Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2019 22:45 - АНГАЖИРАНИТЕ НАШИ РЪКОВОДИТЕЛИ С ЧУЖДИ СЛУЖБИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 591 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                                Вдъхновено от Окей 2332:

 

АГЕНТИТЕ НА ЧУЖДИ СЛУЖБИ, ИНФИЛТРИРАНИ

СРЕД  УПРАВНИЦИТЕ  НИ СЕ  РАЗКРИХА......

 

   Трябваше да има казус, като този със закупуването на модерни самолети за армията ни, за да видат хрота кои от нашите управници работят за чуждите служби, което в прав текст означава ПРОТИВ /!!!/ страната ни и кои не. Ставаше въпрос за националната ни сигурност, против която са нашите врагове. За тях нямаше друга алтернатива освен да наактивират агентите си у нас в това важно за страната ни решение в опит да го провалят въпреки неизбежното осветляването на агентите им. Абортирването от договора за доставка на тези модерни самолети би бил особено важен за страните, които гледат на нас като на троянски кон в ЕС и НАТО или пък като част от тяхна бъдеща империя, когато си възстановят отново сгромолясаната /!?!/ преди век-два такава. Така през 70-ге години един египетски комунистически ръководител, Гамал Ебал Насън бе решил да натика евреите в морето. Не му се получи. Този път обвързаните наши държавници чрез мафиотски връзки и финикийски знаци със заказчика  си бяха надеждата на враговете ни да блокират процеса на закупуване на модерни самолети за авиацията ни и така да останем в страни от процеса, доста опасен за нас, който се развива по света и особено на Балканите, където можем да се окажем в менгеме. Мекеретата във властта, обвързани с чуждите служби отлагаха на няколко пъти модерното въоръжаване на армиата ни. Пояснявам, че откакто сме в НАТО вместо правителствата ни да закупят за армията ни модерни изтребители, те купуваха военно-транспортни самолети и наливаха пари за ремонт на руските боклуци от типа МИГ и СУ, както и на  ВЕРТОЛЕТите от типа МИ. Дето падат. Модерните руски хеликоптери тип Камов ние не притежаваме.  Колкото и да са модерни обаче тези хеликоптери, тяхното единствено предимство е в повратливостта им поради двата съосни срещуположно въртящи се винта, а относно въоръжението им, то е произведено от високотехнологични елементи, внесени от Запада. Русия и високотехнологични достижения са две несъвместими понятия, нещо като присадка между тиква и топола. Просто не става - светът отиде по отношение на технологиите много напред, докато Русия изостана до толкова, че вече никога няма да достигне Запада като технологии и мислене, а и Западът не би могъл да осъществи никакви сношения с тях. Хората от тези два полюса вече са толкова различни, че контакти никакви няма да се получат. Предимството на руснаците пред Запада е, че знаят всичко за Ленин, друго тяхно предимство аз им не знам.

    Ако не бяха закупени сега тези модерни самолети тип изтребители, към които ще има до две години поръчани още толкова, това би довело до липса на доверие на ЕС и НАТО спрямо нас. Те биха погледнали на България не като на техен истински съюзник, а като използвач и източвач по отношение на привилегиите, които ни предоставят тези два блока. С тези самолети се увеличава силата на НАТО в източния му регион, където обстановката е напрегната след аншлуса на Крим от Русия и превръщането на полуострова от биринджибабаита й в територия с набучени ракети в нея. Това наруши равновесието в Черно море, застраши нас и ответните мерки на НАТО няма да закъснеят.     

   Много неизвестни има и спрямо политиката на Турция, по документи към НАТО, но непредвидима заради линията, която провежда башсерсемина й, заплел се в мрежите на Путин поради акълсузлук.  Напълно е възможно той да промени стратегическата ориентировка на страната си преди да успеят да го свалят с преврат военните, защото управлението му разчиства пътя за още един казус „Сирия” още по-близо до нас и в още по-голяма страна. Въвеждам таг, кюрдите в турция, към 25 милиона, по същество в същото положение както мюсюлманите в Северен Кавказ, те пък по документи част от Русия. Ненормална постимпериалистическа обстановка. В тези региони тлее конфликт и ако окупаторите на тези народи отказват да извършат промени, той ще избухне.  Русия и Турция по същество са постимперии, последните в света, с амбиции да присъединят още държави и територии към тях. Това ги свързва, макар исторически те да са умрели като такива. Нито Русия е демократична държава, нито Тур;ция светска.

Разликата между руската и турската империя е, че руснаците не могат да работят и се нуждаят от нови завоювани страни и народи, които да грабят, а турците имат здрав ген, поради който се размножават и работят, вместо да пропойстват.

    Турция е в преходен процес и промяната в нея предстои. Близостта ни с тези две държави, които могат да формират нова ос, е опасна за нас. Без НАТО и ЕС те ще ни нападнат и ще разделят територията ни, като ще ни пръсъедят към тях като вилаети или губернии, които с гласовете на руските преселници тук – мафиоти, които не работят, но е ясно защо са тук и от какво живеят - ще искат присъединяване към ОНД. Подобно на това в Крим, Луганск, Донецк и другаде.

    Преди да продължа по същество искам да уточня какво означава понятието ГЬОНСУРАТ. Турците ползват това понятие за изроди, които не се срамуват от делата си дори когато ги изобличиш. При емоционално преживяване на нормалния човек се активират или трепват мимически мускули по лицето, което показва неговата вътрешна реакция. На лишените от срам и отговорносот пред другите хора лицето им не реагира защото те не притежават тази чувствителност. Ако някой е гледал предаването преди години с арестуването на Тото Риньо и сега как Путин или Ердоган „реагират” мимически когато кореспонденти им задават въпроси, няма да открият разлики между тях - лицето им не трепва, като кожата по него да не е жива. Такива хора турците наричат гьонсурати, една турска дума, утвърдила се в езика ни и останала, защото нямаме наша подходяща такава. Дадох пример с три биринджигьонсуратя. Броят на гьонсуратите по света нараства, защото този процес е резултат от духовното падение на хората, за едни поради съзнателно провеждан от ръководителите им опростачвателен процес, за други  - в резултат на самоопростачването им от социалните мрежи, превръщащи се все повече хора, не притежаващи мозък в агресивно опростачени. Жертвите на социалните мрежи вече са милиарди, те са т. н. фейсбуктълпа, но тази тълпа има страшна сила. Точно такива си избраха за държавници хора с тяхното интелектуално и умствено ниво, посочвам само два сбъркани генно новопредставени за водачи на държавите си – мафиотът Салвини и кретенисимуса Борис Джонсън.

   Тактиката на подриване на една страна чрез внедряване на чужди агенти в нея е стара, като възходът й бе по времето на коминтерна. Говорим коминтерн, понимаем Сталина, говорим Сталин, понимаем коментерна. Методите тогава бяха други, сега враговете на страната ни - слуги на чуждите служби, се прикриват зад паравана на демокрацията. Някогашните изяви на биринджихаирсузите, войници на Сталин по страни като България, Испания, Гърция и др.бяха по-конкретни в действиата си – взривяване на църкви, мостове, избиване на фашистките войници в отпуск от партизаните докато помагат на родителите си в тежката селска работа, поставяне на отклонители, причиняващи дерайлиране на влакове - дейност, в която идиотите бяха специализирали един наш поет и той бе осъден на смърт. Новопредствените от чуждите служби сега у нас се изявават като демократи от трибуната на парламента в ролята на популисти, подмятайки лъжи, на които могат да се ловнат само опростачените от тях, които до скоро наричахме цървулите, изявяват се също така като лидери на партии с имена не правещи смисъл, напр. Национален фронт за спасение на България, Движение за права и свободи или БСП, която трябва да се грижи за хората, а тази партия е параванът на олигарсите. Тези отровни среди изпращат свои депутати в ЕП, които имат задача да всяват раздори и противоречия в него, да го подриват отвътре. Няма да цитирам две имена, метастази на президентството, които президентът уж извади от екипа си и така не от негово име, а от името на БСП те станаха евродепутати. Едната от тях е с обвинение за невърнати кредити към КТБ и притежаване на офшорка, скоро ще я отзоват.  Най-пръв сред враговете на България обаче е президентът ни, поддержник на Мадуро, сторонник на аншлуса на Крим, който /до сега!/ освен да прави звуци по медиите няма никакво деяние, което да прави смисъл. Единствената му първосигнална реакция е да отреагирва на подръпване на конците от кукловода му, далеч на североизнок от нас, който уреди уйдурмата по избора му за такъв. Решетниковскими способами той уронва авторитета на институциите ни, на правителството ни, противопоставя хората и така да ги разделя, измисля фалшиви новини и прокоби мрак и смърт за страната ни, ако така продължаваме. Като се замисля върху това негово прикрито зад кухоословието му негово послание не му ли омръзна на този човек да сторва зло на хората, които го избраха и стигам до извода, че спасението ни според него е:     

    Терорът долу, съюз със ОНД!

    Ще дам пример с една негова наглост. Преди изборите за ЕП той каза, че ако изборите са честни, ще ги спечели БСП. Да кажеш такова нещо трябва да си не прост, не глупав, а от типа абдал, събирателно понятие за човек, изтъкан от само от глупост и нищо друго. Както пропоецът е връх на пиянищата.  Но целта е друга – така да си мислят хората за него, че е абдал и да не забележат, че деянията му са резултат от съответното подръпване на конците от кукловодите му от една страна на североизток от нас. Исус Христос дава насоки на учениците си, че трябва да разпознават хората по деянията им, не да ги слушат какво говорят.  Някой би попитал, защо винаги президентът и председалелката на БСП мислят по еднакъв начин, но въпросът който виси във въздуха е по-сериозен:

   Кога този президент, враг на страната ни и обвързан с чуждите служби ще бъде уволнен и насрочени извънредни избори за президент, който ще служа на страната ни, а не на чуждите служби?

    Връщането на законите от президената ни не довежда до желания от кукловодите му резултат, но той продължава с тази своя дейност до степен, при която на хората вече им се повръща като чуят, че следващият закон, още не гласуван, той щял пак да му турга вето. Не разбра ли този нещастник, че отмененото вето върху законите по същество представлява споменаване на негова майка от името на депутираните чрез езика на дипломацията? Они го плюят, он мисли, че роса пада, се казва в една наша поговорка от Северна България. В случая категорията ГЬОНСУРАТ не подхожда за него, трябва друга, но не знам такава дали изобщо има, в която той да може да бъде обрамчен.

    Параванката бе много по-Оправен от него. Като президент той се сезира върху върху една друга „дейност”, освобождаване на притежаващи много пари знакови затворници, а като паметник на тази негова дейност е мутробарокът на ген. Марин в Батак и съседната скъпа къща на любовницата му, като къщите са свързани с подземен проход. Връщането на закони води до обиди по дипломатичен начин, освобождаването на затворници пък носи дивиденти...

 

   Гьонсуратите в парламента ни, подчинени на чужди служби са от няколко категории.  

     Една от тези категории е с обекти, свързан с руските мафии, напр. фармацевтична или петролна или други. Мотивите на тези подкрепники и поддержники на руската мафия в България бяха, че България няма нужда от тези самолети, сделката е грабеж над народа – най-големият в цялата ни история. Вместо този грабеж по-добре е да дадем тези пари на бедните, неграмотните, многодетните, а някога, когато България стане богата, тогава да купим тези скъпи играчки. Ние сме в НАТО, Америка е длъжна да ни пази, твърдяха те. Други от същата група запроституираха по казуса чрез заподмятване на друг пенис – били за закупуването на самолетите, но били против корекцията на бюджета, благодарение на която корекция бе осигурена сумата за тях. С една дума, те биха се отклонили от линята, но заедно с линията и така макар и ЗА щяли да грасуват ПРОТИВ без да желяьт това, принуде били. Пример за политпроституиране по казус, достоен да влезе в учебниците за политпроституиране.

   Друг един, от категорията работещ за чуждите служби, като се изказваше рече, че американците били длъжни да ни подарят тези самолети, защото ползвали наша военна база.

    От същата категория се изказа и още един, мязащ на скротум, после още един недоправен, че и други, наизустили изпратения от заказчиците им текст до последната буква. Самолетите имали гаранция само 6 месеца, били летящи тенекии, ако се наложело те да се бият със самолети на ведущата страна в света в тази област, Русия, нямали никакъв шанс. Само ще си потрошим парите вместо да ги дадем на бедните и многодетните. Загатна човекът, че е трябвало да купим руски, а не американски самолети, които са по-евтини, но не го каза в прав текст. Друг от екипа му го допълни като каза, че Русия е подарила на Сърбия самолети, така те няма да платят и един динар за тях, а също и хеликоптери. А ние плащаме за летящите американски тенекии, които един само самолет на ведущата в тази област страна в света, Русия, е достатъчен да насмете всичките наши. Горките бедни, неработещи, многодетни. Само БСП мисли за тях, а тия /б. м. ГЕРБ/ ги грабят.

   Разбира се, че всички тези приказки не правят смисъл, умно е само това, което президентът ни изтъкна в мотивите си да развали договора за покупката на самолети когато го явиха по телевизията. Той ясно казва на народа, че обществото не е информирано и поради това няма обществено одобрение, което означава, че сделката тябва да се развали. След развалянето й първо трябва да се информира народа и когато / б. м. ако/ сделката получи обществено одобрение, тогава да се осъществи.

   За съжаление президентът ни в случая е прав,  ще приложа моите мотиви за правостта му:

   Имам приятел от Костинброд, Йото Циганина. Той има пет лимузини Линколн, дълги по 13 м. и три Хамъра, с два метра по-дълги, които дава под наем за ромови сватби, сюнети и др. върхови моменти в жвота на ромовете. Заговорих се с него. Той въобще не знаеше за казуса с изтребителите. А сделката се сключва от името на народа. Питал ли го някой той съгласен ли е с това, България да даде за тенекии над 2 млрд. лв.  питал ли е някой който и да е жител напр. от кварталите във Факултето, в Столипиново, в Надежда/Сливен/, в Нов път /Видин/, в Тунел №8 /Своге/ в Асфалтова лаза /Велинград/, в Автогарата /Варна/, в Шекер махала /Пловдив/, в Мечта /София/ и по други места какво решение предпочитат българските граждани - да купим тези ненужни ни скъпи самолети или да дадем парите на бедните като тях. Единствено президентът ни мисли за социално слабите хора в страната ни, затова той иска разваляне на сделката за самолетите, всенародното й обсъждане и одобрение и чак тогава да се сключи тя. Не защото от високия си пост работи срещу България решетниковскими способами. Когато говори, казва колко много работи за НАТО, за ЕС, за България, за народа. Такива Сталин наричаше врагове с партиен билет и ги изби до крак.Същото, но по друг начин го каза от високата трибуна един друг „бизнесмен”, който напомни, че на гол тумбак пищови не вървят - първо трябвало да стане страната ни богата и тогава да купим самолетите. А тази ограбваща България сделка да я разтурим. Защото такъв е заказът, но той не уточнява този факт, в смисъл че има заказ така да говори и от куда е дошъл приказът.

   Аз пак се размислих – след такова застъпничество за неработещите и неграмотните, за обществен консенсус по сделката и всенародно одобряване, за кого ли е най-разумно да гласуват те на местните избори. Ако аз бях ром, щях да избера човеко на президенто! Който ми дава яденето и пиенето или поне обещава, за него ще гласувам

   Завършвам с една българска поговорка – светът ще свърши, идиотите – не!

   И една мисъл на Гьоте – всеки народ заслужава ръководителите си.

    Ще цитирам двама, най-новопредставените ръководители пред народите си, Салвини и Борис Джонсън. Какъв ли умствен потенциал имат тези, дето са ги избрали? Заслужават си ги. Пожелавам им на избирателите им още по-усърдно да следят социалните мрежи, ако може да не излизат от тях. И каквото нетовите хибридни войници и тролове им обяснат, да знаят, че това е истината, а каквото им кажат да направят, много да внимават да не напавят нещо различнно, напр. неразрешен от бабаита на държавата им митинг срещу него или друга щуротия. Оти страшно ще стане.

    Та – с осторожно внимание....

 

  

   





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12270271
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930