Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2019 23:22 - ПООЩРЕНИЯТА НА ЦЕНТЪРА ЗА НАЙ-ДОБРИ НЕТОВИ ИЗЯВНИКИ 2018 ВЕЧЕ СА ФАКТ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 524 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 04.02.2019 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
  Да се достигне до преценка кой нетов изявник за изминалата година да бъде определен за носач на приз на Центъра за годината се оказа трудно. За сега има само три поощрения, което е нормално, защото пари за награди няма - цените на суровия петрол много паднаха. 
   Тази година категориите, номинирани за носач на приз на Центъра бяха в три раздела. В първият за носач на приз в Категория Ракетчичка с 33 точки по единадесетобалната систева бе удостоена Товарищка цаВ12929.  Като специалистка ракетчичка тя няма равна на себе си в нета и получи оценка 33.
  В Категория самальотчичка за носач на приз бе определена Товарищка радостинА. От Центъра предполагаме, че маршал Шойгу не е запознат в такава дълбочина с възможностите на руските Военно Космически Сили.
   Всяко заседание на Сената в Америка започва след публикуване на последните достижения на ракетната и самолетната техника на Русия. Точно от тези две дами Сенатът черпи информация за напредъка на рускити въоръжения, а те са всеобъемляющие. От другата седмица в серийно производство влизат нови многомахови ракети, които излитат от силоза със скорост 27 маха и налитат върху врага със скорост 50 маха, като всяка ракета има по 12 самоприцелващи се бойни глави с ядрени заряди. Интересна е и информациянта за самолетите СУ 50, които летят на височина до 500 км. със скорост до 50 маха и имат система за спасяване на пилота при порзяване на самолета от по-многомахова противосамолетна ракета. 
   Доколоко е притеснително това за американските империалисти личи от факта, че когато е бил в тоалетната Тръмп еспешно  бил уведомен за най-новата ракета на Путин от секретарката си. Реакцията му според нея е била нестандартна - пред медиите тя заявила, че той като научил за това, му се дръпнАло лайното...
   В Категория Уботник - специалист по подводници - награден е Товарищ венцИ. Той описва в блога си качествата на новата невидима подводница Борей, която носи 116 ракети с по 10 ядрени бойни глави, само една от които е достатъчна да превърне Америка в радиоактивно стъкло. Подводницата достига до дълбочина 5000 м. неоткриваема е, може да сваля спътници, самолети, да унищожава самолетоносачи и др. вражески цели. 
    Класирането на Центъра е следното:

    На трето място е класирана г/жа цаВ12929, която освен за ракетите, знае и всичко за Ленин.
    На втор място е класирана г/жа радостинА, която освен за самолетите, знае всичко за Путин, но има и още едно предимство - яйчниците й работят като моторетки.
    На първо място е класиран подводничарят венцИ, който освен за подводниците, знае всичко и за Ленин и за Путин. И още една причина има той да носи най-първото поощрение - човекът е по-умен от жената и трябва да бъде винага на крачка преди нея.

   Центърът има и три нгаради, като носачите на призове ще могат да посетят мамзолея на Ленин, но има проблеми при класиирането им. Кандидатите са четири - Йончева, Радев, Нинова и Сидеров, като един от тях трябва да отпадне, а всичките имат по 33 точки. Носачите на приз, излъчени от тези тримата ще могат да пътуват безплатно до Москва, където да пренощуват и да посетят мавзолея на Ленин. Борбата обаче кой от четиримата да отпадне е безмилостно жестока, защото те са еднакво достойни. За сега сигурна е само Йончева. Май ще издухат Сидеров...
    Поживьом, увидем...

    Послепис, гореща новина!
    Мой сътрудник в САЩ, притежаващ българска зелена карта е извикан от оперативен работник в магазин за сексуални потреби за оформяне на покупката на много скъпа сексуална играчка, която на български граждани се продава с 10% отстъпка. Казусът е следният:
    Оперативчичката Мария Бутина в момента изживява труден период и от Центъра са решили да й подарят сексуална играчка, с която да туши мъката си в златната килия в затвора в Илиноис. Сексуалните играчки са хит в Америка,  те са стимул за развитие на новите технологии. В тях намират приложение най-съвременните компютри, нови технологии и материали. НАСА и военната промишленост на САЩ получават тези високотехнологични достижения след като те са намерили приложение в заводите за сексуални играчки. Една такава "играчка" струва 110000 долара и се купува само от правителствата за оборудване на стая за почивка и развлечение на посланичките в различни страни, ако те поискат такава. Какво се получава обаче с една наша посланичка:
   Нашето правителство купува една такава "играчка" за посланичаката ни в Турция по изготвена от нея спецификация. Запознавайки се с възможностите и опциите към тях1,, тя открива доста нейни слаби страни и се обръща с препоръка към фирмата производител за основни корекции в механизмите и елементите им, иска ппомяна на вложените високотехнологични материали, а също да се препрограмират трите коппютъра, които разполагат с по 65000 програми и се следят взаимно, намирайки оптималня вариант, който дамата най-обича. От фирмата проявяват интерес заради фундаменталните й познания в тази област и канят посланичката ни за консултация. В резултат на препоръките, дадени от нея, фирмата прави основни промени, въвежда допълнителни елементи и цели съоръжения, препрограмира компюгпите по препоръката на посланичката ни. Играчката след въвеждането на тези промени в нея се превръща в съвършенство и става най-търсената от всички подобни в света. Благодарение на тази наша посланичка, която в тази област се явява повече от пофесорка, макар и само любител с веобыемляющим опытом, фирмата постига много добри финансови резултати. За консултацията нашата дама е получал 5000000 долара, няколко комплекта актуализиирани "играчки", а българите, затова, че сме толкова кадърни където се наложи, при покупка получаваме 10% отстъпка от цената.
   Итрачката се доставя в 12 куфара, към тях има още гри лаптопа и екран 160 инча, който се навива както одеало в денк, гъвкав е. Монтажън се извършва от висококвалифицирани специалисти в азлични области в специална стая само за нея. 
   В момента се издирва коя е тази посланичка, която ще бъде удостоена като носач на приз в областта "Култура".  





Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180209
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031