплект от задкулистик и задкулистничк от ДБ,  членове на СОС. Влизането им в СОС според мен е уйдурма на Иван Костов да работят там неговите хора  срещу правителството, срещу Общината, да клатят държавата и да опростачват чрез популизъм  и фалшиви новини подлежащата на опростачване част от електората, които за жалост става все по-голяма. Явно и двамата преди да ги явяг ппед камерите бяха прокарани през менгемито на ивструкторите от Здкулисието, преди да ги яват при Цветанка Ризова, но си мисля, че при натягането им в менгемето дължината на дръжките му се е оказала недостатйчни и те са били удължени с тръби. Единият, дошъл от Америка, за да оправи България, съратник, сподвижкик, подкрепник и поддержник на  Иван Костов, представящ се за архитект с много успешна отвъдокеанска кариера, ,който не показа дипломата си. На стана кмет, но е в СОС и явявайки го тук и там ще го ползват да смърди по различни казуси.

 

 Другата учасничка – да ти е жал да го погледнеш туй нещо, защото на нищо не прилича. То ни мое да говори, ни да мисли, изъчването й е на отратительница!!! Но докато е била натягана на менгемето и в малумницата й е наливано какаво да каже, трябда да й призная че го каза. Единият специализиран да замерва със словесни фекалии кметицата, другата – със същото Бойко Борисов. Излъчването  на всичките – ужасяващо, на единян мафиотско, другата да не я погледнеш, на водещата -  с наслиликонени до експлоадирване устни.

   Напомнам за деянита на джуревеца Иван Костов, останали в страни от полезрението на неспециалистите, но ще вмъкна и още два джуревеца катто него . Тодор Живков и Ахмед Доган. Джуревецът има баща българин и майка циганка.

   Първото от деянията му е кражбата на кръста на Бай Цветан от гроба му в с. Гинци, който днес е пред мемориала на репресираните по време тоталитаризма до НД Това е моралът на джуревеца.

   Второто е, че посредством безхормоналника Радан Кънев, Иван Костов  свали правителствоно на Бойко Борисов и придзвико избори.

   Третото е, че неговите хора показаха лика си, в смисъл интелеката си, като предпочетоха за кметица простачка вместо интелигентна жена, защото и те са като нея. Но с прететци. И задкулисници

 

   Как така стана, че точно в момента, когато тия недопавените от партия Възраждане, за които гласуваха около процент от електората, дето  не азличаван сик от пармак,, г/жа Цветанка водеше разговор за водата на Перник точно с тези хора, по същество политпроститути, специализани за проституиране  с водните проблеми. Първо, те по тази тема хабер от понятие си нямат, но раздават акъли, явяващи се краатък преходен процес към това за които са ги явили –да говорят срешу правителството и кметицата. Да ме бяха поканили мен. Аз бих им предложил друга тема  кои от усните комплекти ако жената си ги насирикони повечее кандидати й предлагат да й скочат...

   Успоредно с тзи суха тренировка, в случая тази на задкулистиците от Възраждане, се водят и други разговори, между оторизирани отговорни другари от БСП и ДПС, за да бъде утре готова стратеията за махкване на Бойко От тази сутрин разговорите между двете партии преминат по същество, за да се завърне на власт старата комбинация БСП/ДПС, коятоо зе не повече от 800 дни ще оправи България. Независимите „ от които нищо не зависи” и тези на Марешки могат да решат вота, но с това те ще загубят вероятостта отново да бъдат депутари. А да си депутат е сладка работа. При това положение от контактите по същество между стратезите на БСП и ДПС ще блъде изработена печеливша стратегия, която ще свали правителството на ГЕРБ и президентът ще турне служебно правителство на БСП/ДПС, което после ще бъде преизбрано.

   Само че се появи нов играч в страната, главният прокурор. Все така става, че при шпионски скандал чуждият шпионин от страната се изгонва, но агентите му тук остават неосветлени. Твърди, че те всичките са на някакви длъжности в президентството, което се полза с абсолютен имунитет. Главният прокурор сега иска разяснение от КС за тълкуване на тези правомощия и има ли той право, да предяви обвинение към президента ни, ако налице има недвусислени доказателства, че той работи против страната си, в интерес на чужда държава. 


image

БСП/ДПС вeче осъществяват контакти по същeство. За утре  всичо трябва да е готово!  





Гласувай:
5



1. slavimirgenchev1953 - Илюстрацията
28.01.2020 23:08
мвого добре разкрива същността на проблема. :)
цитирай
2. ok3223 - Гола вода си...
29.01.2020 03:44
Краварско мекере, готово да продаде БГ на всеки, който даде 10 стотински повече. Какво може да очаква народа от пребоядисано бившО ДС ченге, дапо дъто си за зелен фураж ...под наем .
НИЩОЖЕСТВО ДВУКРАКО
КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ БЕЗ,
УМ И СЪВЕСТ... АКАШ
лъжи без съвест, днес...
цитирай
3. sande - Кой каква иска ?
29.01.2020 05:41
И на коча се клати камбаната , но не пада ,,,
цитирай
4. planinitenabulgaria - Срещаща БСП/ДПС за осъществяване на контакти по същество според отлично
29.01.2020 14:31
slavimirgenchev1953 написа:
мвого добре разкрива същността на проблема. :)


осведомени източници /б. м. наши оперативни работници/ е била проведена в дома на Берсинската дева в с. Берсин, Кюстендилско. С това й е оказано внимание, за спечеления от нея презент на Центъра "Най-първата интелигетница на България 2019 г", Приз, койт тя завоюва по времето не една кандидаткметска кампания. Интелектността на тази дама е безпримерна, при присъждането на нгарадата й не се стигна до балотаж.
Нашите оператвни работници не осветляват водещите по същество контакти, след които ще има официален вътрешнопратиен докмент как да катурнат правитерство и Радев да ги туне тях като служебни министри, но разкриват родните места на осъщесващите контакта по същество. Мухата е от с. Крушовица, а мухът, който я гняви е от с. Борино. Ако специалистите увеличат тази снимка, ще се появат още подробности. Мухът е обрязан, каквито са евреите, мюсюлмааните и циганите. Значи той е от един от тези етноси. Обрязаните в името на вярата турци в България биват наричана Разани карабини.
По-внимателното разглеждане на снимката разкрива и нова подробност - вероятно мухата е към Категория " В ее пизду пропала бы конница Чапаева"
цитирай
5. planinitenabulgaria - Вашият коментар ми пропомни една съветска народна песен:
29.01.2020 14:34
ok3223 написа:
Краварско мекере, готово да продаде БГ на всеки, който даде 10 стотински повече. Какво може да очаква народа от пребоядисано бившО ДС ченге, дапо дъто си за зелен фураж ...под наем .
НИЩОЖЕСТВО ДВУКРАКО
КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ БЕЗ,
УМ И СЪВЕСТ... АКАШ
лъжи без съвест, днес...


По дороге шла машына,
а в машине шесть девчать.
Две смееться, две ебеться,
две отъебаннй лежат...
цитирай
6. planinitenabulgaria - Аз слушах дебатите, сезирах се върху Нинова.
29.01.2020 14:41
sande написа:
И на коча се клати камбаната , но не пада ,,,


Тя окачестви вота като победа за БСП /не спомена ДПС/, защото не трябва да се гледа математиката, а да се види колко от народните представители са покрепники на копупцията, провала на правителството във всички сфери, кои са виновни за безводието и мръсния въздух.
Да си призная, тя ме съгласи. Как не съм знаел това по-рано?
Дъсъибъвглътъпростъ...!!!
цитирай
7. planinitenabulgaria - Сетих се за стадо кочове, на които попаднах при Папазгьола на Пирин.
30.01.2020 20:02
sande написа:
И на коча се клати камбаната , но не пада ,,,


Гледам, пред мен овче стадо, а не се усещам, че това не са овце, а кочове. Някога имаше кочари, които гледаха кочове и при изкаване на стадата на Пирин пускаха кочовете да "мърлят". Чак когато влязох в стадото, разбрах, колко е опасно. Минавайки покрай кочовете, те спираха да пасат и навеждаха агресивно главите си. Ако някой от тях беше ме нападнал, щеше да ме потроши, огромни животни бяха.
Видях кочара след като преминах през стадото. Той каза че не е опасно, но има и буйни кочове, а и такива, които като ги отминеш блъскат отзад и чупят кръста на човека. И ми даде акъл - друг път видя ли кочове, да минавам в страни от тях. Ако си бият казва кочове обаче, минавай колкото може по-далеч.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183396
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031