Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2019 16:45 - НА НЕОПРАВНИТЕ В ЖИВОТА БЛОГЪРКИ - ЧБМ !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1616 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                  С посвещевие на Товарищ борН: 

      Няма правило, че ако един човек или жена са творци и имат талант, са и оправни в живота. Някои жени обаче, не притежаващии нито едното ито другото са дотолкова оправни, че надминали върховете на благополучието. Давам пример с една такваз - понеже съм изключително толерантен няма да я причисля в центровата Категория "Разпоретини"-  може да послужи за пример на неоправните жени да  последват примера й. Ето и случката, която  възвисява тази дама в моите очи, която мой бивш студент, сега агент под прикритие на Центъра в КАТ е описал в докладната си записка по случая, вече въведена в Архивиа на Центъра:

    Служители на КАТ, между които и бившият ми студент, внедрен там, следят за стриктното съблюдаване на правилита за движение по улиците на София. Виждайки КАТ-овата бригада, всички водачи влизат в нормите на изискванията на Правилника за движение по пътищата докато минават покрай бригадата, след което подкарвата както си знаят.  Един Мерцедес обаче с включени аварийни светлини, гаче ли в него пътува Б. Борисов, лети в насрещното платно и спира пред един магазин за рокли. От колата слиза едно нещо, което прилича на кон и отива да си купи рокля. Възмущението на КАТ-овата блригада няма граници, независимо какво е слязло от колата и те отиват да се разправят с шофора на Мерцедеса. Той обаче отклонява обвинението и го насочва към дамата, търсеща си рокляв магазина в ози момент. КАТ-овата бригада пише нов акт за нарушение на нейно име и като се връща дамата с новата си рокля й го поднася да го подпише, та после да я глобят. Тя обаче вместо да каже една дума, отказва  подпис със жестове, дори не поглежда акта за нарушението, описано подробно. Бл(ригадата не разбира жедстовете й, тя си служи  при подбони слумаи с орални /речови/ контакти.  Докато КАТ-овата бригада е загубила и ума ии дума, коноподобната дама се качва се на Мерцедеса, който вече е включил светлините простосмърнтите да му правят път и отфучава.
   Оперативният работник, доста загрижен ни разказа за този казус в базата на Центъра в Юч бунар. Ние му оказахме съдейтвие, зашото материалите вече бяха в Архива на Центъра и не бяха засекретеени. Ще поместя само жеста на туй нещо, наподобяващо есновременно и кон и жена и как той бе разтълкуван след прокарването му през съответна програма на Центъра, даваща неизказаната реч от обекта, който бива проучван.

      Първо, снимката на обекта, чиито жест прокарахме през програма на Центъра:

                                        image
   

     Бяхме забравили да превключим лингвнистично прогамата на български, а тя понеже е програмирана да дава отговорите стихотворно на руски език  даде следното тълкуване на жеста на дамата, поясняваща на КАТ-овата блигада защо няма да и да погледне акта за нарушение. Ето защо:

                              Не хочу я пыть из такова чайника,
                              я хочу меня еб.ть ГПУ ачаальника!

     Понеже ние не владеем руски език, а само български, сръбски и турски, превключихме преводачката и се получи следното:

                              Ямайка е остров в океана, аллах верди аллах верда,
                              я си еб.те вашта майка, аллах верди аллах верда!

       Ей така работят оправните дами като ги пресират КАТ-ови бригади или каквито и да било. От КАТ не само са се отказали да връчват акта на този кон, но са се изплашили и са се изпокрили  в КАТ-овата кола...
      Дано примерът на най-първите дами на страната си по оправност бъде приет на въооръжение и от  по-неоправвнте в живота от нея!

      Още веднаж - Честита Баба Марта на блогърките с пожелание да станат не само по-оправни в живота, но и по-красив в стремеж да надминат по красота тоз шедьовър български  от снимката! 
   



Гласувай:
5



1. rosiela - Ох, Коста,
01.03.2019 19:09
много се смях.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Всичко в картичката ми по случай БМ е много сериозно,
02.03.2019 11:55
rosiela написа:
много се смях.


то е вид указание как неоправните момичета да излезат от този клас. Не ми е известна само дамата, която дадох за пример, но може и някой да я е разпознал.
цитирай
3. apostapostoloff - На всички недоклатени джофри
03.03.2019 07:57
многократно предлагах да ги омаламетя, ама те се правят на гранд дами, на примадони и затова ще си останата недоклатени.
цитирай
4. radostinalassa - Тоя с приапизма съвсем е дал фира.
06.03.2019 21:10
Черна маймуна . Защо ме триеш, бе дърво ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12281704
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930