Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2019 20:36 - ДЕЦАТА НА ЛЮБОВТА СА НАЙ-КРАСИВИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2407 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 24.02.2019 20:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                 СЪРБИТЕ  СЪТВОРИХА И  ТРЕТО  ЧУДО…

 

   Не само аз  пиша критично към сръбските държавници, има защо. Срещу тях пишат всичките страни, с които те имат обща граница, известно е защо. Известно е и защо държавите на Балканите не сме единни и все се разправяме – защото това устройва сръбските държавници, имащи за цел да задържат колкото е възможно повече  чуждите територии, които са отщипали от съседите си. В преследване на тази цел, те си избрат и приятелите, цитирам два от тях – Путин, в чието лице те виждат своя предотвратитель на втора юговойна ако въведе в Сърбия мирни войски както в Сирия и социалиста Мадуро, с когото си приличат в съсипията на държавата. В декларация към правителството му Сърбия се присъедини към страните подкрепники на Мадуро и социализЪма му. Това сториха и още няколко държавника-симплицитасники, най-откровените от тях.  

    Не отричам обаче нашето родство със сърбите, станало възможно поради развоя на историческите събития тук. При срещи между сърби и българи общата кръв се чувства. Противопоставянето ни, обясняването на истини с лъжи - това е дело на сръбските политици бивши комунисти, които сърбите опитват да отхвърлят като фактор в страната си. Ако управляващата номеклатура в Сърбия, в основата на която са бивщите водещи фигури в СЮК и УДБА се запази, бедите ще са на първо място за сърбите. Днешното ръководство на страната, с хора на Шешел на трите най-високи поста води страната към бедност и пълна изолация с изключение на техния стратегически партньор по думите на Путин, Русия. Този процес се задълбочава, хората понасят тежестите му и искат промяна в страната - не искат  повече за президент Вучич, техния Луканов, с коварни планове за въвеждане на чужди войски в страната, за да бъде съхранена властта на комунистите.Те  искат отваряне на Сърбия към Европа и света и поемането й по демократичен път. Бедността в страната, предизвикана от комунистическото управление, не различаващо се много от това във Венецуела, вече е непоносима. Ще отбележа един факт, който се случва за първи път в Сърбия, това са плакатите по време на демонстрации, че сръбските управници са мафиоти. Въпреки че тези неща не се изнасят нито по пресата нито по медиите и тази информация е совершенно конфеденциална,  хората са я осъзнали и протестират срещу системата на управление на страната им, начело с мафиоти, командвани от задкулисие.

 

   А сега за трите чуда на сърбите, тяхна запазена марка - друго такова чудо по света не е имало, нЕма и нЕма да има, казваше един джуревец от Правец. Които не знят какво е джуревец пояснявам – мелес между български и цигански етнос. Ако майката е циганка, напр. като Маруца -  влахкиня от региона на Куделин, детето по-мяза на циганин.  Ако майката е българка, детето по-мяза на българин.

  

    Първото чудо бе сътворено по времето на Тито. Сърбите се хвалеха с него, казвайки:

-         Държава да ограби народа си - това го има по цял свят, но народът

да ограби държавата си, това го има само в Югославия.

   Запознатите с това, което имаха предвид сърбите, знаят как то стана възможно. Разбира се не за всички, но за голяма част от сърбите в рамките на тогавашна Югославия. Които и днес искат възстановяване на Югославия…

 

    Второто чудо се сътворява сега, то обаче е доста по-сложно и не предвещава нищо добро за сърбите – Сърбия върви към процес на капсулиране. Има го по целия свят, защото държавите-примати, приличащи си доста по изявите и сомптмоите са загубени като ресурси /хора/ ако не се капсулират. Благодарение на капсулирането си в държавата им остават хора, иначе ще я напуснат.  Какво ще стане, ако Северна Корея няма граница с Южна? Капсулирането има различни сценарии. При нас имаше телена мрежа съветска разработка, известна като Сигнал 100. Мрежата бе на принципа на т. н. Уитстонов мост. Които разбират от електротехника, знаят за какво говоря. След мрежата имаше клеон. Подобрени варианти на тази охрана ги има в Русия и днес, те са двоен клеон и дори троен. В случаите които посочих, капсулирането се извършва от самата държава.

      Сърбите и тук са на крачка напрред да променят този принцип – те няма да се капсулират отвътре, ще ги капсулират съседните страни. Те ще затворят границите си със Сърбия, ако се наложи ще изградят и съоръжения, защото от един момент нататък, когато парите свършат, социализЪма се превръща в агресивна мафия, органиизираща престъпност и в съседните страни. Има ли съсед Сърбия, от който да не е отщипала територии, да не е създавала умишлено конфликти с тях, да е премахнато изкуствено създаденото от тях напрежение?

     Това е второто чудо на Сърбия – ще създадат нов тип капсулиране, чудо като това на циганина Виктор Орбан, който пък измисли нов политически строй, националпопулизЪма.

   Предпоставките за това капсулиране от вън на Сърбия са налице. Докато не върне окупираните територии от съседите си, подкрепа за което има единствено от Русия, а може би и от Венецела още няколко дни, тя хаир от тях нема да види. Това е пътят към нормалността, а не този, който се опитват да  приложат – да поканят руски войски в страната, които да гарантират целостта й ако настъпят вътрешни конфликти. А конфликти ще настъпят, цитирам тагове – Санджак, Прешево, Воеводина, Западните покрайнини.  Има доста предпоставки за втора юговойна, надеждите на СЮК-овци са Путин да ги пази. Така Сърбия ще стане втора Сирия. Без връзки със страните на Европа, където Сърбия е разположена географски, без икономически контакти със съседите си, какво остава на Сърбия – съюз със Путин и въздушен коридор до Голямата страна. А тази страна е твърде щедра към Сърбия с подаръците, макар обедняла. Давам пример с подарените бракувани изтребители тип МИГ. И КРАЗ-ове ще им подарят, и гаубици и УАЗ-ки, на склад в Приднестровието. Проблемът на Сърбия обаче – липса на икономически контакти с Еврпа ще остане и това ще доведе до процеси, с които се борят днес венецуелски им другари.

 

    Третото чудо се случи наскоро, и то сръбски патент – една лезбийка /женската/ забременя от приятелката си /мъжката/ и сега имат едно прекрасно момченце със съветското име Игор. Името едва ли е избрано случайно. Дали то не издава намерението на щастливата лезбийска двойка да отиде скоро в блока в Москва, където за сега е приютен Янукович, а може и Мадуро междувременно да се окаже там, че и Башар Асад, всичките биринджи маркспропутинци.

     А сега малко информация за бебето на любовта, как така стана възможно мъжката лезбийка да заплоди женската и да се радват на това прекрасно създание. Предпоставките да се случии това са няколко.

    Родител №1 на бебето е мъжката лезбийка Ана Бърнабич. Тя е стопроцентов мъж в женски дрехи. Тестостеронът на тази дама е толкова висок, че дава основание на лекарите да предположат, че на местото на яйчниците си тя има тестеси. Така и се оказва след хормоналното й изследване - тестостерон 89% спрямо 11% естроген при норма 60% естроген и 40% тестостерон. Това е и причината Ана да си поръчва обувки, защото дамски обувки № 45/46  трудно се намират. Даденостите на г/жа Ана я тургат в редиците на мъжките лезбийки на страната на тези, които са сбъркани по природа, а не на тези, които са нормални, но са превъртяли с резбата, каквато е приятелката й, която тя заплоди. Ще хвърля светлина и въху това тайнство.

     Родител №2 на бебето е красавицата лекарка Милица Джурджич. Тя освен 100 процентова жена е и красива и интелигентна. Много мъже са искали ръката й, но тя твърдо отказва, защото се интересува само от жени. Това я включва към раздела лезбийки, превъртяли с резбата подобно на една наша плувкиня шампионка, няма да цитирам името й. Плувкинята също се размножи, но по нормален начин, като избра за оплодител мъж-скала, високообразован, ителигентен. Наш оперативен работник юрист е подготвил договора за оплождането на плувкинята, и него го имаме в Архива ни.

    Зачеването на бебето на Милица става по много специален начин. Два дни преди овулацията на Милица от тръбата, свързваща яйчника й с матката лекари изваждат яйцеклетката и я преглеждат. За да няма никакви рискове не слагат на лекарката дори упойка. Яйцеклетката се е оказала супер. Замразили са я и са преминали към следващия егап. От единия тестес на Ана, който е в капсулата, предназначена за яйчници, хирурзите са извадили сперматозоиди, от които са избрали след гледането им под микроскоп най-силния и подвижен, с който да оплодят яйцеклетката.

    Операцията за изваждане на сперм при този случай е доста сложна и тежка, защото яйчниците / в случая ташаците на Ана/ на жените не са достъпни както тестесите на мъжете, а се извършва тежка хирургическа интервенция за да се достигне до тях. Иначе лесно – ако мъжът има проблеми, изважда се дебела игла под вакум един сперматозоид от него направо от един от тестесите му и с него се опложда яйцеклетката на жена му. В Швейцария, където мъжете са се изродиили и не могат да си заплодят жените си, това е амбулаторна дейност - проста и поради това извънболнична. Пробиват скротума, иглата с вакум издърпва сперм и с него чичко гинеголог запложда швейцарката. Често обаче не швейцарка, а т. н. сурогатна майка. Защото освен швейцарците, изродили са се и швейцарките…

    Така се ражда бебето на любовта Игор, съветско име с послание в него. А какво е посланието може да разбере запознатия с либретото на операта Княз Игор от Бородин.

    Този казус вдъхнови най-великите творци на култура в Сърбия да напишат песни в негова възхвала. Първата песен, кото се появи бе на мюсюлманката Лепа Брена – „Нещо у рука, рука у нещо!”. Тя ведната стана хит и получи приз на Сръбското министрество на културата за най-смислен текст. Друг интелигентник от върха на Сърбия, циганинът Миле Китич с прякор Чукбагера от Босна, веднага написа контрапесен – „Нещо у уста, уста у нещо!” която не отстъпва на първатаа песен и бе номинирана като следваща песен с най-смислен текст.

 

   Направих си труда да прочета материалите за Ана и Милица в Архива във връзка с дебатите в Центъра да приемем ли смяната на понятието майка и баща с Родител №1 и Родител №2. Сега дебатраме в базата ни „Вучина махала” до Чичинград.

   Във връзка с бебето на любовта, Игор, което считам за третото сръбско чудо, изказввам едно предположение във връзка със сърбина Алексаандър Вучич. Той има много характерен цикъл, през които преминава. За времето, през кето луната обикаля земата, при него се появява зачервяване на бузите в предната им част, същото важи и за носа му, който не само се зачервява, но и се изкривява, устните му се надуват, четири-пет дни от този период той е нервен и несъсредоточен. Трябва да има нещо. Като прибавя и ханша му /б. м. задника/, два декара – през такава тазова кост може да премине 15-20 килограмово бебе, а също и факта, че макар и надминал 200 см. той продължава да расте, а също, че носи обувки №38, имам предвосхищенье, че е възможно в Сърбия да се роди още едно дете на любовта. При такъв казус, когато от мъж се изтегля яйцеклетка, технологията е проста – от скротума, който е лесно достъпен вместо сперм се изважда узряла яйцеклетка, имплантира са в сурогатна майка и така още едно бебе на любовта. Следват нови сръбско-цигански песни, вклад в европейската култура, луд съм по туй изкуство.

   В заключение ще кажа, че още едно интересно лице има в Сърбия, казва са Мая Гойкович. При нея тия неща не вървят, защото хормоналният й тест дава нулев процент хормони тестостерон и естроген, което означава едно – каквото и да направии тя по въпроса, каквото могат Ана и Александър, тя го не може…

   Днес се срещах с Цеца и Ибряма. Помолиха ме чрез блога ми да изкажа техните съболезнования във връзка с кончината на титана на сръбската, на балканската, на европейската, а защо не е на световната култура, Шабан Шаулич, починал при пътен инцидент в Германия. Не стига това, а огромната сума пари, които е носел със себе си се оказва цапцарапена. Трябва да има нещо…

                                         image 

      Елена милЙончева и Велислава Дърева нямат шанс да ги класират преди Мая...

image

                        Вучич в момент, когато Путин го прави носач на приз.     





Гласувай:
4



1. leonleonovpom2 - Здравей, Коста!
24.02.2019 21:30
Вярно е, което си писал за сърбите!
Много поразии са ни направили, взели са ни земите по Българска Морава! Ниш ,Пирот-също, за една симулативна война през 1876, ,за което и ние имаме вина с неуспешното и зле подготвено въстание!
С доносите срещу нас при цар Освободител и поведението на Берлинския конгрес! И най - вече за Междусъюзническата война!
Но не всичко е черно!
Вук Караджич вади от забравата езика ни, издава първата ни печатна граматика !Доказва ,че Българският е основен език, а не диалект на сръбският, както се е считало преди 200 години! Даже сам признава ,че сръбският не се знае, език ли е или не!?
Ето ,на този човек трябва да се изгради паметник по случай 200 годишнината от делото му!
Иначе ,при контакт със сърбин, винаги е следвало обръщение-Брато! Наистина ни чувстват като такива-обикновените хора!
Имат качества, в които ни превъзхождат! Единни са, подкрепят се, но и те като нас, в определен момент са в състояние да развалят направеното!

Поздравления за постинга!

Хубава вечер!
цитирай
2. planinitenabulgaria - В блога си имам доста неща за Западните покрайнини и Сърбия.
24.02.2019 21:45
leonleonovpom2 написа:
Вярно е, което си писал за сърбите!
Много поразии са ни направили, взели са ни земите по Българска Морава! Ниш ,Пирот-също, за една симулативна война през 1876, ,за което и ние имаме вина с неуспешното и зле подготвено въстание!
С доносите срещу нас при цар Освободител и поведението на Берлинския конгрес! И най - вече за Междусъюзническата война!
Но не всичко е черно!
Вук Караджич вади от забравата езика ни, издава първата ни печатна граматика !Доказва ,че Българският е основен език, а не диалект на сръбският, както се е считало преди 200 години! Даже сам признава ,че сръбският не се знае, език ли е или не!?
Ето ,на този човек трябва да се изгради паметник по случай 200 годишнината от делото му!
Иначе ,при контакт със сърбин, винаги е следвало обръщение-Брато! Наистина ни чувстват като такива-обикновените хора!
Имат качества, в които ни превъзхождат! Единни са, подкрепят се, но и те като нас, в определен момент са в състояние да развалят направеното!

Поздравления за постинга!

Хубава вечер!


Любител балкановед съм и знам доста за Балканите, а по Западните покрайнини изминах 4000 км. по техните села и планини и ги познавам по-добре от местните хора. Участвам и в Кръг "Слово", един от членовете на Инициатимния комитет за връщане на окупираните от Сърбия части към България съм. Имам към 20000 снимки от Западните покрайнини, които съм поместил в блога си и описание към тях на местността на селата, махалите.
Написаното от мен звучи весело и изглежда несериозно, но съвсем не е така.
цитирай
3. oia - земя и население
25.02.2019 05:58
Нима не е ясно по какъв начин е ставало, а и става ограбване и преразпределение на територии---особено това, което касае нас българите.
Не е ли България единствената държава, във всички посоки граничеща със
себе си. Не се ли проумя как, кой и по какъв начин преразпределят земя, природни ресурси и население. Не проумяхте ли, че не са сърбите, българите, руснаците. Не влизайте в обувките на злото. Може би ще опитате да отхвърлите смисъла на коментара ми, но се опитайте да го запомните,
защото не след дълго ще се сетите за него. Бъдете обективни, а не субективни. Има българска реч, и писменост, а не език. Надявам се да знаете
какво е българската реч, и нейната същност---и кой ни нарича, че сме хилядолетния му враг, който още е жив. Корена за злото не е при съседите
цитирай
4. planinitenabulgaria - Коментарът Ви е витеват до степен, която не прави смисъл,.
25.02.2019 12:41
oia написа:
Нима не е ясно по какъв начин е ставало, а и става ограбване и преразпределение на територии---особено това, което касае нас българите.
Не е ли България единствената държава, във всички посоки граничеща със
себе си. Не се ли проумя как, кой и по какъв начин преразпределят земя, природни ресурси и население. Не проумяхте ли, че не са сърбите, българите, руснаците. Не влизайте в обувките на злото. Може би ще опитате да отхвърлите смисъла на коментара ми, но се опитайте да го запомните,
защото не след дълго ще се сетите за него. Бъдете обективни, а не субективни. Има българска реч, и писменост, а не език. Надявам се да знаете
какво е българската реч, и нейната същност---и кой ни нарича, че сме хилядолетния му враг, който още е жив. Корена за злото не е при съседите


Разбрах само да невлизам в обувките на злото. Като ми предложат да влезна в тях или пък попадна на такива обувки, ще си спомня за съвета Ви.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183225
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031