Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2019 18:26 - КАЗУСЪТ "БОИЛ БАНОВ" ПОЕМА ПО НОВ ПЪТ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 432 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.08.2019 18:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

НЕДОПРАВЕНИ МИНИСТРИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА, ЗАЩОТО СРАМЪТ ОТ ИЗЯВИТЕ ИМ Е ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, А ВРЕДАТА ОТ ДЕЙНОСТТА ИМ  ЗА ВСИЧКИ

    Това е едната страна на казуса "Боил Банов", но има и друга. Без всякакво съмнение той е подведен да произведе в нета тази хиперсимплицитасницищина под давлението на други личности от музикалния ни живот, които желаят в резултат на маневриране и връзки да се доберат до по-високи административни постове. Спестявам цитиранито на имената им по този казус . На тях напомням, че хората на изкуството в дейността си към него са подобни на монасите в дейността си към Бога и че проституиращите в тази област са не пазарни, а пълни  боклуци.
    И още една истина  И неспециалистите забелязват, че Боил е недоправен и не става за министър, макар да остава далеч по този показател под носещият звание Недоправен №1 на България, Кирил Добрев. Не цитирам други доказани най-първи в ресора си като Деса Мерцедеса, с кредо по казуса като това на Боил, явявяща се имвол на борбата за културата на страната ни и Елена Йончева, тя пък символ в борбата срещу  корупцията в страната.
   Последната изцепка на Боилчо бе, че нямало за какво да разговаря с г/жа Добрева. Той бил убеден, че г/жа Добрева не е права и че е лишила учениците по пене в НМУ от мастит педагог. Чудя се как той е достигнал до тези прозрения в музиката, от която предполагам му е известна само една част, с пиеса от която ще го поздравя в края на поста си. Простите хора са от две категории. Едните са недоучен, поради това неоправни в живота и живеят трудно. Другите са агресивни простаци. Боил изказа намерение за действие, че ще извърши проверка на назначените преподаватели на щатна длъжност в ресора му. Аз знам как ще протече тази проверка. Той ще се сезира приемуществено в НМУ, където ще изпрати свои хора да се  разровят по документите, да се разсмърдят и така да попречат на работата на НМУ по същество. Напомням за зависимостта, че подбни простотии наактивирват простаците и вместо нормален учебен процес ще се води нещо доста различно, поне докато разсмърдаторите на Боил ще търсят теле под дякой от воловете там.. 
  Може ли такъв човек да бъде министър? Първо той унизи по ужасяващ начин певицата Такова, която направи изявления да не я безпокоят повече, унизи и деректорката на НМУ, кояго той не счита за човек, показа пълно неуважение към институцията НМУ. А сега и нови запахи, щял да прави проверки. След като хабер от понятие в областта на музиката нямаш, какъв министър на културата сте, г/н Боилчо?  Не е ли редно да се махнете от хози пост? Този въпрос отправям и към министър-председателя, когото сезирам,че ако задържи този свой мнистър за кърмчия на културата след тази симплицитасницищина, културата ни губи от една страна, а от друга този човек с присъствието си принизява авторитета на цялото правителство.

   Накря линк с една песен, някога любима на Делян Пеевски, причина заради която той залюби певицата, според мен подходяща за г/н Боил. Миисля, че му ареше..
   
    
   




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187193
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031