Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2019 13:34 - ДВЕ БАБИ /Б. М. СЛАДКИ БРАНТИЙКИ!/ СКАПАХА ПАРТИЯТА НА ДЯДОТО...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 807 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.05.2019 17:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                         ОТКРИХА  ЙОНЧЕВА  И  НИНОВА

     След изчезването на тези две дами секунди след обявяване на изборните резултаи опасенията за тях нарстнаха до степен, при която бе потърсено съдействието на Служба "Издирване" към МВР. Току що съобщиха, че те са намерени в руското посолство. Специализираният в издирване на дърти, укрили се дами оперативен работник-центровак ги е открил в стаята на посолството "Восток-Запад" да пишат. Пред тях е имало планини с изписани листове, които те са предавали и са им ги връщали за корекция и по кофа с мастило, според оперативният работник поне втора, защото мастилото в предните кофИ е свършило. Вече няма основание за безпокойство за тях, живи и здрави са.         
    Официалната версия е, че резултатите от изборите са неофициални, тъй като чувалите с бюлентините не са преброени до последната бюлетина, а те несериозни теми не коментират. Затова не говорят, а пишат /обяснения?/ Оперативният работник за да ги развесели е цитирал два стиха от едно безглатолно стихо, писано по повод избори":

                                  Лято, избори, сефте,
                                  бюлетина, ром кюфте.

    На пълномощния посланик на Русия са били представени следни документи:
        1. Аудиозапис от речта на президента ни още от преди изборите, че те ако се проведат прозрачно и честно, ще бъдат спечелени от БСП,
        2. Критика на президента към управляващите от ГЕРБ, че изборите не са индулгенция за престъпленията им, които на фона на иконата на борбата с корупцията в България, г/жа Йончева, преминават червените линии - факт, който втриса от възмущение  БСП ,поради който те не са успели да изразят пред електората си мнението си по темата на изборите, Европа и нашето място в нея.
       3. Президентът е отбелязал много ниската електоратна активност, която означава неодобрение на хората от политиката на управляващите /б. м. ГЕРБ/.

       На фона на изчезването на тези две дами се появиха спекулации, че Кури, подобно на Тереза Меи ще подаде оставка, защото офекалването й като вадач на партия вече е достигна фонтанелата й. 
    Запитана дали това се счита за възможен изход от скапването на партията на Дядото е била известната румънска прокурорка, кандидат в момента за главен прокурор на ЕС, г/жа Валнаре Дупеску /може да бъркам малко името й, имена запомням трудно/. Тя понеже е 1/4 българка и знае в някаква степен български език е отговорила така:
    - Да бе, да /б. м. това означава не/. Когато Путин или Ким се откажат от ядрените си оръжия, тогава тя /Кури/ ще подаде оставка. Възможнният изход е само един - ако Путин реши да я уволни, защото с деянията си като шеф на партия, която работи за него, тя с делата си наекскременирва суратя му.

                                      image          
   Ако изборите за Евпопарламента се проведат честно и прозрачно, БСП ще ги спечели.!!!
   Мисля, това е ключът за победата на ГЕРБ на тези избори. Преди Костинброд, фалшиви бюлетини, автобуси с двойни дъна, ама Мая Манолова не спи. Сега непрозрачни и нечестни избори. Народът не одобрява тези уйдурми, защото той иска европейски заплати, а това може да стори само правитлество на БСП начело с г/жа Нинова. То и пенсиите ще подигне, тия искат да ги намалят.В президентсвото и в БСП знаят за това и са против.

.



Гласувай:
3



1. rosiela - Направо оттам трябваше да започнат органите на реда.
27.05.2019 15:54
При това немедленно!
цитирай
2. vladtepes - ГЕРБ и БСП
27.05.2019 18:37
ГЕРБ са номенклатурни кадри от по-ниските нива като милиционери, физкултурници, комсомолски и партийни секретари и т.н. и техни наследници, БСП са висши номенклатурни кадри и техни наследници.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12186939
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031