Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2019 13:42 - НЕ ЛОШИТЕ ХОРА СА ВИНОВНИ ЗА ШИЗОФРЕНИЗъМА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 333 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

       НЕ  ЛОШИТЕ  ХОРА  СА ВИНОВНИ  ЗА ШИЗОФРЕНИЗ/Ъ/МА  В  СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!   ВИНАТА  Е  НА  КЪРМЧИИТЕ  НА  ДЪРЖАВИТЕ  ПРИМАТИ,  КОИТО  ПОЛЗВАТ  ТЕЗИ  МРЕЖИ  ДА  ВОДЯТ  ХИБРИДНА  ВОЙНА СРЕЩУ  ДЪРЖАВИТЕ  НЕПРИМАТИ.

 

     Ще започна с едо пояснение:

     Социалните мрежи не са това, което трябваше да бъдат според тези, които ги замислиха и благодарение на развитието на цифровите технологии ги направиха реалност. Интернет промени света, но в опит да управляват световните процеси в неговата дейност бяха инфилтрирани идиоти, които не всички разпознават. Със своите възможнности по отношение на скоростта на разпространение на новините напр. социалните мрежи изпреварват официалните съобщения и коментари за случилото се. Точно това тяхно качество е причината за инфилтрирането в тях на кухи сайтове, на тролове, като тази дейност бе поета и се управлява от отдели на Службите на държавите примати, а също и от терористичните организации по света. Причината за това са възможностите за манипулиране на обективната истина, за създаване на фалшиви новини, за  настройване на общественото мнениие в посока, желана от кърмчиите на държавите примати или терористи, целящи всяване на страх в живота на хората в културните държави и извличане на ползи от този процес. За да се случва това трябва да се премине през една предходна точка - опростачване на ползващите електорнните мрежи и тук е заровено кучето. Има много не правещи смисъл спорове и кръстосване на шпаги между участници в социалните мрежи, но тези противоборства се водят на ниво участници в социалните мрежи, по същество изпълнители на „музикалните произведения”, които офицерите гибридчици пишат. Безспорен факт е, че социалните мрежи изместиха като източник на информация официалните информационни агенции, дори вестниците в електронните им издания, като тези на хартиен носител са обречени на смърт.

    Тази особеност на социалните мрежи в електронните мрежи стана първостепенна за държавите примати, чиито служби за сигурност и /дез/информация  се внедриха чрез кухи сайтове в тях,  бълвайки фалшиви новини, дезинформация и пропаганда. За целта бе създадена необходимата организация, наети бяха кадри, които да работят по заказ, осигурено е и фиансиране на тази дейност с държавни средства. Излишно е да казвам, че това изейякулирване на фалшивите новини в нета достига само за тези, чието интелектуално ниво не им разрешава да различават дигитус от фалос. Не обичам думата простаци – на това понятие ще се върна по-късно – но консуматорите на фалшивите новини са най-простите хора, а ако има още по-ниска степен, към нея спадат разпространителите им. Като гледам коментариите им, чудя се, различават ли те топло от студено, светло от тъмно... 

   Да се произведе фалшива новина не е толкова лесно.  Неоходимо е познаване на казуса, по който гибридчиците ще се запроституират, трябва да се напише нещо по него, което да не е пълна глупост и да е така майсторски заподметнато, че да се ловнат на него необразованите и тъпите по рождение, да го дозаподмятат в нета и така фалшивата новина да стигне до по-широк кръг от ползващите социалните мрежи на тяхното интелектуално ниво, да ги арека интернеттълпата. Не обичам да ползвам понятието боклуци и не си служа с него. На тези, които обичат музиката напомням за Арията на клеветата от операта на Росини СЕВИЛСКИЯТ БРЪСНАР. Разликата е, че препоръката за изготвянето на тази „фалшива” /някога/ новина е доста различен от сегашните, скалъпени по казус от хибридните офицери, вкючващи подли, задни или долни и други цели.

   Целта на гибридчиците не е само да се създават фалшиви новини за да объркват хората. Те имат за цел вбиване на клин в отношението между хората, разделянето и противопоставянето им, наактивирване на простите хора срещу интелигентните с цел подриване интелектуалното ниво на страната, недолюбвана от някой кърмчия или на група страни в една икономическа, културна или военна общност. Те имат за цел и принизяване на институциите в държавата като парламент, съдебна система и др, като целта им е дестабилизиране на държавата, всяване в нея на неверие, съмнение и смут, които ще бъдат отсранени ако се появят напр. в нашата страна интелигентен кърмчия като Мая Манолова или умен министър председател като Нинова.  Въвеждам таг за такъв гибридчия на много високо ниво, президентът ни. Към най-простите хора в страната, към необразаните, към бетонните глави, към промитите мозъци, към опростачеите от нета отправя той своите послания в опит за разруха на държавността. Чух, че от всичките приети до сега закони от парламента само един му аресАл и он го не върнАл, но не разбрах кой е този закон. От тази иституция бяха произведени фалшиви новини по казусите с африканската чума и избора на нов главен ррокурор.

   Защо кърмчиите на държавите примати постъпват така?

   Ако ги ги попита някой директно, отговорът от тях ще бъде колкото от пора, ако го попиташ защо смърди. Единствено по делата им тези хора могат да бъдат разбрани какво вършат, а може би и по /не/делата им, защото те почти нищо не могат да свършат освен това, което са вършели приматите, слезли от дърветата на земята преди милиони години. Мисленето им е много близко до тяхното, оралните им изяви са неотменно агресивни, заплащителни, от екрана бичат стойки, правят физиономии. Днес заплахите се извършват от съвременните примати по актуализиран начин - не чрез заподмятване на тояги, а на ракети.

   Може ли държава примат да развие някаква промишленост, да произвежда нещо, което да е конкурентно на междунаротвия пазар, да осигурява работни места на хората, за да не стават те бандюги, мафиоти или олигарси? Може ли държава примат да ползва нови или високи технологии, да има принос в развитието на тези технологии, може ли такава държава да осъществява каквито и да било културни връзки с държавите непримати? Разбира се, че не може! Затова кърмчиите на тези държави наподобяват на приматите, слезли от дърветата, попаднали в нова среда, с тояга в предните си крака, които им се налагат да ползват като ръце. Могат ли приматите с предните си крака да свършат нещо е част от обяснението защо държавите начело с кърмчии нищо не могат да произведат. Неможейки нищо да произведе такава държава, за да има някаква тежест, тя произвежда само оръжия. Не, че някой ще ги нападне, те също нямат смелост да нападнат напредналите държави, но с тези оръжия държавата примат рекетира държавите непримати. Тези оръжия обаче са направени с елементи, закупени от държавите, ползващи високи технологии.

     Какви сношенния биха могли да извършват тези два типа държави?

     Неможейки нищо да произвеждат, държавите примати продават на културните държави различни видове суровини, между които и дървен материал, унищожавайки собствената си природна среда. За да имат все пак някаква тежест държавите примати пред държавите непимати, в случай на дипломатически или друг тип сношения се получава следното.

    Културната държава казва нещо за да пподчертае, че в нея нещо се прави, че тя има модерна промишленност на принципа на новите технологии, например това:

    - Ние произвеждаме високотехнологични стоки, вие нищо не можете да произведете!

      И следва отговорът на кърмчията на държавата примат:

-         Да, ама ние можем да Ви избием, ще направим

държавати ви покрита със слой скална маса от радиоактивен йод!

    Аз се питам, прави ли смисъл един такъв разговор.

   Някои биха напавили асоциация със страните Северна и Южна Корея, но това важи и за Европа/Русия. В Близкия изток обаче не е така. Там чак сега две държави примати опитват да се сдобият с ядрено оръжие. Не за да го ползват, а да го заподмятват по казуси.

    До такава развръзка – употреба на ядрено оръжие - няма да се стигне, студена война също вече не върви, затова службите по сигурността на държавите примати измислиха хибридната война, заложиха на нея  и имат големи успехи. Войната се води в киберпространството, като в нея има включени агенти на службите им във всичките му  електронни разновидности. Културните хора, образованите хора - те са наясно с този процес, но необразованите хора стават жертва на тази информационна война срещу тях, станала популярнна под името хибридна, по сщество опростачвателна.  Във времето на тази война най-важното й оръжие се явява електронното простнаство във всичките му разновидности. Виснатите в нета фалшиви, изготвени от специалисти гибридчици новини, нетово заподмятаните фалоси, това се подготвя от службите, извършващи подривна дейност срещу културните държави с цел първа опростачване на ползвателите на тези електронни пространства и цел втора, зарибяване на цървулите, както сега наричаме опростачените от гибридчиите. Опростачени и опростчватели тормозят духовни хора, които имат какво да кажат в електронните мрежи, сриват духовния им стремеж, някои дори напускат обидени пространстовото, в което участват и са фактори в него, обичани са от доста широк кръг хора,  докоснали се до тяхнната духовност. Към тези творци, създаващи интелектуален прродукт, повлияни от този процес, който те не схващат в цялост, а спорят с метастазите му, отправям критика.  Мисля, че това е грешка на твореца, неразумно почувствал се обиден от съзнателно тормозещия го оперативен гибридчик или пък от откровен примат-завистник.       

 Да не осъзнава творецът тази атака срещу него, да се дразни или да промени творческите си планове заради гибридната атака срещу него или поради  опита на откровен примат да стане по-популярен, „свързвайки” се с твореца като го обижда, това е недопустимо.

   Хората в доста страни се оказаха неподготвени за тази хибридна война на държавите примати срещу тях и бяха подведени да направят доста глупости. За съжаление в това число влиза и България. Нека президентът ни докаже, че не е гибриден офицер, нека Марешки и Воленчо докажат, че не са гибридни сольдати. Ще въведа и примери от по-ниско ниво. Нека Кеворкян да докаже, че не е гибриден офицер от медиите на хартиен носител, а Георги Атанасов - че не е гибриден сольдат, изявяващ се на хартиените носители. Нека шефовете на медиите „Земя”, „Минаха години” и „Дума” докажат, че не са по същество гибридчии.  Ще цитирам и двама, които путканвам също да докажат, че не са съответно гибриден офицер и гибридна сольдатка в  електронните пространства, на които не изписвам точно имената им, Чернопръцко и Цветанка.

    Написаното слово звучи. Ако тоналността му е зададена от офицерите кибергибридници, тя става ясна по основните тонове, които прозучават в написаното, немузикантите ги наричат опорни точки. Точно тези опорни точки - думи, изрази, дори  ако тези гибридчии говорят от телевизионния екран, биват разпознавани от просветените на тази тема и те без да ги слушат знаят какво ще кажат, кой е написал и поръчал оралната им изява.

    Появяват се постинги на хора, обидени от друга група хора, която обидените наричат лоши. Лоши хора е имало винаги. Лош човек е бил и Савел, преди да разговаря с Исус Христос, за да се превърне в Апостол Павел. Лошите хора са нещастници, защото те преди всичко са лоши за самите себе си и имат лош край, отритнати от всички...Ако лошите хора преобладават в едно населено място, голяма част от подрастващите ги вземат за пример и стават още по-лоши. Бих дал пример с Баташкото клане, но като българин няма да цитирам населени места в България, за които от съседните региони казват: Те са лоши хора.

  Аз написах доста неща против кибергибридниците, но искам да им отдам и заслуженото - те имат огромни успехи. Пропускам България, където те наложиха президента ни, но това стана и в най-силната държава на света, САЩ. Не стават тия работи директно, минава се през през етап предподготвителен, опростачването и после опростачените се насочват от социалните медии що да сторват. От Венецуела кибергибридници насочваха протестиращите в Каталуня, от Северна Корея хакнаха програмата в Южна Корея по време на Зимните олимпийски игри, която отчиташе времето на скиорите спускачи. Кибергибридниците опростачиха поддаващите се на този процес англичани, за да ги насочат против Европа, залагайки на коня, че англианите са се опиянчили и изродили. Пак гибергибридниците опростачиха първо подлежащите на опростачване французи, каквито има доста, някои са с цвят на тръба за печка, други с чалми -  след което внедриха проработката „Жълти жилетки”. И сринаха престижа на Макрон, който вече стана за кашмер с тях и с другите производни проблеми, рушащи икономиката и културата на страната, подготвяйки я за нова Френска революция.

     Опростачените са навсякъде около нас, но си има и опростачватели. За книгата на Гинес има двама подходящи от страната ни, един наш шоумен, опростачил цяло поколение, сега втурващ го в основана от него партия на неокултурната революция, както и една друга една кандидатка за кмет, която разцепи българският народ на две. Едните казват, тя е простатекела, другите казват, тя е простакеса и не могат да стигнат до консенсус, ще се изколят.

    Кибергибридниците сторват и много пакости на страни като Австрия, още повече на Италия, където качеството на хората е много ниско. Някога древна империя, после люлка на културата - половината от културните паметници на Европа са там, за да се стигне до днешните италианци, отдали се на магията и вълшебните заклинания, заразени с популизъм,  в смъртната хватка на мафията. И на тях Путин им скрои кюляфа.

    Кибергибридниците имат и друга задача, не само да компроментират с фалшиви новини определени политици, но и да ги стабилизират на мястото им. Да е чел някой кибергибридна статия срещу президента на Полша, на Унгария, на Словакия, на Чехия, на България? Няма и да прочете. Те са обект на кибергибридно химнословене, излишно е да посочвам мотиви защо.

   Завършвам постинга си, който стана доста дълъг с критика към тези, които не виждат проблема в дълбочина, а само на повърхността. Затова критиките им не засягат злото, а са отправени към метастазите му, производни на злото, които и да бъдат отстранени, напр. от електронните медии, веднага ще се появат нови. Защото злото си остава и то ще създаде нови метастази. Това зло е виновно за шизофрезЪма в социалните мрежи, а не лошите хора, възпитани от неговия пример или продалите се, работещи тролами, кухими никами, курвове и проститути.

        В предишни мои постинги съм описвал същността на понятието простаци, в което влизат две категории хора, една от които е точно тази, нещастните лоши хора, които не могат да бъдат разбрани от добрите хора и им се ловват. „С глупците в спор не влизам”, така бе казал Ведрин в едно негово стихо, не помня заглавието му. Така трябва да се постъпва с тях.

       Да се връзва някой на тези нещастници не е добър атестат за него. Ако такива има, за тях написах този постинг, да се поразмислят и да го раздават по-неемоционално.





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12186035
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031